INCHIS - GIVEAWAY 200 - part 1

6.10.10

Bineinteles ca m-am razgandit de ieri pana azi. Asta trebuia sa fie a doua postare a giveawayului insa am decis acum sa devina prima parte. M-am gandit ca e mai bine sa incep cu OPI si sa termin cu o surpriza, iar mijlocul sa fie premiul principal.

O sa incep cu premiul: un set de 4 mini oje OPI - colectia Go Goth (Obscurity – a matte black, Sanguine – deep, dark blood red-maroon.Unripened – a dark glittering green, Nevermore – blackened purple). Puteti vedea pe blogul Emei cum arata nuantele pe unghii.


Si acum partea "distractiva". In primul rand acest giveaway este deschis pentru 200 ore din momentul postarii (lucru valabil pentru toate cele 3 parti - vor urma maine si poimaine celelalte 2 parti), asa cum am spus si ieri veti putea alege 2 dintre cele 3 premii pe care le pun la bataie si sa va inscrieti pentru cele 2 care va atrag mai mult.

Se pot inscrie la acest giveaway toate persoanele care citesc acest blog (nu trebuie sa fiti inscrisi ca followers), insa ca sa participati trebuie sa stiti ce am scris pana acum pe acest blog si ce fel de subiecte abordez (cei ce nu urmaresc blogul trebuie sa lase o adresa de mail pentru identificare).

Cum puteti sa participati? Ei bine, trebuie sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa indeplineasca conditiile scrise in continuare, iar comentariul care reprezinta inscrierea voastra trebuie sa inceapa cu "Participare".

1. Aveti fix 20 de cuvinte sa-mi spuneti cum vedeti voi acest blog - fiecare poate sa faca o descriere/ caracterizare/ insiruire de cuvinte in felul propriu, dar vreau sa aiba fix 20 cuvinte (nu mai mult, nu mai putin). 20 cuvinte care sa-mi comunice imaginea voastra asupra blogului si care sa reflecta faptul ca cititi acest blog, nu sa fie o descriere nepersonala.

2. Vreau sa-mi spuneti ce v-ar face placere sa cititi pe blogul asta si eu nu am atins acest subiect pana acum (puteti sa-mi propuneti o serie de postari, o postare despre ceva anume - nu vreau ceva de genul "despre ingrijirea parului", vreau idei clare si bune).

3. Ce parere aveti despre alegerea premiului - a fost sau nu inspirata?

Fiti atente cand lasati comentariile (sa fie acoperite toate 3 cerintele de mai sus) - voi selecta comentariile care indeplinesc cele 3 conditii si dintre ele, voi alege castigatoarea cu ajutorul www.random.org.

27 de comentarii

  1. Tare distractiv regulamentul acesta... avand in vedere ca eu am primit deja o oja de la tine (nu am uitat de review, luni dimineata ti-l trimit)ma "pastrez" pentru urmatoarele doua etape.

    RăspundețiȘtergere
  2. Participare
    1.Din punctul meu de vedere caracteristicile acestui blog sunt:sinceritatea,devotamentul,respectul,dragostea,curajul,daruirea dispuse de un om minunat.

    2.Mi-ar placea sa citesc pe blog intamplari,lucruri banale sau nu:o carte,o moneda,o decizie luata pe ultima suta de metri,care ti-a schimbat viata.
    Imi place sa ascult povestile altor oameni,despre cum un semn le-a schimbat destinul sau au schmbat ei destinul altor oamneni/fiinte doar pentru ca au fost la momentul potrivit ,in timpul potrivit;consider ca totul in viata se intampla cu un scop,si faptul ca tu ai salvat o fiinta e un lucru minunat.(aici ma refer la Alma)

    3.Alegerea premiului este foarte potrivita cu momentul in care ne aflam:toamna a sosit,afara este rece si frig,cred ca trebuie sa ne asortam cu ea si sa ii dam un touch goth;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Participare pe cel mai de calitate, simpatic, fara fite, portivit mie blog de machiaj pe care-l citesc zilnic -fara misto.
    Ce-as vrea sa citesc: despre machiaj recomandat fetelor alergice, sunt una din ele, tehnici de machiaj cu poze pas cu pas si produse din lista alba/neagra (isi merita sau nu banii)

    Cat despre alegerea premiului: super inspirata - chiar vroiam sa te rog sa ne zici de unde ai cumparat setul Go Goth,mi-l doresc de mult si daca nu voi avea noroc in acest give-away, as vrea sa-mi cumpar.

