Am ales ...

4.10.10

Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc ce propuneri voi premia pentru ca multe m-au facut sa zambesc, altele mi-au dat idei si multe mi s-au parut interesante. Asa ca azi am decis ca e timpul sa anunt cine si ce a castigat.

Asadar cele 2 premiate sunt: Cris (pentru propunerea cu Strugurel - care recunosc ca m-a facut sa rad tocmai pentru ca intre 200 si Strugurel nu este nici o legatura) si Jade (mi-a placut '200 = CC' mai ales ca se potriveste cu numele blogului). Iar premiile surpriza sunt pentru Cris - un 'strugurel' Balea cu aroma de cirese (am cautat cu struguri dar n-am gasit), iar pentru Jade o masca de la Skinlite (Mango - Purifying Dead Sea Mud Mask). Astept sa-mi trimiteti mail cu numele si adresa sa va trimit premiile.

In ce priveste celelalte comentarii, mi-au mai placut: CC = Chanel (propusa de Blossoms) - asta mi-ar fi placut s-o pot pune in practica; propunerile Adinei care ajungeau in final sa traga catre oja OPI - Adina, incerci sa-mi spui ceva? :); propunerea Adei cu 200 = ZOO - n-am gasit un produs interesant care sa o faca si posibila; propunerea lui Cris cu produsul despre care am scris in a 200a postare de pe blog (ma gandisem si eu la asta, dar nu s-a putut - era vorba de Secret Brightening de la Laura Mercier); 2% exemplificat de Mada (asta chiar nu mi-a trecut prin cap - nu stiu de ce) si propunerea Alexei cu 1 produs de la o firma 'veche' si 1 produs de la o firma recent descoperita.

Va multumesc tuturor pentru idei si acum o sa va spun ce idei "crete" mi-au bubuit mie prin minte in timp de citeam propunerile voastre. Mentionez ca ce urmeaza este doar o gluma:

- pasta de dinti si apa de gura (200 = 2 produse care sa te lase cu gura deschisa cand le primesti; mi s-a parut mie ca 0 arata ca o gura larg deschisa a mirare)

- o sticla de 200 ml de apa plata (ca apa face bine la sanatate si frumusetea vine din interior)

- 2 oje Constance Caroll (acopeream si 2 produse si 200)

- o crema Oil of Olaz (cele mai "batrane" isi amintesc despre ce vorbesc)

- o pereche de ochelari cu un nas haios (erau odata intre jucariile pentru copii)

- 2 oua (asta nu stiu de unde mi-a venit)

Ma opresc, dar stati linistite. Nici unul din produsele/ obiectele mentionate mai sus nu este premiu la giveaway (care cred ca va veni in una din zilele urmatoare ca mai devreme cand m-am uitat eu deja erau 199 de persoane).

Daca v-au venit si voua idei d-astea 'intinse cu placa' ca si mie, spuneti-ne si noua!

13 comentarii

  1. :)) Dap... o multime de idei "crete", intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  2. oh doamne =)) rad ca o ciudatica in fata monitorului de una singura :))
    ideile mele intr-adevar n-au fost foarte inspirate. cateodata imi bubuie prin minte tot felul de nebunii iar cand ma chinui sa gasesc ceva funny trebuie sa le trag cu clestele :))
    abia astept giveaway'ul poate am si eu noroc de data asta.
    Inca putin si ajungi la 200 de urmaritori, felicitari! fac pariu ca peste putin timp o sa revii cu un astfel de concurs pentru 500-600 de urmaritori.

    hugs!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wee...Acum la ora 21:53, 4 Octombrie 2010 ai 200 de followers :) La mai multi si la mai multe postari :) >:D< hugs

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Ultima, cu cele 2 oushoare este chiar funny. :)

    Felicitari pentru atingerea a 2 0 0 de followers!! Wow! La cati mai multi!;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru 200 de followeri!Felicitari lui Cris!
    Ma bucur ca ti-a placut ideea mea si multumesc pentru premiu, chiar imi pica bine o masca Skinlite, tot ziceam ca dau o tura pana in DM sa imi cumpar dar tot timpul ma iau cu altele si nu mai ajung pe acolo. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Yey :). Merci ca mi-ai ales propunerea! Felicitari pentru cele 200 de persoane interesate (acum ca sunt oficial 200).

    Multumesc, Jade! Felicitari si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar nu am vrut sa spun nimic anume cu ojele Opi :-s sorry daca te-am suparat cu asta dar asa s-a nimerit...

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina, glumeam - am inteles ca lumea vrea OPI (poate o sa aveti o surpriza). La asta m-am referit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari Cris si Jade ! Si imi pare bine ca ti-a placut una dintre propunerile mele, Camelia! De abia astept giveaway-ul!
    Lumea vrea OPI, haha <3
    Ai 200 de followersi <3 congrattzz, chiar acum m-am uitat in dreapta si sunt 200 !

    RăspundețiȘtergere
  10. geniala ideea cu apa plata :))

    Iulia

    RăspundețiȘtergere
  11. Se pare ca Adinei i s-a indeplinit dorinta :D
    Felicitari pentru cei 200 de followersi. Meriti de 1000 de ori mai multi :) O sa ma inscriu si eu la concurs in weekend probabil ca acum abia am gasit putin timp sa las cateva comentarii. Ma bucur ca ti-a placut si una dintre propunerile mele :)
    O zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere