Prima impresie: Kerastase Creme-Richesse Intensive Repair Treatment

2.10.10

In ultimele luni, am simtit ca parul meu este afectat de razele solare, praf, caldura, etc. Desi am folosit sampon, balsam si masca profesionale, tot simteam ca textura parului meu nu este cea mai buna si ca pot sa fac mai mult pentru el. Si mi-am amintit ca la inceputul anului mi-am luat de la hqhair o masca Kerastase (tratament intensiv pentru par colorat expus razelor UV sau afectat de apa sarata, etc.). Chiar daca parul meu nu a fost direct afectat de factorii astia, avea nevoie de ajutor si i l-am oferit.

 
Nu am folosit pana acum produse Kerastase si probabil ca n-as fi folosit nici masca asta datorita pretului (48 dolari), insa faptul ca am gasit-o la o oferta mi-a dat ocazia sa incerc produsele Kerastase si sa inteleg de ce costa atat si daca chiar sunt asa bune cum se spune.

Am aplicat-o pe parul zvantat cu prosopul (a fost nevoie de o cantitate foarte mica pentru tot parul) si am asteptat vreo 5 minute (pe ea scris 3 minute) dupa care mi-am clatit parul. Ma asteptam sa fie mai cremoasa, insa la textura seamana cu cea de la Wella pe care am folosit-o anterior. Imediat dupa ce l-am clatit, am simtit ca este mult mai matasos si era perfect descurcat (parul meu fiind cret, asa cum am mai spus). Insa nu m-am grabit cu concluziile si am asteptat sa vad ce se intampla dupa ce ma pieptan si dupa ce usuc parul.

Am aplicat Root Boosting Spray de la TRESemme la radacina si dupa aia Heat Tamer Spray pentru a-l proteja de actiunea uscatorului de par si l-am uscat normal la temperatura ridicata. Am simtit in timp ce-l uscam ca e matasos si se aseaza altfel si asa a si fost. Parul meu este foarte matasos (e o placere sa-l atingi) si s-a asezat foarte frumos, are volum, buclele sunt la locul lor.

Nu aveam nici un fel de asteptare cand am scos masca sa o folosesc, insa sunt incantata de rezultate. O voi folosi si in saptamanile urmatoare si voi reveni cu un review.

Voi ati folosit produse de la Kerastase? Ce recomandati?

17 comentarii

  1. Buna!Unde se gasesc produsele kerastase?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camelia!

    de unde se pot lua produse Kerastase la oferta?:)

    Si eu vreau sa incerc de ceva vreme produsele lor dar au preturi deestul de mari pt bugetul meu si nu sunt sigura 100% de ceea ce promit sa faca.

    Merci, o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am gandit mult pana sa le incerc,m-am saturat de produse doar laudate si fara efect.Azi mi-am calcat pe inima si pe buget si mi-am luat uleiul de par si samponul nutritiv pentru cumintirea parului rebel.Avand de mers cam o ora pana acasa,am aplicat uleiul in masina(conducea sotul :))),in timp ce faceam asta simteam cum parul meu devine altul.Parca era al fiica-mii,moale,neatins de vopsea si de UV.Am ramas profund impresionata.Nu pot spune ca a cumintit parul meu plin de volum dar e f descurcat si matasos!

      Ștergere
  3. Eu am tot din gama Kerastase Soleil un leave-in conditioner de care sunt multumita. Folosesc doar o cantitate mica chiar si pentru parul meu lung. Nu lasa parul imbacsit si nici nu il ingrasa mai repede(de asta m-am temut cel mai mult cand l-am folosit prima data, mentionez ca de obicei ma spal pe par la 2-3 zile). Dupa ce il usc parul ramane matasos si e mai usor de descurcat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    Vrei sa facem schimb de link?
    site: www.pinka.info
    titlu: Viata e frumoasa!
    astept mail,
    multumesc mult,
    Bianca,

