Alerta: Fundeal

6.10.10

Ada mi-a trimis un mail in care imi spunea de ofertele de pe Fundeal. Momentan am vazut numai pentru Bucuresti oferte, insa sunt sigura ca se va dezvolta in curand. Si am zis imediat ca trebuie sa va anunt si pe voi.

Aruncati un ochi!

5 comentarii

  1. Ma uitam si eu intr-o zi pe site-ul asta la o oferta la pizza dar cand am vb cu cei de la pizzerie au spus ca nu exista asa ceva si ca ei nu au oferte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine, dar eu n-am cum sa platesc online... Momentan cel putin

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica - Pisica albastra6 octombrie 2010 la 22:04

    da, suna foarte bine si pare distractiv: datorita ofertelor poate ai sansa sa incerci lucruri noi.
    dar sesizez aceeasi problema ca si Adina: oare cinematograful primeste cupoanele respective?
    ...si, la fel ca Dee Dee, nu am deocamdata posibilitatea sa platesc online nici daca ar fi adevarat :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu ca ofertele se activeaza dupa un anumit numar de comenzi, posibil sa nu informeze angajatii despre oferta pana cand nu este validata. Si eu am luat cupoane pentru film, spr sa nu am probleme in week-end, cand o sa vreau sa vad Despicable me. Mi s-a parut extrem de atractiva oferta de epilare prin metoda IPL, 6 sedinte la 300 de lei. Pacat ca in momentul acela chiar nu aveam bani pentru asta, ca as fi profitat din plin. Mai exista un site cu astfel de oferte, care au avut si in alte orase promotii avantajoase. Zumzi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica - Pisica albastra7 octombrie 2010 la 18:58

    am cautat astazi pagina lor de Facebook si acolo totul pare ok - multi fani peste 9.000, iar din comentariile postate, lumea nu parea nemultumita sau tepuita.
    pare legitim! ...erau niste comentarii cum ca voucherele printate de castigatori pentru un tratament cosmetic (mani-pedi parca) ar fi avut termen de "valabilitate" intre ianuarie si martie 2010; dar cica s-a sunat la salonul unde trebuia efectuata procedura, iar receptionista le-a spus ca nu vor fi probleme.

    RăspundețiȘtergere