Guest review: Andra T. - TRESemme Fresh Start

13.10.10

Mai jos gasiti reviewul Andrei T. la setul Fresh Start de la TRESemme castigat in cadrul giveawayului.

"In urma giveaway-ului organizat de Camelia m-am putut bucura de produsele pentru par de la TRESemme. Setul contine trei produse ce promit o coafura proaspata in timp record. Tin sa mentionez ca am fost sceptica, insa dinainte sa le folosesc am realizat ca nu ai cum sa nu le adori. AU UN MIROS ABSOLUT SUPERB:x

Imi voi spune parerea despre fiecare produs in parte, pentru ca asa este cel mai corect.

- Ce spun ei despre samponul spuma: Produsul ofera stralucire, reduce excesul de ulei si de impuritati din par, lasand parul curat si cu aspect ingrijit. Se foloseste intre 2 spalari normale, fara a necesita apa. Uneori, din cauza timpului sau a locatiei, o spalare normala a parului nu este la indemana. Produsul este exact inlocuitorul samponului pentru ca o data folosit, va induce parului un aspect placut, ingrijit si va elemina reziduurile acumulate din cauza folosirii produselor de styling sau mirosul neplacut.

Iar ce spun eu despre el este asemanator. Isi face treaba, a reusit sa faca parul meu sa arate ca proaspat spalat si sa-i dea un miros placut chiar si atunci cand mirosul de fum il simteam pe piele chiar si dupa dus. Am fost in dubiu prima oara cand l-am folosit, aveam mare nevoie ca el sa-si faca treaba. A urmat o zi in care toata lumea tinea sa-mi spuna "La multi ani" si sa ma pupe..si spre fericirea mea, mi s-a spus chiar "ce miros frumos are parul tau". O alta bila alba pe care i-o dau samponului e pentru senzatia pe care mi-a lasat-o pe maini. Spuma de par folosesc foarte, foarte rar si unul din motivele pentru care nu o fac e faptul ca imi lasa mainile lipicioase dupa. Dupa ce am incercat samponul am fugit repede sa ma spal pe maini, insa..am realizat ca acesta imi lasase mainile catifelate in niciun caz lipicioase ca spuma de par. Ma declar mai mult decat incantata:)

-Ce spun ei despre spray: Produsul adauga stralucire si neutralizeaza mirosul neplacut al coafurii, cauzat de factori externi ( fum de tigara, transpiratie, gatit cu parul liber), intre 2 spalari normale cu sampon. O pulverizare rapida transforma suvitele plate, fara vigoare, cu aspect neingrijit in niste suvite stralucitoare si netede, cu aspect si miros proaspat.

Eu spun doar ca l-am folosit in exces:D Imi place mult mirosul si am pulverizat chiar si cand parul era proaspat spalat. Pot insa sa adaug, ca nu am vazut sa ofere stralucire cum promite, dar sunt multumita ca si-a a tinut celelalte promisiuni.

- Ce spun ei despre crema: Elimina aspectul de par electrizat, aspru si care nu ti se supune! Poti obtine o coafura neteda cu aceasta crema de consistenta usoara. Improspateaza parul fara sa ai parte de reziduuri de produs astfel incat coafura ta va arata impecabil chiar si fara o spalare clasica folosind sampnul.

Recunosc, acesta l-am folosit o singura data atunci cand din cauza umezelii de afara parul meu indreptat cu placa o luase razna. Si..a functionat, a redevenit moale si parea proaspat aranjat. Nu am profitat mai mult de el pentru ca eu in general am un par cuminte. Insa este perfecta pentru momentul in care se electrizeaza si ia un aspect neingrijit.

In concluzie, acum a devenit mult mai simplu ca parul meu sa para proaspat aranjat si asta in timp record, tot procesul nu dureaza mai mult de 5 minute. M-a impresionat placut, samponul e extraordinar pentru zilele in care ne dorim un par frumos si aranjat, dar nu avem timp pentru un sampon normal, spray-ul mi-a devenit indispensabil datorita parfumului, insa despre crema nu ma pot pronunta mai mult decat am facut-o."

6 comentarii

  1. am si eu din aceeasi gama samponul si crema si intr-adevar miros superb insa mie samponul nu mi se potriveste, adica m-am dat cu el si nimic, am zis ca am pus prea putin, am pus si mai mult, parul meu era ud ca si cum eram proaspat iesita din dus, mi s-a uscat si la fel de gras era singura diferenta era mirosul, chiar spuneai, din acest punct de vedere ca sunt proaspat spalata, nu lipeste mainile si nici parul nu ramane ca dupa o spuma de par ci ramane catifelat ca si cum este proaspat spalat; eu am parul ondulat si daca nu ma dau cu ceva dupa indreptarea cu placa nu ramane drept decat max 2 ore, indiferent de placa folosita, am incercat, si detin multiple, iar crema mi-am luat-o special ca sa ma dau cu ea dupa indreptare, in prima zi cand am folosit-o cum am iesit din casa m-a prins ploaia si mi s-a incretit la loc, a 2a oara cand am folosit-o era umezeaza afara dar nu prea tare, parul mi-a ramas drept pana a 2a zi cand m-am spalat, poate daca nu ma spalam mai ramanea, nu stiu... deci eu ii dau nota mare cremei si nota de trecere samponului pt miros si senzatia de dupa insa nu si pt cum imi curata mie parul

    RăspundețiȘtergere
  2. ramonik01, pe principiul asta si functioneaza samponul: il intinzi pe par si il stergi cu prosopul si scoate toate mizeria din el (eu saptamana trecuta nu m-am spalat 8 zile - am reusit performanta asta si am folosit samponul asta pe tot parul si la radacina pe cel de la Batiste si am avut o claie de par bogata si curata atatea zile).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am luat si eu sampon uscat Batiste dar am fost tare dezamagita :(:(. Nu face nici pe jumatate cat face cel Fekkai pe care il aveam eu. As incerca si spuma aceea TRESemme dar cand oi face rost de bani iar...

    RăspundețiȘtergere
  4. ramonik01, dupa ce il folosesti trebuie neaparat sters cu prosopul pentru ca sa elimini mizeria din el, altfel degeaba l ai folosit, el tot "murdar" fiind. parul meu dupa ce l am sters cu prosopul arata de parca abia il uscasem dupa baie normala si il si aranjasem. mai incearca, poate vei obtine aceleasi rezultate

    RăspundețiȘtergere
  5. Adina, imi pare rau sa aud asta... Eu sunt din ce in ce mai incantata de el in fiecare zi... sau ma rog, o data la 2-3 zile :))

    RăspundețiȘtergere
  6. l-am sters cu prosopul dupa folosire, citisem asta insa nu a mers la mine, astazi pt prima data am folosit Batiste si am fost multumita de el, chiar a aratat bine, la unii merg anumite produse la altii nu

    RăspundețiȘtergere