Serie noua de fake MAC pe okazii

13.10.10

Mai devreme m-am uitat de curiozitate pe okazii sa vad ce produse MAC "originale" au mai aparut si m-am ingrozitor de fakeuri jalnice aparute si de ofertele la ele.

Primul fake care merita mentionat este aceasta trusa de pensule la 325 ron. Daca va uitati la calificativele vanzatorului acum vreo 2-3 luni vindea acelasi "set original" cu 100 ron.

Iar a doua medalie o primeste aceasta trusa de farduri de prost gust total si care arata oricum numai a produs original nu. Va recomand sa aruncati un ochi si la celelalte licitatii ale acestui vanzator ca toate sunt de pus la gazeta - un "original" mai prost ca altul.

Sincer nu stiu cum pot oamenii sa se lase pacaliti de asa ceva. Ma depaseste!!!

Si pentru ca tot am vorbit de fakeuri si de okazii, ma uit mereu la 2 vanzatori care primesc aproape numai calificative pozitive si vand numai produse false - cum naiba e posibil?. Puteti sa le vedeti licitatiile aici si aici.

10 comentarii

  1. mda....eu am gasit un blog de beauty care vinde un asa zis set de 5 pensule MAC cu 18 lei :D....ma uitam la una din licitatii, la "rujurile MAC" , nici nu stiu daca au avut cei de la MAC asa culori sau daca au, in fine...maaare stupizenie, dar culmea este ca foarte multa lume care prinde chestia asta ,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa faca fetele diferenta dintre un fake si un original cand foarte multe cumpara intruna numai facke si pentru ele astea sunt bune si originale..

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) truse din alea de farduri Lancome au si la noi, la buticul de la colt, cu 5 ron bucata :P
    Dar stii vorba aceea - nu-i prost cine cere, e prost cine da...

    RăspundețiȘtergere
  4. recand peste faptul ca-s fake, multe pot fi vechi si poate aparea o iritatie de toata frumusetea.. nu toata lumea stie ca si fardurile au termene de garantie.. eu am patit cu un fard original luat din dutty-free deborah.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trusa de pensule am vazut-o si pe ebay, undeva la 20 usd cu tot cu transport :). De fapt o multime de fake-uri de pe ebay sunt prezente pe okazii la triplu pret. Mona

    RăspundețiȘtergere
  6. este adevarat ca poti sa o patesti si cu cosmetice originale, am cumparat si eu de la dutty-free din Turcia un blush givenchy si atat eram de fericita ca nu m-am uitat la termen si m-am trezit acasa cu obrazul rosu si cu blush-ul care peste 1 luna expira :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucura tare mult aceste postari. Sunt de mare foloses celor neexperimentate, precum-s eu. Multumim, Camelia si chiar te rog sa mai faci astfel de postari de cate ori consideri ca este momentul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, m-am uitat si eu la trusele alea si m-a bufnit un ras :)) ce oameni...

    RăspundețiȘtergere
  9. Singura explicatie pe care o gasesc pt situatia asta ar fi ca multe romance cumpara fake-uri de pe ocazii crezand ca sunt originale,dar le iau doar de dragul brandului, de a se lauda ca au MAC in portfard. O persoana care intr-adevar e fana a acestor produse ar trebui sa stie sa faca diferenta sau macar sa se documenteze putin inainte.

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca multa lume cumpara aceste produse nestiind ca sunt fakeuri, nu stiu sa le recunoasca...

    am si eu o trusa de pensule pe care scrie MAC dar au fost vreo 25 lei de pe ebay :)) dar am stiut de la inceput ca nu sunt originale. totusi, se prezinta f bine.

    RăspundețiȘtergere