    Cu drag,

    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica - Pisica albastra6 octombrie 2010 la 18:14

    nu pot sa spun decat: WOW!!! O.O premiul e foarte-foarte inspirat si atat de generos!
    cred ca oricui i-ar placea sa primeasca acest set cu orice ocazie: Craciun, onomastica, aniversare...iar pentru un giveaway e chiar O.O

    eu nu stiu cum de rezisti sa nu le pastrezi pentru tine :))

    eu nu doresc totusi sa particip la acest giveaway din mai multe motive, insa daca vrei, iti pot spune ce mi-ar placea sa vad pe blogul tau si nu ai postat pana acum: swatchuri la produsele carora le faci review! iar din tot ce ai scris pana acum, cea mai utila mie mi s-a parut rubrica proaspat-infiintata de ajutor in depistarea fake-urilor. ador de asemenea ca imbini intr-un mod foarte surprinzator rubrici de beauty scrise foarte profesional cu franturi din viata ta personala care cateodata ma deconcentreaza total. niciodata nu stiu ce o sa gasesc cand dau click pe pagina ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Participare
    1) Simplu: inspiratie/mereu in trend/makeup freak like me/cumsecade/reviewuri super/curajul de a impartasii lumii pasiunea ta /MAC/
    2)Mi-ar placea sa citesc despre lucruri simple chiar de genul: `iar astazi a fost asa...` sau asta chiar mi-ar placea, sa vad outfituri, ador sa aflu ce gusturi au altii in materie de moda no doar makeup.
    3) Daca a fost inspirat? mhhhmm :x chiar a fost , bn pt. mn e perfect pt sunt cea mai mare fana a muzicii rock si bineinteles culori PERFECTE pentru toamna!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Participare

    1)primul blog de beauty descoperit cu produse de calitate si reviewuri sincere,caruia ii voi ramane mereu o cititoare fidela.

    2)imi place foarte mult cand povestesti despre animalutele tale si cele pe care le mai ingrijesti.Mi-au placut enorm pozele cu fashion Bela:))
    Bibilica mea nu stiu la ce s-a uitat dar stie sa pozeze sexy...era intr-o vestuta pe care i-a crosetat-o una dintre mamici(pentru ca are vreo 5)cam scurta...si statea asa pe spate cu cu ochii intredeschisi si tzatzicile la vedere-demna de revista PlayDogs ce sa mai:))

    3)Premiul nu se putea mai potrivit!dupa ce am incercat tickle my france-y m-am indragostit iremediabil de OPI,iar miniojele go goth erau urmatoarele pe lista mea de achizitionari pentru ca ador nuanta sanquine:X

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Eu apreciez tare mult cum si ceea ce scri, blogul tau fiind unul actual, modern, util, scurt si la obiect!

    2. Mi-ar face o deosebita placere sa citesc pe blog la tine cat mai multe review-uri despre produse romanesti, argumente pro sau contra aduse pe tema ”produse romanesti”. Mi-ar place ca cosmeticelor noastre sa dam mult mai multa atentie..

    3. Eu consider premiul ca fiind unul extrem de insiprat. Adica, cine nu si-ar dori niste oje OPI, fie si ele in varianta mini? :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Participare

    1.Un blog de calitate care-l urmaresc zi de zi, cu review-uri si pareri sincere si care ma incanta mereu necontenit.

    2. Mi-ar placea si postari legate de fashion, de chestii ce "se poarta" sezonul , sau ceva de genul :)

    3.Premiul este super inspirat, iar culorile sunt deosebite! Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Participare

    1. Un blog sincer, deschis, prietenos cu review-uri utile si care lauda produse calitative indiferent de marca sau de pretul lor.

    2. Mi-ar placea si articole de fashion gen "iarna asta se poarta..." sau fusta neagra se asociaza cu... daca ai putea si impreuna cu sugestii din magazinele din Romania. Stiu, vreau multe, nu-i asa?

    3. Alegerea e inspirata, pustoaica mea deja e topita dupa oje si facut sa promit ca o sa ma dau si eu cu negru pe unghii daca soarta o sa ne aleaga pe noi.

