Guest review: louise20s - oja S-he Stylezone nuanta 500

10.10.10

Gasiti mai jos reviewul trimis de louise20s pentru oja S-he nuanta 500 (dupa dupa OPI You Don't Know Jacques).

"Acum ceva vreme, am primit datorită generozităţii Cameliei lacul de unghii S-he stylezone quick dry, nuanta 500 si trebuie, înainte de toate, să-mi cer scuze pentru întârzierea cu care trimit acest review.

De cand am primit oja, am folosit-o de trei ori si pot spune ca s-a dovedit a corespunde aşteptărilor mele. Ajunsă aici, trebuie să vă spun că nu sunt o mare specialistă în tehnici de manichiură, ba chiar ca uneori stau şi câte 3-4 zile fără lac pe unghii. Mama-natură nu m-a dotat cu unghii prea frumoase şi nici prea rezistente. De obicei le ţin destul de scurte si folosesc lacuri fie în culori neutre, fie închise… aproape niciodată roşu.

Prima oară, chiar în ziua când am primit oja, am rămas impresionată că se aplică destul de uşor, fără dâre sau scame (am avut ceva experiente nefericite in acest sens chiar cu oje de la care nu m-aş fi aşteptat) şi chiar se usucă repede. Culoarea, cred ca nu e nevoie sa va mai spun, e superbă … N-am idee dacă e chiar dupe după OPI You don’t know Jacques, n-am avut ocazia să o încerc pe aceasta din urmă…

De rezistat mi-a rezistat patru zile pe unghii (cam în a treia zi a început să se tocească la vârfurile unghiilor) dar eu spăl vase şi tastez foarte mult, deci în condiţii mai „umane” cred c-ar rezista şi mai mult. De asemenea, trebuie să vă spun că nu am aplicat nici base coat, nici top coat şi contează şi asta.

În ceea ce priveşte îndepărtarea, s-a curăţat foarte uşor (momentan eu folosesc Dizolvant pentru lac de unghii, cu ulei, de la Real Quality – marca proprie a celor de la Real, cred) şi nu mi-a pătat deloc unghiile.

E un produs care-mi place şi, surprinzător, e prima ojă pe care o remarcă şi soţul meu… se tot chinuia să-i găsească nume culorii şi nu se împăca deloc cu mult-prea-vagul-pentru-el „taupe”.

Deocamdată nu mă pot pronunţa dacă se îngroaşă în sticluţă pentru că o am de relativ puţin timp, dar în mod clar îmi voi mai cumpăra câteva nuanţe când o să ajung pe la DM. Per total, v-o recomand cu căldură şi îi mulţumesc Cameliei pentru organizarea giveaway-ului şi pentru că nu m-a înjurat (prea tare) pentru întârziere."

Trimiteți un comentariu