Review: Yves Rocher Culture Bio

6.10.10

Am scris acum aproape o luna prima impresie despre cremele de zi si de noapte din gama Culture Bio de la Yves Rocher (gasiti aici postarea). De atunci am folosit zilnic si crema de zi si pe cea de noapte, asa ca dupa aproape o luna pot sa va spun ce-au facut pentru fata mea.

Ce trebuie sa mentionez este ca nu am vreo nevoie speciala pentru ten si o singura crema mi s-a parut ca face ceva special pentru fata mea (este vorba de Repairwear de la Clinique), in rest toate mi-au hidratat tenul si nu am avut probleme cu ele.

Acelasi lucru il fac si aceste 2 creme: hidrateaza si ofera luminozitate tenului (nu pot sa zic ca am vazut vreun efect nemaipomenit in ce priveste luminozitatea tenului, arata curat si luminos, nimic mai mult). Hidrateaza bine, insa nu mi-a ajutat cu nimic zona uscata de pe pomete. Mirosul nu mi se mai pare asa deranjant (nu-mi place nici acum, dar nu mai este respingator), cantitatea folosita este foarte mica (deci vor tine o gramada de timp) si nu am nimic de spus negativ (sau poate faptul ca nu are factor de protectie solara crema de zi ar putea fi mentionat ca un aspect negativ).

Insa am de spus un lucru care mi se pare destul de important: nu mi-a mai aparut nici un cos de cand le folosesc (stiti ca va spuneam ca mereu ma trezeam pe maxilar cu un monstru si ziceam ca sigur este de la animale), nu stiu ce anume din cremele astea au impiedicat aparitia vreunei iritatii sau vreunui cos (daca am simtit ca tenul meu da semne de revolta am aplicat imediat gelul de la Manhattan despre care am mai vorbit de blog si totul a fost neutralizat imediat).

Cred ca postarea asta seamana foarte putin a review, insa reflecta strict experienta mea cu aceste creme (inainta am folosit o gama de la Shu Uemura care a costat o gramada de bani si nu a facut nimic mai bun decat cremele astea).

Imi place sa le folosesc, iar faptul ca fata mea este curata si nu am avut de-a face cu vreun cos in ultimele saptamani este un punct castigator pentru gama Culture Bio (am folosit seara si apa demachianta din gama asta pe post de toner). Nu stiu daca in viitor le voi cumpara (astea au fost primite cadou) pentru ca sunt atatea creme de testat pe piata, dar mi-au lasat o impresie buna, insa nu au vreun efect nemaipomenit. Sunt niste creme bune, care in cazul meu au avut ca bonus neaparitia vreunui cos.

P.S.: Mi-am dat seama ca sticlutele astea cu pompita sunt chiar practice, asa ca pot sa spun ca-mi place si amabalajul (desi zgomotul cand le scap din mana nu e unul placut).


11 comentarii

  1. sunt pe lista mea de cumparaturi...ms de review :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine ma tenteaza, insa doar crema de zi (de noapte nu folosesc decat rar).Ma gandesc ca e ok crema, chiar daca n-are FPS, acum mai spre iarna. De asemenea, as vrea sa-mi iau si crema de ochi, am vazut eu o oferta interesanta la ei... multumiri pentru review, a fost foarte util!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia, ai pe undeva vreun post cu produsele de ingrijire preferate? Ca sa citesc si eu, as vrea sa stiu ce produse te-au convins. Merci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Liv. Nu, nu am pentru ca mereu incerc cate ceva nou si nu m-am oprit niciodata la un singur produs. O sa ma gandesc la ce mi-ai zis si poate incerc zilele astea sa scriu ceva pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi s-a intamplat o minune! Tenul meu nu mai este gras (cred ca stii cum e senzatia aia cand iti dai cu mana pe nas de ex. dimineata si e foarte uleios...). Acum tenul meu este normal, ba chiar cu anumite zone uscate. Am incercat o crema hidratanta si au inceput sa imi apara cosuri.. ce sa folosesc???:((

    Scuze ca iar apelez la tine si iti cer parerea, te-am cam stresat in ultimul timp :-s

    RăspundețiȘtergere
  6. Pff... Oriflame cu lapte si miere si inca una Garnier parca dar nu mai tin minte exact cum ii zice...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca crema e problema ta, ci reactia la ceva. Ceva pe baza de gel ai incercat? Nu mi-ai zis daca te intereseaza o crema de zi sau de noapte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am primit o mini-crema de la o prietena din Belgia din gama asta si sincer, m-a deranjat mult de tot mirosul. Foarte pregnant, medicamentos, as putea spune. Desi intr-adevar, am simtit-o foarte bine pe fata, din cauza mirosului nu m-a convins sa ma duc sa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jules, asta am scris si eu la prima impresie - ca ma "omoara" mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca iti face bine si ca poti trece peste miros. Eu una am perioade in care mirosurile prea puternice efectiv imi fac rau. Am coborat de nenumarate ori din metrou sau am iesit dintr-un local sau o camera unde am simtit miros de Angel. Stiu ca este vedeta Mugler, dar efectiv pe mine ma face sa innebunesc...si nu de placere

    RăspundețiȘtergere