    Malina

    RăspundețiȘtergere
  10. 1.Personal, intim, intre prietene, primitor, care daruieste, cald si bine, cafeaua de dimineata, sincer, de mare ajutor, asta vad eu.

    2.Mi-ar placea sa scrii despre must-have/must do ale fiecarui sezon, asa cum le vezi tu. De exemplu, cum sa-ti ingrijesti mainile in sezonul rece, ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta iarna/vara. Ce colectii de machiaj ti se par geniale si pe care le-ai desfiinta.
    Si mi-ar placea mult sa vad o poza cu tine. Te citesc de cam o luna, recunosc, insa ai impartasit cate ceva din fiinta ta si mi-ar placea sa pot asocia un zambet cuvintelor de pe blog.

    3.Alegerea este mai mult decat inspirata. M-am topit efectiv cand am vazut negrul mat din trusa si aproape am plans cand nu l-am gasit la targul de la Romexpo, dupa ce a trebuit sa o conving pe una dintre fetele de acolo ca negru mat chiar exista la OPI!!! Si cred ca un set de oje ca giveaway te si reprezinta, am observat cat de mult iti plac culorile pe unghii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Participare:
    1.Un blog cozy, emotionant, cu pareri sincere, scris cu cap, suflet, neaparat multa pasiune si daruire pentru produsele de make-up.

    2.Pentru ca am observat ca daca nu iti place un produs cosmetic nu eviti sa spui lucrurile verde-in-fata, indiferent de marca acestuia, mi-ar placea sa vad niste postari cu outfit-uri create de tine pe Polyvore sau chiar OOTD, sa zicem o data la 2 saptamani, ca sa nu plictisim publicul. Ce mi-ar mai placea foarte mult sa vad la tine pe blog ar fi poze cu swatch-uri(spre ex la nars sheer glow nu ai pus poza sa vedem si noi, curioasele, cum arata pe viu:) )
    Si stiu ca vreau multe, dar mai vreau sa te rog un lucru: daca poti posta si un pret si o sursa de unde putem cumpara respectivul produs la finalul review-urilor pentru ca ar fi absolut minunat (aici ma refer iar la produsele Nars:)) )
    Hai ca deja am vrut prea multe:))

    3. Alegerea este inspirata, zic eu, deoarece ojele inchise la culoare, pe langa cele taupe au intaietate in acest sezon. Si in plus, ce om intreg la cap nu si-ar dori oje de la Opi????

    RăspundețiȘtergere
  12. Participare:

    1. un blog care pe langa multe review-uri despre make-up, accesorii,are si povesti despre animalute scumpe si sfaturi pt shopping

    2. sincer, de ceva vreme tot vreau sa-ti sugerez sa ne arati poze si cu pisicile tale nunumai cu fata ta model si taticul ei, imi doresc sa ne arati ce perii,placi de par folosesti, sa ne recomanzi si asta, sa vb mai mult despre experientele tale in viata, sa povestesti despre excursiile tale peste tot, cu multe poze, ador pozele cu peisaje

    3. alegerea, pt mine, este una potrivita, majoritatea culorilor pe care eu le port pe unghii sunt inghise (chiar si vara, nu e trendy dar asa imi place) si, sa fim serioase, toate salivam dupa ojele OPI

    RăspundețiȘtergere
  13. PARTICIPARE
    1. de cand am devenit un follower al blogului il citesc zilnic cu foarte mare placere.ce vad eu aici?totul.

    2. mi-ar placea sa vad reviewuri si swatchuri pentru produse de maini si unghii mai des. de asemenea, cred ca ar fi o idee foarte buna sa faci niste postari OOTD, mie mi-ar placea foarte mult sa le vad :)

    3. cand am vazut premiul am fost foarte uimita. cred ca aceasta alegere a fost perfecta, cel putin pentru mine, avand in vedere ca sunt cu adevarat pasionata de oje si de manichiura.

    RăspundețiȘtergere
  14. Participare

    1."CAMELIA SCRIE . . ." e blogul scris parca de subconstientul meu. E blogul care imi spune ce vreau sa aflu, ma educa.

    2. Eu nu vreau sa citesc altceva decat ceea ce citesc deja, e blogul meu preferat, as adauga nimic. Tu ai adauga ceva biscuitilor tai preferati? Daca totusi m ar mai atrage alte elemente in blogosfera, acestea ar avea legatura cu pasiunile mele, deci ceva destul de subiectiv: retete culinare, reviewuri de locuri vizitate, astronomie, arta si bineinteles, medicina. Astfel spus, nu stiu cat de mult ai putea sa mi indeplinesti dorintele.

