Primul produs HG

2.10.10

Astazi pot sa declar ca am primul produs ajuns la statutul de HG (Holy Grail) ... este vorba de fondul de ten Nars Sheer Glow. Azi am avut la dispozitie 10 minute sa ma spal, sa ma imbrac si sa fiu gata (tocmai ce m-am intors de la veterinar mai devreme unde am fost cu motanul pentru o operatie - este bine acum, isi revine din anestezie si sper sa nu exista complicatii) si n-am folosit decat acest fond de ten: mi-a hidratat tenul, mi l-a uniformizat, l-a facut luminos si n-am avut nici o problema in a iesi pe strada doar cu un singur produs folosit.

Intentionez ca in viitorul apropiat sa ridic si alte produse la statutul de HG (ma refer la cele care functioneaza cu adevarat si sa nu mai testez altele de gen, daca l-am gasit deja pe cel care-mi ofera ce vrea).

Voi aveti produse HG? Astept cu interes raspunsurile voastre.

15 comentarii

  1. l-ai laudat atat de mult incat cred ca o sa mi-l achizitionez si eu
    si stii de unde l-as putea achizitiona?
    oare merge sa-l iei direct de pe site-ul lor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe siteul NARS e shipping prea mare, de pe hqhair l-am luat eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-e frica ca nu mi se potriveste nuanta -(
    inca astept comanda de pe lookfantastic, le-am scris mail de 2 zile si n-am primit raspuns... Sper ca vor veni intr-un tarziu
    sa-l folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. camelia ti se pare nars sheer un fdt bun pt tenul gras?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, eu am tenul mixt si nu am nici un fel de problema cu el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un produs pe care l-as lua pe o insula pustie oricand e Lipfinity de la max factor - eu am buze practic invizibile de la natura, asa ca rujul asta e o revelatie pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara! Pentru mine, paleta corectoare de la Sephora(de care am citit pr blogul Gabrielei si-i multumesc) a constituit o revelatie. In perioade urate din viata, cand te trezesti - la propriu! - cu cearcane tot mai mari si mai vinetii, e un produs minunat sa creeze iluzia unui ten proaspat si odihnit - na! macar atat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi il am de putin timp, cred ca Jumbo Pencil de la Nyx in nuanta Milk va deveni un HG pentru mine. E perfect dimineata cand sunt adormita, il intind pe toata pleoapa inainte sa folosesc fard si ilumineaza imediat privirea.
    Mi-ar placea si mie sa incerc Sheer Glow, dar pana cand voi avea ocazia raman la Colorstayul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Fetelor, dar in materie de ingrijire aveti HG? Ma refer la creme, lotiuni, etc. Eu nu stiu daca am HG, dar sunt produse pe care le tot cumpar mereu de multi ani: lotiunea micelara Toléderm de la Uriage, crema Cicalfate de la Avène (pentru fata si corp, am pielea foarte sensibila) si balsamul de buze stick de la Uriage.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am stat si m-am gandit bine... si mi-am dat seama ca nu, nu mi-am gasit produsul HG (bine, simplul fapt ca a trebuit sa stau sa ma gandesc era un indiciu :D ) Inca mai caut... Pot spune ca am un tratament naturist HG: mierea zaharisita pe post de scrub/masca hidratanta la dus (si numai la dus :)) ) in timp ce las balsamul sa-si faca treaba.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru mine produsul HG (singurul pe care l-am gasit pana acum) e fondul de ten: Double Wear de la Estee Lauder. Dar eu vreau pentru fiecare produs de make-up in parte sa am cate un HG.

    Camelia, ce ma sfatuiesti in materie de blush-uri? Orgasm sau Glow de la Nars sau Coralista de la Benefit? Vreau sa investesc intr-un blush bun si nu stiu pe care sa il comand. Imi este asa o ciuda ca nu pot sa testez produsele inainte de a cumpara...De ce nu avem in Romania si noi de toate?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Roxie, Coralista nu stiu cum este (n-am nici un blush de la Benefit), blushurile de la Nars sunt superbe insa Orgasm nu este atat de deosebit - e mult prea laudat (eu il folosesc atat de rar incat nu merita banii pe care i-am dat pe el). Dar da, iti recomandat blshurile Nars din punct de vedere al calitatii (pigmentarea este nemaipomenita).

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult pentru raspuns, Camelia! Acum iti rasfoiesc intregul blog. Cred ca termin pachetul de tigari pana il citesc pe tot. :D

    Plec in Londra de Craciun si vreau sa imi cumpar cosmetice, iar la categoria de blush-uri sunt total pierduta. Am tot cautat pe net si toti lauda Orgasm. ce ma sfatuiesti sa iau in materie de blush-uri, care sa isi merite banutii? Poate fi Nars, MAC sau vreo firma care te-a impresiaonat...

    Iti multumesc din nou si sper ca nu te stresez cu atat de multe intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca te duci la Londra, poti incerca si Illamasqua - blushurile lor sunt super pigmentate si au cateva culori superbe. De la Nars poti sa te uiti la Deep Throat, Angelika, Torrid, Sertao (mie imi place mult de tot) sau Zen, iar de la MAC - sunt prea multe blushuri superbe (Well Dressed e unul din preferatele mele).

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti multumesc pentru recomandari, Camelia. Mi-am trecut in Excel toate denumirile ca sa nu uit. Am destule de incercat. :D Sper sa si gasesc ce caut.

    Sunt tare dificila cand trebuie sa cumpar un produs scump. Strang bani din august pentru cosmeticele pe care le am in wish-list si nu as vrea sa fiu dezamagita. Martea viitoare imi vine paleta Naked si am niste emotii de mor!

    Te pup dulce si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere