Prima impresie: Mario Badescu Facial Spray

4.10.10

Vineri la pranz am dat comanda pe hqhair pentru cele 2 produse Mario Badescu de care v-am spus si azi dimineata mi le-a adus postasul. Ce poti sa ceri mai mult de atat? Nici daca mi se expedia ceva din Bucuresti, nu ajungea atat de repede.

Vreau sa va povestesc de sprayul de fata pe care mi l-am luat. Fix+ de la MAC este pe terminate (recunosc, nu chiar pe terminate, mai este jumatate, dar in mintea mea aveam nevoie de altul) si am vrut sa incerc altceva si am citit numai lucruri bune despre sprayul de la Mario Badescu si cum oricum vroiam sa-mi iau masca, am profitat de ocazie si l-am luat. Pretul fiind mai rezonabil (6-7 lire), am zis ca e o solutie mai rezonabila decat Fix+.

Ce este? Un spray facial cu aloe, ierburi si apa de trandafiri ("A refreshing, hydrating mist to use anywhere anytime" - asa suna reclama) pentru pielea iritata si deshidratata. Se poate folosi pentru a fixa machiajul sau chiar pe par pentru o senzatie de prospetime.

Ambalajul este simplu (asa cum se vede din poza - asa sunt toate produsele Mario Badescu), iar sprayul miroase a plante si trandafiri (nu m-a deranjat mirosul, dar nici nu mi-a placut in mod deosebit). L-am folosit dimineata pentru a-mi fixa machiajul (doar Nars Sheer Glow si MAC Setting Powder) si mi-am simtit fata hidratata imediat si mi-a oferit un aspect de ten sanatos si radiant. E greu sa explic ce s-a intamplat, insa imi place aspectul tenului si senzatia de fata proaspata, curata si luminoasa.

Am sa-l mai testez zilele urmatoare, insa ca prima impresie pot sa declar raspicat: Imi place mai mult decat Fix+. O sa va tin la curent.

Later edit: il puteti cumpara in Romania de aici.

8 comentarii

  1. Citeam acum cativa ani in Elle despre a sa Dryng Lotion,o descriau ca pe o potiune magica demna de most wanted celebrity beauty secrets afirmand ca are efect asa...peste noapte.
    http://www.mariobadescu.com/Drying-Lotion. Pe makeupalley insa lotiunea statea cam prost,doar jumatate se declarau multumiti si era cam confuza ideea mea despre.
    Eram curioasa daca isi merita renumele,se pare ca cel putin spray-ul tau si-a indeplinit cu succes misiunea la prima vedere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona si eu am citit multe pareri diferite despre Drying Lotion si mi-a starnit curiozitatea; o sa folosesc si masca si o sa revin cu impresii (am mai folosit acum ceva vreme un scrub de fata cu kiwi care mi s-a parut ok. nu a fost ceva nemaipomenit). Ca orice firma, probabil ca au si produse bune si au si produse proaste (sper eu sa le fi luat pe cele bune). :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, tocmai am facut si eu prima mea comanda online :D tot pe hqhair. Daca am selectat regular delivery, cam in cat timp ajunge? merci mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Cat de repede ti-au fost expediate produsele! Se vede ca vb de UK, si nu de Ro.:)

    Pretul este chiar ok si poate fi comparat cu cel al unor produse ce se gasesc si aici, insa din cate spui, presimt ca-i superior calitativ multor spray-uri faciale similare.
    Sa-l folosesti cu placere!;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca, asa am avut si eu (regular) si mi-a ajuns astazi o comanda achitata vineri dupa prana (venita normal cu posta). Penultima comanda a venit cu Fedex si a ajuns in 7 zile. Cam aici e intervalul (de la 2 la 10 zile maxim in functie de cum trimit ei si cum se misca posta la noi - n-am inteles inca ce se trimite cu posta si ce cu curierul sau daca exista vreo regula din punctul asta de vedere).

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna foarte bine... mai-mai ca mi-as face si eu curaj sa incep comenzile din afara, insa de dragul bugetului meu fragil mai bine ma abtin :)) Oricum, sa o folosesti cu placere si sa ne tii la curent privind alte "revelatii"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci mult pentru raspuns! Astept cu nerabdare pachetelul de la ei :)

    RăspundețiȘtergere