    3. Alegerea premiului a fost inspirata cel putin dpdv al tendintelor sezonului si mai apoi, intr un mod mai subiectiv, dpdv al preferintelor mele estetice.

    RăspundețiȘtergere
  15. Participare

    1. Primul blog de beauty descoperit, o portita catre mai multe informatii despre pasiunea multor fete, printre care si a mea: makeup-ul.

    2. Eu de obicei sunt foarte critica in orice, deoarece stiu ca multi oameni apreciaza sinceritatea cand cer o parere. Chiar daca as vrea sa critic ceva in legatura cu blogul tau..nu pot. Imi place la nebunie !:D Scrii foarte des, imi plac foarte multe review-rile tale si modul in care scrii. Din punctul meu de vedere nu mai are nevoie de nimic blogul acesta. FELICITARI pentru ceea ce faci:D !

    3. Premiul este unu foarte inspirat, cel putin pentru mine. Culorile ojelor sunt perfecte pentru vremea de afara..rece , ducandu-ne intr-o stare de melancolie...aceste culori pe unghiile noastre ne-ar face sa ne simtit totusi sexy chiar si pe asa vreme ! Si cred ca multe fete si-ar dori sa incerce macar odata renumitele oje OPI ..printre care si eu:D ca nu am avut ocazia...deoarece nu am unde sa le gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. of, am uitat sa precizez ”participare” la iceputul comentariului....
    sa inteleg ca entry-ul la acest giveaway se anuleaza si pot participa la celelalte doua?

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu, 'participare' era pentru mine, sa-mi fie mai usor sa contorizez la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  18. Participare:

    1. Un blog scris de o persoana minunata, plina de devotament si nu exista postare care sa nu o citesc entuziasmata.

    2. Eu propun sa scri si lucruri care nu au legatura cu produsele cosmetice cum ar fi: despre viata in general, despre carti, excursii, relaxare etc.

    3. Alegerea premiului este foarte potrivita in special acestui anotimp pentru ca toate culorile sunt un must have si, din pacate, nu poti gasi la alte firme dupe-uri perfecte.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Participare:

    1. Un blog sincer, obiectiv, fara fite, util, pe care il citesc zilnic cu placere, indiferent cat de ocupata as fi.

    2. Mie imi place blogul tau asa cum e. Daca vrei neaparat o propunere, mi-ar placea sa citesc parerile tale despre diferite carti si, mai des, swatchuri cu ojele pe care le ai :)

    3. Este mai mult decat inspirat din punctul meu de vedere. Iubesc ojele inchise la culoare, indiferent de anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  20. Participare!

    1. Blogul tau este cel mai sincer, indragit si fara prefacatorii din cate am vazut pana acum in materie de cosmetice.

    2. Ca si pana acum, mi-ar face placere sa postezi in continuare cat mai des review-uri interesante la produse si, la produsele de machiaj, sa faci si swatch-uri.

    3. Pentru mine premiul este foarte inspirat intrucat oja este singurul lucru la care nu voi renunta niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  21. Participare:

    1. "Coltultau" reprezinta pentru mine o oaza de relaxare ; un loc primitor in care pot sa impartasesc pasiunea mea pentru make-up.

    2. Sincer.. mie mi se pare un blog primitor si informativ asa cum este. Poate ca mi-ar placea ca din cand in cand sa citesc o fila din viata ta, o traire, experienta din care sa pot trage o concluzie, sa aduca un strop de maturitate in caracterul si viata mea..
    Mi-ar mai placea sa ai o rubrica numita "parerea mea.." ,"parerea cameliei.." , "over the years.." , "cu trecerea timpului.." in care sa ne spui ce-ai invatat pe parcursul anilor despre anumite produse de make-up, despre o gama, despre un brand etc ori despre advertisingul prea agresiv al unui produs atat de laudat pe youtube, site-uri etc iar tu ai fost dezamagita ori pur si simplu nu te-a impresionat atat de mult..

