Produse fake MAC pe okazii.ro ... din nou

31.10.10

Deja am o problema personala cu o vanzatoare de pe okazii (stiu ca nu e treaba mea, dar ma deranjeaza la culme nesimtirea si minciuna). Aduce numai fakeuri si activeaza numai discutii private la licitatii ca sa nu poti sa-i spune verde-n fata ca vinde numai fakeuri si sa vada si ceilalti. M-am uitat prin calificative si cand i-a lasat cineva negativ ca vinde fakeuri, replica a fost: "primesc negativ pentru ca domnul e prea comod sa returneze produsele" (adica "recunosc ca sunt fakeuri, dar ala care cumpara e nesimtitul, nu eu ca le vand").

Mai devreme am vazut ca a mai pus niste produse si deja are oferte pentru ele si m-a apucat iar "nebunia". Uitati-va la pensula asta "MAC 182" - e atat de usor sa verifici ca pensula asta de la MAC are peri negri, e suficient ca cauti o poza cu pensula originala pe google ca sa-ti dai seama ce vinde fata asta. De ce nu deschid cei ce cumpara ochii inainte si dau calificative pozitive unor produse de prost gust?

Stiu ca am mai spus asta si mi-ati raspuns si voi de multe ori insa de data asta as vrea sa va cer altceva: haideti sa facem ceva, haideti sa schimbam lucrurile un pic!. Scrieti pe blogurile voastre despre fakeuri, dati linkuri catre vanzatori care au asemenea produse ca poate macar asa se mai trezesc cate unii care cumpara din prostie sau nestiinta (da, stiu ca sunt vinovati cei ce cumpara, dar nici vanzatorul nu e mai prejos).

Ce ziceti: facem un efort comun?

9 comentarii

  1. sunt de acord cu tine. Chiar maine voi face o postare in acest sens :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi e teama sa cumpar ceva de pe okazii [mai ales farduri], pentru ca majoritatea sunt fake [de MAC, nici nu mai vorbesc, esti singura persoana in care am incredere ca promoveaza produse % originale].

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu numai parul,scrisul de pe ea si pretul spun totul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu zic ca da, merita sa scriem pe blogurilenoastre despre astfel de oameni, despre fake-uri. Macar cei care vor produse reale la preturi corecte se pot documenta printr-un simplu search pe google, inainte sa cumpere prostii de genul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur tare mult ca exista oameni ca tine carora le pasa si de cei nestiutori. Multumim pentru ca ne atentionezi! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu tine, Camelia! Trebuie facut ceva. Din pacate nu am blog, dar voi incerca sa scriu pe site-urile pe care activez despre aceasta problema si poate mai reusesc sa atrag atentia. Ce ma enerveaza mai mult e ca au si nesimtirea sa puna niste preturi astronomice pe niste chinezarii de cea mai joasa speta!!! Eu sper ca nu sunt prea multe fete naive care se lasa pacalite de astfel de indivizi.

    Cand ceva pare prea frumos sa fie adevarat atunci inseamna ca nu e! E la mintea cocosului sa iti dai seama ca nu e posibil ca un set de pensule MAC (asta daca ar exista) poate valora doar 1-2 milioane!

    Oricum, au romanasii nostri o minte cand e vorba de pagubit pe altii. Ati vazut paletele de la Coastal Scents (alte chinezarii doar ca au fost preluate de o firma cu un marketing mai bun) cu ce preturi astronomice apar pe okazii? Sunt speachless...

    RăspundețiȘtergere
  7. O idee extrem de buna...si nu e singura domnisoara respectiva. Majoritatea produselor MAC de pe okazii sunt fake. Cred ca produsele MAC si cizmele UGG sunt top 2 cele mai falsificate dar si cele mai cumparate fake-uri de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu una as fii de acord cu acesti vanzatori, DACA ar preciza ca NU SUNT originale, ca sunt doar copii, imitatii, sau ce formulare vor ei. De exemplu, peria din imagine, nu mi se pare rea dar nici nu-i corect sa lasi lumea sa creada ca e un MAC veritabil. Cei care nu lasa comentarii negative, probabil ca sunt constienti ca e un produs fals, mai bine sau mai prost copiat, si se multumesc doar ca si-au permis produsul. Acum depinde si de fake, daca e vorba de o pensula...sa zicem ca te multumesti cu ideea achizitionarii unui produs fake dar ieftin, insa mai sunt si cazuri cum ai spus tu, de oje reumplute, iar asta nu mai tine de domeniul "fake-ului" ci de cel al nesimtirii, sau farduri expirate...etc.
    Poate voi aborda si eu aceasta tema

    RăspundețiȘtergere