Blog sale la cerere?

Mai multe dintre voi m-au intrebat inca de la primul blog sale daca nu am de gand sa vand o parte din produsele pe care le am si nu le folosesc. La ultimul blog sale, mi s-au pus iar aceleasi intrebari. M-am gandit si poate aveti dreptate.

Am cateva produse incercate de 1-2 ori (care nu mi se potrivesc ca nuanta), produse folosite de maxim 5 ori (care stau degeaba) sau altele folosite mai mult sau mai putin si care in acest moment nu mi se potrivesc sau pur si simplu am altele la fel si nu le mai folosesc. Este vorba in pricipal de produse MAC, Smashbox, Lancome, Givenchy, Clarins.

Vreti sa fac un blog sale cu acest gen de produse? (preturile vor fi clar mai mici decat pretul oficial - in functie de cat de folosit e fiecare si in ce stare se gaseste - nu va imaginati ca am sa vand produse care sunt folosite jumatate sau ceva de genul ca nu am sa fac asta).

Astept parerea voastra!

11 comentarii:

 1. Si eu vreau, desi nu cred ca mai am bani sa cumpar ceva :) Dar daca imi face cu ochiul vreun produs, cu siguranta voi face un mic efort financiar :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Da :) o sa incerc sa fac rost de banuti daca imi place ceva :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Evident ca da! :) neaparat!..hmm , Mac? musai!:)DnaRipley

  RăspundețiȘtergere
 4. :) Da da, of course ca vrem :x:x

  RăspundețiȘtergere
 5. Stii bine ca eu sunt de acord ca altfel nu te bateam la cap cu blush-ul :)). Din pacate nu voi mai avea bani daca ma tenteaza ceva dar cine stie :D:D

  RăspundețiȘtergere