Guest review: Michellinne - oje Biju

24.10.10

Gasiti mai jos reviewul trimis de Michellinne pentru primele oje castigate (cele despre care am povestit ca le-am gasit in magazinul de produse confiscate).

”Acum aproximativ 2 săptămâni, Camelia a organizat pe blogul ei un giveaway, cu ocazia împlinirii unui anișor de când are acest blog. Am avut noroc și am câștigat premiul pus în joc, și anume, două oje, în niște culori foarte frumoase, specifice toamnei: mov și maro. Inițial mi-a plăcut mult mai mult cea mov, dar după ce le-am folosit, mi-am dat seama că cea maro este mult mai aproape de ceea ce caut eu pentru toamna asta friguroasă. 

Acum o să spun câte ceva despre cele două oje, pentru a vă face cât de cât o părere:
- cea mov este sidefată, iar cea maro, mată - nu mă pricep foarte bine la treaba asta, sper să nu greșesc :))
- sunt foarte rezistente (mi-am făcut unghiile cu cea mov, marți, iar astăzi am dat-o jos de pe unghii - oja nu sărise absolut deloc, doar că se vedea la bază faptul că îmi crescuse unghia);
- sunt destul de strălucitoare, deci nu trebuie neapărat să aplic și un strat de lac peste ele (în general fac asta, mai ales în cazul ojelor mate pentru că mi se pare ca sunt foarte șterse fără lac);
- din păcate, am fost nevoită să aplic 2, respectiv 3 straturi din fiecare, pentru că mi se vedea unghia prin ea și rămâneau niște dungi inestetice ;)) Dar asta nu a fost o problemă foarte mare; în final au ieșit destul de frumos.


Am făcut și câteva poze; Îmi cer scuze pentru calitatea slabă, dar sunt făcute cu telefonul. Momentan nu mai am aparat foto :-s Sper să fac rost de el înainte de următorul review.

V-am pupat! Și sper să vă fie de folos acest review ”




11 comentarii

  1. Imi plac ambele,nu stiu daca pozele redau perfect realitatea dar a doua pare un ciocolatiu bogat. Prima imi seamana a plum, nuanta pe care o ador la fardul de pleoape caci ajuta hazel sa devina green, dar ma cam respinge sideful. E subiectiv, pur si simplu nu sufar sideful in nimic, la unghii stiu ca le afecteaza mai tare decat lacul mat si plus ca accentueaza vizual fragilitatea unghiilor, par mai subtiri.
    Oricum ambele sunt complementare vremii mai reci, sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt chiar frumoase. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat să menționez faptul că se usucă foarte repede ;))) Cam într-un minut-două sunt gata ;)))
    Mulțumesc frumos fetelor! Pupici! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac amandoua ;)
    Eu ma lupt cu unghiile mele, mi le-am dat jos saptamana asta pe cele aplicate, asa ca priveslitea e putin cam... horror! Le-am pilit, le-am aranjat, acum sunt micute, dragute si rosii.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce unghiute frumoae ai! Sa le folosesti cu placere.
    Frumoase nuantele de oja oferite Camelia! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar sunt dragute aceste nuante.Sa le folosesti cu placere>:d<

    RăspundețiȘtergere
  7. wow, prima e cea mai tare :p..parerea mea, sa le consumi cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dee Dee, same here...dar le-am dat acum vreo 2 saptamani, singurica, acasa...deci imaginati-va ce a iesit. Eu ziceam ca dau tipsul si gelul jos si raman cu ale mele crescute sub lungi,ca si pana sa le pun. Imposibil, daca pileam sa cada tipsul ce naiba mai ramanea din foitele mele...am retezat, apoi am pilit gelul ramas.Sunt varza,striate, si la varf usor dureroase. Tare mi-e ca nu le pot lasa sa creasca pana nu scap de toata partea pe care a stat lipit tipsul, asa ca pana una alta le am scurte si colorate baby blue. Acum si daca nu mi-ar placea nuantele intense sau turbate nu as avea de ales caci unghiile scurte dau mai bine asa.
    Am vazut nspe bloggerite pe care le admir numai cu unghii scurte si lacuri intense, si tare mult imi place, dar eu tot nu pot sa le tin asa, nu mi le sufar boante.:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere! A doua nuanta e fantastica!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata tare bine pe unghii!;) Sa le folosesti voioasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  11. wow Michellinne, ce unghii frumoase ai! Mi se face dor de ale mele in vremurile lor bune :)) sufar de rontaiala acuta, insa sper sa ma opresc la un moment dat:P superbe nuantele ojelor:)

    RăspundețiȘtergere