Update sau ramble?

30.10.10

Nu stiu nici eu ce este ... probabil o combinatie intre cele 2. Cred ca ati observat ca in ultimele 2 saptamani postarile mele au fost destul de "fugare" pentru ca eu si timpul suntem intr-o opozitie totala. La munca am avut niste zile de "brain storming" care mai grav e ca nu se lasa cu urmarile la care speram toti ... asta e situatia generala, mergem inainte. Acasa totul e intr-o nebunie totala si eu practic nu am timp de nimic. Insa astazi vor urma mai multe postari pentru ca am cateva reviewuri de facut si azi e momentul.

Vreau sa-mi spuneti daca postarile de genul asta (in care eu spun ce-mi trece prin cap si vorbesc despre vrute si nevrute) prezinta vreun interes pentru voi si e cazul sa continui cu ele sau sa ma opresc.

Folosesc in continuare produsele de la Shu Uemura din gama Depsea de care am vorbit acum cateva zile si aproape mi-a disparut roseata de pe pomete (zona este mult mai bine hidratata, insa inca am senzatia de mancarime). Sper ca va merge bine in continuare si in cateva saptamani sa scap definitiv de problema asta.

Maine seara voi pune un ultim blog sale (si va fi ultimul pentru ca am tot umblat in cosmeticele mele si am decis sa "renunt" la tot ce nu primeste de la mine atentia cuvenita, am mai pastrat produsele pe care le folosesc constant si care mi se potrivesc cu adevarat), poate va fi impartit in 2 (MAC si alte branduri) sau nu - nu stiu inca, nu m-am decis cum il organizez. Sigur insa voi proceda ca la ultimul blog sale si voi face un preview al produselor (probabil maine in jurul pranzului), iar seara va fi blog saleul final.

Am renuntat pentru moment la gandul de a incerca sistemul de curatare de la Liz Earle cu muslin cloth, insa ramane pe lista dorintelor mele (poate e cazul sa rescriu "my wish list" pentru ca s-au schimbat dorintele mele). Momentan vreau sa vad cum imi merge cu exfoliantul cumparat si cu serul cu vitamina C de la Lancome (partea a 2a a microdermabraziunii lor).

Ieri dimineata am fost sa-mi fac niste analize pentru ca ma simt foarte obosita si ficatul meu da semne de razvratire totala, ramane de vazut ce rezultate voi primi si ce e de facut. Insa in stresul in care traim (eu cel putin sunt intr-o agitatie continua, asa a fost mereu si oricat incerc sa fac lucrurile altfel, nu-mi iese) ne afecteaza pe toti. In ultima vreme toti oamenii din jurul meu se comporta ca nebunii, toata lumea e agitata, stresata, iritata si rar mai vezi pe cineva linistit si zambind fara griji. La asta se reduce tot?

10 comentarii

  1. Mie, una, imi plac si povestioarele astea despre viata ta. Ma face sa ma simt mai aproape de tine si de celelalte fete pe care le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu Sadie... e interesant si tocmai asta face toate celelalte articole interesante, pentru ca "random talk" le leaga... Pe de alta parte, imi pare rau sa-ti spun ca si eu traiesc aceeasi nedumerire: is this it? Nu stiu altceva decat ca echilibrul trebuie sa-l gasim in noi, in momentele de fericire (chiar, de ce nu faci o postare cu momentele de fericire? parca a trecut prea mult de la ultima!), chiar fugare cum sunt. Si apoi, cand nu mai putem, sa ne urcam in masina si sa plecam vreo doua-trei zile hai-hui prin tare (noi asa facem, dar acum stam cam aiurea si cu banii, asa ca nope, nu putem pleca... poate mai incolo)
    Oricum, curaj! Sper sa se mai linisteasca lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac povestioarele tale si tot ceea ce impartasesti cu noi. Nu multe persoane o fac, din ceea ce am observat citind mai multe bloguri. Reteta mea pt. a scapa de stres/mici suparari e spalatul pe cap. Nu, nu glumesc :)) Era o vorba, cum ca spalatul parului schimba norocul. Incerc totusi sa las sa treaca 3 zile intre spalari, nu merge chiar zilnic :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mi-am mai amintit ceva : www.icanhascheezburger.com si fratiorul sau www.icanhashotdog.com Nu le-am mai vizitat de ceva vreme dar le adoooor! Pur si simplu ma relaxeaza si ma fac sa uit de griji!

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine atunci ... tocmai ce m-am spalat. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu citesc cu placere ce scrii tu, aceste povestioare ale tale dau blogului o nota personala si cred ca acest lucru conteaza foarte mult. Chiar daca nu comentez mereu, eu le citesc.
    Sper ca analizele tale sa iasa bine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Camelia: Si mie imi plac astfel de postari. So keep up posting like this.;)

    Fingers crossed, sa-ti iasa analizele bune si sa-ti recapeti energia initiala! Huuug!

    @YellowJade: Multumim pt. link-uri. Super funny postarile de acolo. :) O sa le "vizitez" des de acum inainte.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. raman uimita de fiecare data ca,desi e blogul tau,ne intrebi pe noi ce ne place si ce nu.esti foarte generoasa:). sper sa fie ok analizele tale si sa treaca mai repede perioada asta agitata :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Michellinne, m-am referit ultimul pentru o perioada de timp mai lunga pentru ca am dat cam tot ce nu folosesc in mod constant (in mod sigur voi face alte achizitii in timp si vor mai fi blog sale uri).

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi plac povestioarele tale:X

    RăspundețiȘtergere