Happy moments

25.10.10

E timpul sa scriu despre momentele frumoase traite in saptamana ce a trecut, care n-a fost tocmai buna, dar incerc sa-mi amintesc doar ce a fost frumos.

1. Am facut ieri dupa amiaza "american pancakes" cu mama - ne-am distrat, recunosc.

2. Nepota-miu se duce la gradinita la orele de engleza si maica-sa il tot certa ca e prostanac si nu invata nimic. Povestea ca in loc sa invete, el face prostii si l-a facut prostanac de vreo 3 ori; a tacut el ce-a tacut, dupa care si-a luat cea mai serioasa fata a lui si s-a intors la maica-sa si a intrebat "How do you do?" - fata si vocea serioasa au facut tot momentul.

3. Sambata dimineata, Ricky (care se simte tot mai rau din cauza inimii si nu prea mai poate nici sa mearga ca oboseste si tuseste ingrozitor) s-a simtit mai bine si a venit peste mine in pat si a urmat o repriza de iubire cum numai un catel stie sa ofere. Mi-as dori sa fie mai des vioi si sa aiba chef de joaca si alint, insa boala si varsta nu-l mai ajuta deloc.

Voi ce-ati trait frumos saptamana trecuta?

3 comentarii

  1. Cu parare de rau nimic...in afara de stres cu motorul masinii, stres la servici si stres cu facturile
    A, totusi ceva bun s-a intamplat ....am castigat la un concurs Vichy, organizat de una din blogherite :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai frumos lucru din aceasta saptamana e faptul ca am vizitat Maramuresul. De foarte mult timp imi doream asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahahaha ce bine am ras cand mi l-am imaginat pe nepotelul tau la faza de mai sus! si eu am doi nepotei de 4 ani si mor de dragul lor !

    RăspundețiȘtergere