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu foslosesc de vreo 3 ani aceste produse si sunt dependenta de ele,in special de un produs numit chroma termique.Este un fel de balsam leave-in,cu protectie pt caldura si special conceput pentru parul vopsit.Este o minune,imi lasa parul matasos,si cu cat il periu mai bine intimp ce-l usuc,cu atat devine mai matasos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, ce parere ai despre www.carespot.ro ? Au o multime de produse pe care mi le doresc, dar nu stiu daca merita sau sunt seriosi. Pe langa produsele Joico si Tigi care imi plac foarte mult (nu am reusit inca sa incerc balsamul de la tine), am gasit si oje OPI la 37-39 de lei.
    Aceeasi intrebare o am si despre www.cristinacatana.ro
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am folosit samponul Bain Satin 1, dar cred ca trebuia sa imi iau 2, totusi mi-a fost teama sa nu imi ingrase parul. Si Bain de Force, chiar mi-a facut parul mai rezistent si cadea mai putin, avea volum natural. Insa personal, eu sunt fana Tigi.
    Ca tratamente de hidratare am ramas placut impresionata de Tigi S factor - Serious Conditioner si imi place si masca Intense Repair - L'Oreal prof. Pe parul inca umed aplic serumul Tigi S Factor- Silky Smooth. Pentru styling, Tigi Small Talk 3 in 1, si cam asta e tot. :)
    Ah si uneori cand am timp, aplic inainte de spalare ulei de cocos, luat de pe net, este foarte bun, parul luceste si arata sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am incercat pana acum produse profesionale de par, am vrut sa imi iau cand erau reduceri pe lookfantastic.com, dar gaseam doar tratamente pentru par uscat si degradat, ori eu nu am probleme cu asa ceva.
    Eu tot caut un sampon care sa imi tina sub control excesul de sebum, dar pana acum nu am gasit ceva care sa ma dea pe spate. Continui cautarea :D Oricum parul meu e nebun, cand e ondulat, cand e drept, cand niciuna..nimic nu-l multumeste.
    Imi place sa citesc pe blogul tau reviewuri despre produsele de par pentru ca ma ajuti sa imi fac o parere despre ce ar fi bun si pentru mine.
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ufff, ma asteptam macar sa imi raspunzi la intrebare, chiar daca spuneai doar ca nu ai nicio parere...

    RăspundețiȘtergere
  10. Dee Dee, iti raspund cand am timp sa ma uit pe site - acum nu-mi vad capul de treaba la munca.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dee Dee, m-am uitat pe www.carespot.ro si mi se par seriosi (la unele au preturi bune, insa sunt si preturi mult prea mari la anumite produse). Depinde si ce anume vrei sa cumperi. Am citit insa si pareri negative despre ei, insa si pareri bune cum ca au fost seriosi.

    La http://www.cristinacatana.ro m-am uitat si eu de cateva ori in trecut (mi-am amintit acum cand m-am uitat pe site) si mi s-a parut ok. Dar nu stiu pe nimeni care sa fi luat de la ei.

    Ambele firme au toate datele de identificare pe site, nu vad de ce ar fi probleme. Dar eu nu vad de ce ai da atatia bani in Romania, cand iti poti cumpara de pe siteurile de afara la preturi mult mai mici (mai ales la sampon/ balsam si produse de par pe care le gasesti mereu la oferta).

    Daca te mai pot ajuta cu alte raspunsuri, te astept cu intrebari (insa tine cont ca nu pot sa-ti raspund in momentul in care vrei tu s-o fac pentru ca nu dispun de multe clipe libere in timpul zilei).

    RăspundețiȘtergere
  12. Camelia, te rog spune-mi cum cumpăr produse de pe siteurile de afară, mai precis cum platesc? Cu ce tip de card?

    RăspundețiȘtergere
  13. Daniela, eu folosesc Visa Electron de la Raiffeisen si marea majoritate a platilor o fac prin paypal (cea mai sigura metoda).

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am avut un lapte de par (Kerastase lait chroma reflect) de care am fost multumita. El spune ca e destinat parului vopsit, fara luciu, fragil, eu spun ca miroase extrem de bine, mi-a oferit luciu saracul dar atat cat a putut pentru ca nu cred in vreun produs care sa faca mare minuni cu luciul,(doar vopseaua in prima saptamana sau parul care este natural).Pret cam mare dar am constatat ca am folosit foarte mult timp din acel flacon de 125 ml. Am avut si un sampon Kerastase Nutritive Bain Satin, despre asta nu pot sa zic mare lucru pentru ca eu consider ca sampoanele sunt bune doar cand curata scalpul si nu-i provoaca matreata/usturimi/mancarimi, iar toata treaba e facuta de MASTI. O sa scriu in curand despre cateva produse de "salon" pe care le-am avut.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara Camelia,

    Mi-ai putea recomanda cateva produse pentru parul fin, moale, fara volum, subtire si nevopsit?(in afara de Tresemme) M-ai ajuta mult...

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria, gasesti pe blog informatii despre gama Amplify de la Matrix, altceva nu am incercat pentru volum - insa ma tenteaza gama pentru volum de la John Frieda.

    RăspundețiȘtergere