Despre nimicuri si vesti giveaway

5.10.10

Am vrut sa scriu ceva in seara asta chiar daca am ajuns tarziu de la munca si ma simt cam obosita. Ieri am "implinit" 200 de followers, mi se pare fantastic si a fost mai repede decat ma asteptam! Multumesc! Desi numarul nu a reprezentat niciodata un scop pentru mine! Intamplarea a facut ca ieri una din cititoarele anonime ale acestui blog (nu am sa dau nume, stie ea cine e) sa-mi faca un cadou din suflet si sa-mi scrie cateva randuri care chiar au insemnat mult pentru mine si au venit in cel mai potrivit moment. Asta consider ca e cel mai mare castig din toata nebunia asta cu blogurile - faptul ca putem sa cunoastem oameni noi, sa comunicam intre noi si sa fim unite de o pasiune comuna chiar daca nu ne cunoastem si suntem la distanta de sute de kilometri (in unele cazuri) unele de altele. Si asta ma face sa zambesc larg!

Al doilea motiv pentru care am vrut sa scriu este sa va spun ce se intampla cu giveawayul. Conditia (200) a fost indeplinita, premiile le-am comandat si sunt pe drum, urmeaza sa postez giveawayul. M-am hotarat sa-l fac in 3 (trei) parti cu 3 premii diferite. O sa vedeti despre ce este vorba cand voi posta giveawayul care va fi organizat altfel decat cele de pana acum din mai multe motive: vreau sa aflu parerea voastra despre blog, vreau sa vad ce a insemnat tot acest timp "impreuna" si mai ales vreau sa vad cate dintre voi au patruns mai departe de cuvinte.

Voi pune cele 3 parti ale giveawayul cat de curand (sper sa reusesc ca maine seara sa pot sa postez si sa va anunt conditiile si premiile).

Veti putea sa participati (prin alegere) la 2 dintre cele 3 premii (o sa intelegeti maine de ce si ce inseamna asta) - cel putin asta m-am gandit pana acum, poate pana postez imi vine alta idee si schimb regula. Si nu va fi de genul "vreau si eu", va trebui sa ganditi putin si sa veniti cu niste concluzii si propuneri ca sa va "calificati".

Cred ca ar trebui sa existe si un al treilea motiv pentru aceasta postare. Sau cel putin exista cand am inceput sa scriu, dar ma uit de vreo 5 minute la randurile scrise si ma gandesc ce vroiam sa mai spun. Daaa .. mi-am luat 3 oje noi - stiti cand spuneam eu ca nu ma prind culorile inchise, stati sa va spun ce culori mi-am luat: maro inchis cu niste reflexe aurii la care m-am mai uitat de vreo 3 ori pana acum, dar n-am luat-o; purpuriu turbat si foarte shiny si ... bleumarin (de 2 saptamani ma tot uitam pe net la OPI Russian Navy si am ezitat sa dau banii pe ea - nu stiu daca o sa-mi placa cum arata pe unghiile mele).

Ma opresc aici ca e una din seriile alea in care oboseala ma poate face sa scriu romane. Va doresc o noapte linistita si o zi frumoasa maine.

12 comentarii

  1. hi hi!astazi mi-am luat si eu o oja,tot opi...prima mea oja opi de altfel-tickle my frace-y.sunt incantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru cei 200 de abonati! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si la mai multi followers!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! O zi frumoasa si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru followers! Incearca sa vezi nuantele de albastru si de la Sephora, gama mini de oje, eu chiar sunt incantata de culorile lor si ce-mi place e ca nu am timp sa ma plictisesc de culoare, este foarte mica sticluta.

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari pentru cei 200 de urmaritori!
    asteptam swatchuri cu ojele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari pentru cei 200 de abonati!
    Si eu am fost foarte fericita cand am atins, intai 100 de followers, apoi 200 :)

    te urmaresc de ceva timp, chiar daca nu am comentat, dar posturile tale mi-au oferit multe raspunsuri :)
    te pup, tiza ta, Camy

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitaari, si astept reviewurile pt oje ! purpuriul ala seamana cu Paradoxal de la Chanel, nu? Si eu ma gandeam la un OPI ink. , dar pare destul de ciudat pe unghii. Maroul suna insa cel mai bine. Fug repede sa vad si postarea cu giveawayul :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Camy, ma bucur ca sunt de ajutor. M-am uitat si eu pe blogul tau de cateva ori si ti-am admirat unghiile. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexa, e o nuanta mai "turbata" decat Paradoxal, iar maroul s-a dovedit a fi de fapt grena cu niste glitter rosu (frumos, n-am ce zice, ideal pentru sarbatori, as zice) dar eu vroiam maro. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am pus ochii pe Russian Navy de ceva timp. Imi place foarte mult ca nuanta pentru petreceri. Dar am patit-o ori sa nimeresc lacuri pe nuanta asta, care sa necesite 3 aplicari pana iese o culoare opaca (si nu suport oja atat de groasa) sau, exact opusul, oje mult prea "solide", care se intareau pana ajungeam eu la 2 petreceri :(.

    Cum e asta de la OPI? Merita banii?

    RăspundețiȘtergere