Prima impresie: Boots No7 Mattifying Make-Up Base

26.10.10

Nu incercasem de mult o baza noua de machiaj, nu? Am promis ca nu mai imi iau baze verzi (care ar trebui sa neutralizeze roseata), nu ca nu mai iau primere in general ... sunt comica, stiu, insa nici nu stiti ce greu mi-a fost sa nu iau si baza de machiaj colorata impreuna cu aceasta. Am reusit ... pentru moment! Nu stiu care e pretul in magazin, daca se gaseste si la noi sau nu (habar n-am ... daca aveti informatii, lasati un comentariu si spuneti-ne), eu am luat-o de pe ebay cand am luat serul cu vitamina C de la Lancome si a fost vreo 25-30 ron cu transport cu tot.

Azi am incercat-o si pentru prima folosire chiar mi-a placut ... chiar am vazut un efect real de matifiere (dupa 9 ore de la aplicare, mi s-a parut ca-mi luceste un pic nasul pe lateral, insa cred ca a fost doar o impresie - pentru ca nu mi-au lucit niciodata lateralele nasului pana acum).

Crema are 40 ml si puteti vedea mai jos cum arata (este foarte usor de folosit si igienic in acelasi timp), iar consistenta este cea a unei creme dense (nu-mi vine alt cuvant in cap acum). Mirosul nu este unul deranjant (cum este cel al primerului de la Givenchy - voi scrie reviewul si la acesta in curand) si se aplica foarte usor.

Singurul lucru care m-a deranjat a fost cand m-am demachiat, mi-au ramas pe fata niste scame si a fost nevoie sa ma demachiez din nou. Nu stiu sigur daca a fost vina bazei de machiaj, dar asa cred.

O s-o testez o perioada si am sa revin cu un review. Mi-am luat mai multe produse de la No7 de ingrijire a tenului, asa ca o sa ma mai "auziti" vorbind despre ele? Voi ati incercat ceva de la No7? Ce parere aveti despre produsele lor?

4 comentarii

  1. Se gaseste in sensiblu, am vazut-o vara trecuta. Era ceva promotie si costa in jur de 20 lei, nu stiu ec mare reducere la anumite produse No7, dar nu mai retin ce si cum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una nu folosesc alta baza de machiaj decat eterna crema hidratanta/nutritiva, dar imi dau seama cat de importanta e pentru cineva care are probleme cu roseata/luciul... oricum, s-o folosesti sanatoasa!
    De la Boots No 7 am avut o crema mititica mai demult (era travel size, o primisem cadou) si mi-a placut tare mult, in sensul ca facea exact de ce aveam nevoie: hidrata, intra repede in piele, deci per total era foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu mi-am luat in sept la promotie de la sensiblu un portfard cu 4 produse no7: un trio, un gloss,un fard crema si un creion de ochi.
    fardurile erau pe nuante de auriu. sunt pigmentate, se blenduiesc usor si arata bine.
    gloss-ul are o parte transparenta (care e ok, dar nu persista prea mult pe buze) si una colorata. din pacate e un maro f inchis si nu imi sta deloc bine. dar mi-a placut ca se mentine pe buze. l-am sters cu un servetel si inca pe buze aveam culoarea impregnata. e usor lipicios dar nu sa deranjeze.
    fardul crema inca nu l-am incercat spre rusinea mea. l-am testat putin pe mana si mi se parea destul de sidefat.
    creionul e f fain. e destul e moale si se intinde bine. pe waterline nu exista nici o sansa sa reziste, mai ales daca aveti aceeasi problema ca a mea cu lacrimile

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi plac produsele lor. Cel mai mult mi-a placut un toner pentru tenul oily/combination

    RăspundețiȘtergere