Prima impresie: L'oreal Voluminous Mascara

13.10.10

Am auzit atat de multe despre Voluminous de la L'oreal incat curiozitatea mea nu a mai putut fi tinuta in frau si cand am luat Lash Blast pentru giveaway, mi-am luat si eu Voluminous Mascara - Carbon Black (care e descris ca fiind "a shade darker than black"). Ieri am luat din vama coletul si bineinteles ca azi l-am incercat si pot sa va spun ca m-a facut fericita.

Nu asteptam nimic in mod special de aceasta mascara (eu m-am inteles mereu bine cu cele de la L'oreal - singura mascara care nu am suportat-o a fost Telescopic Explosion), doar vroiam s-o incerc si nu-mi pare rau. Am dat in jur de 9 dolari cu transport cu tot (ebay, prietenul meu de incredere)

L'oreal spune ca ofera de 4 ori mai mult volum, ca genele vor fi un negru intens si ca nu incarca, separa bine, alungeste si defineste perfect genele. Si exact asa si face. Dupa primul strat, genele mele au devenit un negru intens (si asa sunt negre, insa acum sunt si mai negre, daca asta e posibil), sunt lungi si definite si au volum fara sa fie incarcate. Cred ca aceasta mascara mi-a "creat" genele cele mai apropiate de niste gene false. Nu stiu cum se comporta la demachiat pentru ca azi am folosit-o prima data, insa pot sa spun in acest moment ca imi place la nebunie.

O sa continui s-o folosesc si am sa revin cu un review peste ceva vreme, insa sincer cred ca va fi un review mai mult decat favorabil si plin de lucruri frumoase pentru ca am fost mai mult decat placut surprinsa de acest produs.

Ati incercat? Cum vi s-a parut?


13 comentarii

  1. il am si eu, si zic si eu chiar face ceea ce promite, numai ca in cazul meu s-a terminat foarte repede sau de fapt s-a uscat foarte repede, l-am cumparat de la cineva venit din America, cred ca prin iunie, si numai dupa 3 luni a inceput sa se usuce. Rimelul era ambalat, termenul de valabilitate este bun, asa ca din start am scos ideea ca daca ar fi fost furta/folosit se intampla chestia asta. Am dat pe el 20 de lei parca. Acuma, stau si eu si ma gandesc ca o s aincerc varianta de ebay, poate am mai multa bafta si nu se usuca atat de repede, pentru ca chiar imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu acest mascara dar sa vad cand, cum si de unde...Sa-l folosesti sanatoasa! Chiar ma bucur ca tie iti place. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, chiar m-ati facut curioasa in privinta acestui rimel.:) Ma atrage si periuta care nu pare prea mare.

    Eu acum inca folosesc Extra Volume Collagene (tot de la L'Oreal) si desi mi se pare un rimel bun, nu prea ma impac cu periuta sa care-i cam maricica pt ochii mei si daca nu sunt atenta, deseori ma mai si "pictez" :) Din acest punct de vedere, m-am inteles excelent cu rimelul de la Maybelline, Define-A-Lash Volume.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu il am pe cel de la ei cu colagen si sunt indragostita de el. E adevarat al meu e maro inchis, deci nu ma pot pronunta asupra culorii, dar alungeste si nu incarca si cum eu mai am prostul obicei sa mi pun mana la ochi, se usuca pe gene si ramane acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm...se pare ca in unele parti i se spune Voluminous, iar in altele Volumissime. Dar e acelasi produs. Si pe mine ma tenteaza de f mult timp, dar ma tenteaza si Volume Milions de Cils. Despre amandoua am auzit numai lucruri bune. Cred ca am sa profit de oferta cu 50% reducere, ca oricum tine toata luna si am sa le iau pe amandoua si renunt la Lash Accelerator de la Rimmel, am auzit ca nu e cine stie ce...:D
    Si am deja 10 rimeluri...:))))
    Tot ziceam eu ca trebuie sa se infiinteze un club de Dependenti de cosmetice Anonimi!:))))))))
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ada, periuta nu este nici mica si nici mare, este medie deci se poate sa nu-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, merci... va trebui, atunci, sa merg intr-un magazin s-o studiez bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. recent am facut un post in care vb de mascara de la L'oreal clean definition, sigur ti-ar placea...
    si scraim ca asta e rimelul care im mai lipseste :x sa stii ca am sa-l incerc :*

    RăspundețiȘtergere
  9. L-am incercat acum ceva timp, insa cred ca era varianta simpla, nu Carbon Black. Imi amintesc ca mi-a placut, insa de obicei eu nu prea ma opresc la acelasi rimel, asa ca nu l-am mai cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  10. E absolut geniala ! Am descoperit-o si eu vara aceasta. Nu mi-a venit sa cred calitatea pe care o are la un pret asa de mic ( mic pt L'oreal). Eu ii dau nota 10!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am avut L'oreal Voluminous Brosse Courbée-nuanta black/brown si mi-a placut foarte mult, eu am genele de lungime medie si le arcuia destul de frumos si fiind vopsita blonda mi se potrivea si ca nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fetelor, de unde il pot cumpara? pupici!!

    RăspundețiȘtergere