Niste vorbe ...

14.10.10

Am iar o perioada grea la munca (stres mult, munca multa si nervi ca atare ... nu vreau sa ma lansez acum intr-o discutie despre oameni neseriosi si prost crescuti ca nu are sens) si cred ca asta se vede in postarile mele. Incepand din seara asta, se vor termina pe rand cele 3 parti ale giveawayului 200. Duminica voi incerca sa anunt castigatoarele (in caz ca nu voi reusi - nu stiu inca cand urmeaza sa fie operata Bella, voi face asta luni). Mi-au ajuns toate premiile comandate deci le voi putea expedia la inceputul saptamanii urmatoare.

Astazi o cititoare fidela a acestui blog mi-a facut o surpriza foarte placuta care chiar mi-a adus zambetul pe buze la sfarsitul unei zile nu tocmai reusita. N-am sa-i dau numele, insa ii spun multumesc si apreciez gestul mai mult decat o pot exprima cuvintele.

Cred ca maine seara sau poate in cursul zilei de sambata (nu depinde de mine in totalitate), o sa mai mai fac un blog sale (mai am cateva produse noi si cateva incercate o data sau de 2 ori care chiar merita o casa mai buna unde sa fie iubite asa cum merita).

Revenind la frumusete: de sambata am folosit numai fondul de ten Diorskin Nude. Se aplica usor, acopera bine si imi pastreaza tenul hidratat - chiar imi place. Un alt produs care-mi place mult desi de abia am inceput sa-l folosesc este mascara Voluminous de la L'oreal (am scris ieri prima impresie). Alte lucruri de mentionat: sprayul de la Mario Badescu de care am scris este castigator in fata lui Fix+ de la MAC (de care nu m-am mai atins de cand l-am incercat pe celalalt), inca astept sa vad efectele mastii de la Mario Badescu, n-am folosit blush de mai bine de 2 saptamani, unghiile nu mi le-am "pictat" de zile bune, m-am cam saturat de cremele de la Yves Rocher (cred ca voi incerca cat de curand altceva), prefer pensula MAC 190 pentru fond de ten lichid (flat topul de la Sigma pierde datorita comoditatii mele) si am redus totul la minim.

Voi cu ce va "laudati" zilele astea?

9 comentarii

  1. Nu prea am cu ce sa ma "laud" zilele astea, a fost o saptamana obisnuita pentru mine, nici prea obositoare dar nici prea usoara, cu o singura exceptie: m-am tuns in sfarsit! Nici eu nu stiu de ce am tot amanat (era lung pana deasupra fundului).
    Sper ca Bella sa se refaca repede dupa operatie si iti urez un weekend relaxant de care ai nevoie cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma "laud" c-o saptamana care e cu susul in jos pt mine:( ... s-au adunat multe ..si bune si mai putin bune, insa intreaga situatie e departe de a se incheia si deja oboseana incepe sa-si spuna cuvantul. Maine se anunta punctul culminant al acestei perioade stresante... asadar, fingers crossed, va rog. Cat despre neseriosi ... imi taie calea o multime si daca ar fi doar atat, dar sunt si incurca-lume... iar culmea culmilor este ca unora li se pare firesc si nici nu realizeaza prostiile pe care le fac!!

    Fingers crossed pentru Bella, sa se sfarseasca totul cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa te intreb cateva lucruri in legatura cu ebay-ul dar mi se blocheaza calculatorul in outlook. Imi poti da adresa ta de mail?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma laud cu o saptamana mult mai plina decat pana acum, asa cum ti-am spus si pe mail parca nici nu mai am chef sa intru pe blog sau, pur si simplu, pe calculator. Poate ai si tu dreptate si chiar am o perioada mai nasoala dar sigur va trece asa cum vor trece si zilele de stres de la tine de la munca. Te puup

    RăspundețiȘtergere
  5. eu ma laud cu o raceala de toata frumusetea..cu multi nervi dupa ce am asteptat 4 ore la spital sa imi faca o radiografie(bineinteles ca vorbele de superioritate ale asistentelor nu le mai pun )aaa si o entorsa.
    Sper sa scapi de stres cat mai rapid...meriti putin relaxare..dar..vine weekend-ul:d

    RăspundețiȘtergere
  6. nu prea am cu ce sa ma laud sapt aceasta... doar munca-acasa...
    ah, ieri i-am facut cadou soacrei un ceas de care s-a bucurat f mult :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu ma laud cu nimic, vreau doar sa-ti urez bafta sau mai bine sa-i urez bafta Bellei, recuperare rapida si usoara si tie sa ai parte de cat mai putin stres.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm saptamana asta:
    - a fost destul de boring, sunt inca la scoala asa ca nu ma prea complic, am avut cateva momente stresante dar nimic atat de puternic incat sa ma supar.
    - am fost la cinema, la step up 3d, vroiam sa il vad de o gramada de timp, mi-a placut la nebunie.. <3
    - am incercat o noua combinatie pentru a imi uniformiza tenul :)) am incercat si eu pentru prima data fond de ten + crema hidratanta. Am pus jumatate de pompita de fdt si o pompita de crema, imi place foarte mult rezultatul ;;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multa sanatate Bellei! Uff, mi-am adus aminte de Lucky al meu, perfuzii zilnic, de doua ori pe zi chiar, injectii si, in final, operatia. Ii voi fi mereu recunoscatoare domnului doctor George Nicolae pentru ca, practic, l-a salvat de la moarte, cand colega dansului de cabinet mi-a zis din prima ca probabil nu va rezista... Acum e maaare, nebun si se bucura maxim cand ma duc sa il vizitez.

    RăspundețiȘtergere