    3. Da, mi se pare un premiu inspirat. This little opi babies are gorgeous.. Culorile mi se par FABULOASE, preferatele mele sunt Obscurity si Sanguine. Sanguine imi aduce aminte de o vampirita sexi.. sa ramana intre noi.. macar pe unghii sa inspir si eu asta =))

    RăspundețiȘtergere
  22. Desi m-am inscris la celelalte doua, vreau sa raspund si la intrebarile de aici pentru ca stiu ca au fost puse cu un rost :)
    1. generozitate; credibilitate; talent; confesiunile unei femei; viata; blogul tau creeaza dependenta; esti un model pentru mine; frumusete; feminitate; sfaturi; informatii.

    2. Imi place sa citesc si postarile tale care nu sunt legate de cosmetice, cum a fost cel despre discutia cu barbatul necunoscut si chiar micile postari legate de iubitele tale animalute. Ma bucur foarte mult cand le vad asa ca mi-ar face mare placere daca ar aparea mai des, mai ales legate de subiectul barbati si femei, subiect pe care ai zis candva ca ai vrea sa il abordezi. Mi-ar placea foarte mult sa aflu detalii din experienta ta de viata legata de relatiile interumane. Poate si pentru ca eu inca is mica si curioasa, dar modul tau de a vedea lucrurile mi se pare fascinant.

    3. Toate premiile mi se par alese cu cap, m-as fi inscris si la acesta cu mini-ojele OPI daca nu as fi fost asa curioasa in legatura cu premiul de la etapa III :)


    Un weekend odihnitor si plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  23. Comentariul acesta nu e pentru participare, insa m-am gandit daca as fi participat eu ce as fi scris. si mi am adus aminte ca mi a mai trecut prin cap pana acum sa iti spun sa impartasesti cu noi chestii din domeniul in care lucrezi. mi ar placea sa ne spui mai multe, e un job pe care si eu mi as dori sa l am, sa organizez evenimente..si chestii de genu`. suna interesant , dar nu ar strica sa aud o parere din interior.

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  24. PARTTICIPARE

    1.Blogul tau e primul pe care il accesez dupa ce conectez netul.Esti prezenta in viata mea in fiecare zi.


    2. Cred ca ceea ce i-ar mai trebui blogului tau sa fie perfect ar fi sa ii adaugi un pic de culoare pe fundal. Ceva mai vesel, mai de fete, mai colorat.


    3. Premiile sunt inspirate, semn ca tu cam sti ce isi doresc cititoarele tale :)

    RăspundețiȘtergere
  25. 1) De cand ti-am descoperit blogul acesta ma fascineaza, ma tine la curent cu tendinte in beauty si ma relaxeaza!

    2) Mie mi-ar placea sa vad tot mai multe LOTD, pentru ca eu astea le ador si they make my day! Le vanez mereu pe alte bloguri! :D

    3) Inspirata?!? SUPER inspirata!!!! Iubesc ojele la nebunie si-mi doresc niste OPI de cand lumea si pamantul! :)

    :*:X

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu particip, am vrut doar sa inchid cercul daca tot m-am pus pe scris:

    1. Informatii, review-uri bune scrise in mod apropiat, cald, uman. Putere si fragilitate. Generozitate atipica vremurilor actuale atat de competitive. Relaxant.

    2.Cred ca mai degraba nu ar trebui sa eziti sa abordezi si lucruri nelegate de makeup daca te preocupa si simti ca ai ceva de spus. Postul tau legat de femei si barbati l-as pune in top 3 posturi de pe blogul tau.

    3.Am sa ma refer doar la oje: cum sa nu fie inspirata!?! Atunci cand ai cerut niste sugestii pentru premii cel mai des revenea OPI in comentarii...ca AMIN in biserica...:))))

    RăspundețiȘtergere
  27. Participare:
    1. Blogul tau e locul in care ma simt ca acasa. Vin obosita, deschid laptopul si imi iau portia de 'bine'.

    2. Hmmm, nu-mi vine in minte ceva sa imi fi dorit si sa nu fi abordat. Poate n-ar strica o rubrica gen 'Look for less', cu produse cosmetice accesibile pe care le putem folosi in locul celor ceva mai scumpe, cu rezultate asemanatoare.

    3. OPI e binevenit intotdeauna! Mai ales ca de cate ori vad lacurile lor de unghii imi vine atat sa zic: 'OOoooooo!' (chiar cu 200 de 'O')

    RăspundețiȘtergere