Guest review: dedeea - ELF Powder Brush

5.10.10

In seara asta mi-a trimis dedeea reviewul la pensula ELF castigata la giveaway si mai jos puteti citi ce spune ea despre pensula.

"Buna fetelor, acum ceva timp am castigat in cadrul giveaway-ului o pensula Elf Powder Brush. Imi cer scuze ca revin atat de tarziu cu un review, dar postasul meu ametit, mi-a pierdut avizul si deabia astazi am ajuns la posta (e cam departe de mine:-s).
Totodata ii multumesc din suflet Cameliei ca mi-a  dat ocazia sa testez aceasta pensula. Esti o persoana deosebita cu un suflet foarte mare.


Ce promite pensula ?

Aceasta noua pensula anti-bacteriana cu peri sintetici de Taklon este mai moale, absoarbe mai bine si poate fi folosita cu produse umede sau uscate. Fii un makeup artist profesionist si creaza un look fara imperfectiuni cu aceasta pensula e.l.f. studio!
-         Creaza un machiaj profesionist
-         Acoperire maxima
-         Folosita pentru pudra sau blush, pentru o conturare perfecta
*Vegan Friendly


Multe fete s-au plans de aceasta pensula. Eu una o consider minunata. O puteti folosi in foarte multe moduri, pur si simplu o ADOR!!

Aspecte pozitive:
- Pensula este foarte foarte moale. De fiecare data cand o folosesc am impresia ca sunt mangaiata (este o senzatie foarte placuta).
- Perii sunt taiati egali, manerul nu se misca absolut deloc.
- La spalare nu a cazut nici un fir de par si nici in momentul cand am folosit-o pentru aplicarea fondului de ten lichid, pudrei translucide sau chiar blush-ului.
- Ofera acoperire maxima (pana acum aplicam fondul de ten lichid cu degetele si consumam foarte mult produs; dar de cand il aplic cu ajutorul pensulei am un aspect mult mai natural)
- Blush-ul se aplica incredibil de bine, iar blush-ului crema se blenduieste foarte usor.
- Se gaseste la un pret rezonabil


Aspecte negative:
-Nu  exista momentan!! Si nici nu cred ca vor aparea pe parcurs.


Aceasta pensula a devenit indispensabila pentru mine, si acum o inteleg foarte bine pe Lady’s blush. Chiar este minunata si v-o recomand tuturor!!"


2 comentarii