Review: Mario Badescu Azulene Calming Mask

25.10.10

Am folosit masca in ultimele 2 saptamani de 2 ori pe saptamana si nu mi-am schimbat cu nimic parerea initiala (pe care o puteti gasi aici): este o placere sa folosesti masca, insa nu calmeaza nici pielea si nici nu reduce roseata cauzata de pielea iritata.


Am folosit-o seara si am lasat-o pe fata 20 minute (asa cum spun ei ca este indicat). Senzatia este una racoritoare si dupa inlaturarea cu apa calduta, fata ramane curata si luminoasa, insa nu are nici un efect de reducere a rosetii pielii (iar efectul de calmare a pielii sensibile este doar pe moment). Alte minunatii nu am observat sa faca, deci nu cred ca merita banii care i-am dat pe ea - am luat-o pentru efectul de calmare, nu pentru a-mi curata si lumina tenul. Ma asteptam sa fie mult mai buna si sa vad un efect real de calmare a pielii iritate si implicit de reducere a zonelor rosii de pe ten (nu am vazut nimic de acest fel).

Nu cred ca am sa mai cumpar alta masca de la Mario Badescu, insa in mod sigur voi recumpara sprayul facial (urmeaza sa-i fac un review zilele urmatoare). Daca se va schimba ceva in legatura cu efectele mastii, voi face un update la acest review.

10 comentarii

  1. Parerea mea este ca...si daca ar fi ameliorat petele rosii, ar fi facut-o pe moment. Cauza trebuie tratata. Poate o crema pentru ten sensibil...sau ceva dermocosmetic...sau crema hidratanta daca e vorba de un ten uscat. La farmacie ai incercat sa ceri vreun sfat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca am fost la dermatolog, ma irit de la ochiul care imi lacrimeaza (nu este vorba de ten uscat si nici de o problema netratata) - doar de o piele sensibila, iar masca exact asta ar fi trebuit sa faca: sa amelioreze tenul iritat.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, asta este primul meu comentariu pe blogul tau. imi plac foarte mult postarile tale, mi-au dat o gramada de idei bune. datorita tie am aflat de HQhair si vreau sa-mi comand mai multe produse de acolo. acum numar zilele pana la salariu ca sa imi cumpar un fdt sheer glow de la nars :)). am o intrebare, pot folosi paypal pt plata pe HQhair? nu am facut pana acum cumparaturi decat pe ebay si acolo este destul de simplu. de abia astept review-ul la spray-ul de la mario badescu, poate am sa-l cumpar intr-o zi, poate prind shipping gratuit pt europa.

    de asemenea vreau sa te intreb de unde pot cumpara pe net farduri MAC la pretul cel mai avantajos? mi-am cumparat o paleta ieftina de pe ebay si am constatat ca imi irita pleoapele groaznic, asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar ceva de calitate, usor, usor sa-mi fac o colectie.

    o zi buna!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. me, myself and I - da, poti plati prin paypal pe hqhair, iar farduri MAC poti lua de pe allcosmeticswholesale (cred ca acolo gasesti cea mai mare varietate).

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc frumos pt raspuns. o ultima intrebare, promit ca nu te mai stresez. cat ai platit pt transport la allcosmeticswholesale? am gasit cateva farduri mac pe site-uri din UK, sunt ceva mai scumpe, dar macar le primesc rapid si nu platesc t.v.a. la toate comenzile din afara UE m-a omorat t.v.a-ul :(...

    RăspundețiȘtergere
  6. Transportul se calculeaza in functie de greutatea coletului si ce modalitate de transport alegi. Din cate stiu acw nu mai livreaza cu First Class in Romania, deci este mai scump transportul - eu nu am lua nimic in ultima vreme, deci nu stiu cat e, insa poti face o simulare de comanda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    pe feelunique ai facut comenzi?

    RăspundețiȘtergere
  8. buna Camelia, poti sa imi dai e-mailul tau?
    am o propunere pt tine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Adresa de mail este in partea dreapta sus, sub poza catelului meu.

    RăspundețiȘtergere