Nebunia asta de a incerca prea multe produse ...

23.10.10

Ma tot gandesc de ce suntem noi femeile asa innebunite sa incercam 'tot' ce apare pe piata cosmeticelor? De ce trebuie sa incercam 20 produse care fac acelasi lucru si nu ne oprim la un produs care ne face bine si se potriveste tenului nostru atunci cand il gasim?

De cateva saptamani tot ma gandesc la asta si mi-am impus sa redescopar produsele care mi-au placut si au facut minuni pentru tenul meu si sa ma opresc la ele. Cum va spuneam zilele trecute, tenul meu arata destul de bine in ultima vreme (ieri au dat sa apara 3 cosuri mici - banuiesc ca este efectul microdermabraziunii, insa le-am calmat repede cu gelul de la Manhattan), singura problema reala pe care o am (nu pun la socoteala cearcanele si roseata usoara) este pata uscata si rosie de pe pomete care desi s-a ameliorat, nu reusesc sa scap de ea si este vizibila si ma deranjeaza si sa ma si mananca si zona aia ramane uscata oricat m-as chinui eu s-o hidratez si tratez cum trebuie.

Aseara am uitat sa ma dau cu crema pe fata si dupa ce m-am bagat in pat mi-am amintit si aveam pe noptiera setul de ingrijire a tenului ce il foloseam acum ceva vreme - este vorba de Shu Uemura Depsea - si ma intrebam singura de ce nu am mai folosit produsele astea.

Am din gama respectiva (care este facuta din peste 60 minerale din apa oceanica si ajuta pielea sa revina singura la nivelul optim de hidratare, oferindu-i hidratare, suplete si stralucire sanatoasa) 4 produse: lotion, emulsion, essence si cream (preturile sunt foarte mari, intre 35 si 65 dolari/ produs); le-am luat de pe ebay acum ceva vreme si am dat pe toate mai putin decat pretul cremei. Puteti citi detalii despre gama aici.


De ce am facut postare asta, de fapt? Aseara am folosit 2 dintre produse, iar diferenta este vizibila in cazul petei de pe pomete de care ziceam mai devreme: nu mai este aproape deloc rosie, pielea este intinsa si hidratata (avea aspectul de piele uscata indiferent ce foloseam) si nu ma mananca deloc. De ce n-am mai folosit eu produsele astea? Singurul raspuns care imi vine in minte este: de proasta.

Prin urmare ma voi intoarce la gama asta (mai am cateva saptamani bune de folosire a produselor) si voi face un review pentru toate cele 4 produse pe care le am.

Am vazut pe www.strawberrynet.com mastile de fata din gama asta (6 la numar) la oferta cu 50% reducere si cred ca am sa mi le iau pentru ca nu as da niciodata pretul intreg pe ele (55 dolari).

Eu in afara de lash curler si acesta gama, n-am incercat nici un alt produs de la Shu Uemura. Voi ati incercat ceva? Cum vi se par produsele?

7 comentarii

  1. Nu am incercat produsele lor si intr-adevar sunt cam scumpicele.Dar reduse la jumatate chiar suna tentant! Si eu ma intrebam zilele astea de ce nu rezumam doar la strictul necesar in a cumpara? Pentru ca suntem femei :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sta in natura umana sa caute mereu, si moderatia lui Socrate e o virtute mai rar intalnita ca toate.Se spune ca perfectiunea inseamna stagnare dar asta nu ne impiedica sa aspiram mereu la ea,si nu stiu daca-i neaparat de rau.Eh, cand e vorba de beauty&fashion posibil sa usture la buzunar :) Cunosc fete cu trasaturi perfecte, ten flawless si genul de piele care arata wow indiferent ca aplica o crema de 10 lei sau una de 100, ca folosesc dermatograf Ada sau YSL. Si cu toate astea sunt mai obsedate si ahtiate dupa orice noua aparitie decat cele care au cu adevarat nevoie,nici macar nu au nevoie de fond de ten dar toata ziua cumpara altul si altul.Probabil ca e vorba despre diferenta intre ingrijita si beauty addict,eu nu prea te vad ramanand strict in prima sfera asa ca ma indoiesc ca o sa te opresti vreodata la stadiul de strict necesar. De fapt nici pe mine nu ma vad, doar ca bugetul uneori inexistent ma tempereaza. Recunosc insa ca daca mi-as permite mi-as baga nasul in orice cutiuta, lotiune, potiune ce-mi iese in cale.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, apelez la tine pentru ca stiu ca esti o iubitoare de animalute. Am 5 catelusi de plasat si situatia e cam la limita, pentru ca anuntul de pe adoptiicaini a ramas in moderare, nu imi dau seama de ce nu mi-l publica.
    Am facut un blog pe care am pus povestea lor : 5catei.blogspot.com.
    Daca m-ai putea ajuta in vreun fel ti-as fi foarte recunoscatoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sim, am pus si eu anuntul si o sa mai intreb in stanga si dreapta daca poate cineva ajuta. Daca apare ceva, te anunt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc mult, Camelia. Sper sa se rezolve, pentru ca nu stiu pentru cat timp o sa mai avem adapostul temporar in care se afla acum. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, pata aceea de pe pomete care te mananca si se inroseste nu este cumva ceea ce se numeste mai popular asa, "pecingine" ? Mie mi-a aparut o data pe obraz o astfel de pata mai micuta si avea aceleasi simptome care le descrii tu. Am cautat pe google cu ce se poate trata si am scapat de ea dupa cateva tamponari cu tinctura de propolis seara inainte de culcare. Incearca si tu!

    RăspundețiȘtergere
  7. aceste creme sunt foarte tentante:-s...

    RăspundețiȘtergere