Happy moments

4.10.10

Incepand cu aceasta zi de luni, o sa incep o serie de postari numita 'Happy Moments'. O voi posta in fiecare seara de luni si va cuprinde 3 lucruri frumoase care mi s-au intamplat in saptamana ce tocmai a trecut. Cred ca fiecare dintre noi are nevoie sa-si aminteasca de lucrurile frumoase care ni se intampla in fiecare zi si de care de multe ori uitam, fiind coplesiti de grijile cotidiene. Asa ca am decis sa nu mai treaca nici o saptamana fara sa constientizez lucrurile bune care mi se intampla.

1. Bella urmeaza sa fie operata in urmatoarele zile (are 2 tumori micute la glandele mamare) si ma gandesc cu groaza de cateva luni la momentul asta (ma cuprinde o frica pe care nu mi-o pot explica). Sambata am fost cu ea la un consult si mi-a spus veterinarul ca exista o mare posibilitate sa nu-i scoata tot lantul mamar si sa-i faca doar anestezie locala si 2 incizii micute. A fost un moment in care am simtit dupa mult timp ca pot sa respir linistita gandindu-ma la momentul operatiei.

2. Intamplarea face sa fie legat si acest lucru de alt blanos de-al meu. Este vorba de motan de data asta, Toto, care a trecut si el printr-o operatie si a fost totul mult mai simplu decat mi-am imaginat. Nu au existat complicatii, nu s-a simtit rau si se recupereaza mai bine decat se gandea cineva.

3. Dupa mult timp, am reusit sa tai dupa lista de dorinte niste lucruri pe care mi le doream (nu tine neaparat de lucrurile materiale pe care le-am cumparat, ci de senzatia ca in sfarsit am reusit sa-mi fac timp si pentru mine si sa-mi acord si mie cateva momente si mici bucurii).

Va provoc pe cele ce aveti blog, sa preluati postarea asta (macar pentru o singura data) si sa va dati seama de lucrurile frumoase care ni se intampla in viata.

Iar pe noi, cititoarele mele, va invit sa-mi spuneti ce vi s-a intamplat frumos in saptamana ce tocmai a trecut.

17 comentarii

  1. E atat de dragut din partea ta ca ajuti atatea animale, chiar daca nu-ti apartin,iti faci griji si suferi alaturi de ele...
    Eu am o pisica "adoptata" de pe strada si nu stiu ce as face daca s-ar imbolnavi.
    Cat despre momentele frumoase de saptamana ce tocmai a trecut...am intalnit o prietena pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp,lucru care mi-a adus un mare zambet pe buze:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu o voi prelua!:P:)
    Chiar imi place ideea!
    Bafta cu Bella! Ii doresc toata sanatatea din lume!

    RăspundețiȘtergere
  3. De mai multa vreme, ca sa nu cad prea des in melancolii, incerc sa ma concentrez asupra "momentelor de fericire marunta". De saptamana asta: am aniversat 3 ani de la nunta, mi-am luat ceai (verde cu trandafir si verde cu gingseng, mi-am comandat sapunuri naturale si paleta One night in Morrocco. Si in week-end urmeaza sa vad pisoiasul pisicii mele de-acasa de la mama... e micuta-micuta (e o ea)si are deja un nume: Linda (alegerea verisoarei mele :) )

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Eu am un o bucurie mai "materiala" ca sa spun asa: am terminat curatenia dupa renovare si m-am simtit atat de relaxata, mi-am luat un moment de respiro,un film bun si parca mi s-a luat o piatra de pe inima, aa si mi-am comandat paleta romance (mi-o doream demult) de la nyx.

    RăspundețiȘtergere
  5. Binevenite aceste posturi sunt/vor fi! Excelenta ideea.;) Fingers crosses pt Bella, sa iasa totul bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Monica - Pisica albastra5 octombrie 2010 la 13:49

    ce frumoasa e ideea asta!
    in primul rand: numai ganduri bune Bellei! sa se faca bine repede!

    ..saptamana trecuta nu a fost foarte grozava pentru mine: am fost tare-tare racita si din cauza asta am ratat doua petreceri maaari la care imi doream mult sa merg...insa au fost si parti bune: am petrecut mult timp cu mama mea si cred ca ne-a facut bine amandurora, in weekend am lenevit si am vazut alaturi de prietenul meu doua filme grozave, care mi-au adus zambetul pe buze si...am comandat si eu o paleta NYX pe care mi-o doream mult :)) astazi va ajunge la mine (saptamana asta abia a inceput dar cu siguranta deja are multe motive de bucurie)

    excelenta idee: mi s-a luminat ziua numai gandindu-ma la lucruri bune! se schimba complet centrul de atentie si energiile (zise hipioata din mine) :))
    o zi frumoasa si plina de motive de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place ideea dar nu cred ca as avea ce povesti... Sa ne spui cum va fi Bella dupa operatie. Sper sa decurga totul ok si sa isi revina.. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. woa!cum ai descoperit ca bela are tumorile alea...tu singura sau la veterinar?mi-e tare frica cu Bibi mea ca veterinarul la care am dus-o pt vaccin si deparazitare e tare mutalau!surioara ei a murit in ciuda tuturor tratamentelor si trebuia sa-l intreb eu ce are,e grav,ce i-a administrat...mi-a zis ca o vede mai vioaie si la scurt timp cand i-am zis ca a murit imi spune"ma asteptam!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Ale, eu le-am descoperit la palpare si am vorbit imediar cu veterinarul si am asteptat sa vedem daca se maresc sau nu (si s-au marit si e cazul de operatie). Schimba veterinarul! Nu mai sta pe ganduri!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte frumos postul <3 succes Bellei si sper ca totul va fi bine!! Si sper ca motanelul sa se faca bine repede:)
    Felicitari pt micile tale bucurii; oricand ne bucuram cand putem taia de pe wish list!

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place ideea, o sa preiau postul. ma bucur ca te ai gandit sa scrii si chestii de genu`..

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai cand aud cuvantul operatie mi se face frica, pisica mea e bolnava...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ideea mi se pare geniala. Chiar te ajuta ca la sfarsitul saptamanii sa-ti amintesti lucruri placute.

    Saptamana trecuta, m-am asezat in autobuz langa o doamna mai in varsta. Nu ne-am spus nimic tot drumul, dar cand dansa s-a ridicat sa coboare, mi-a urat o zi frumoasa. M-a facut sa zambesc si sa uit de frigul asta ingrozitor.

    Asa ca iti urez si eu o zi frumoasa si o saptamana mai calda!

    Iulia

    PS: sunt noua pe pagina ta :P. Iti citesc postarile de cateva saptamani, dar sunt subscriber recent. Sper ca nu te deranjeaza ca ma bag brusc in seama.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iulia, ma bucur ca te bagi in seama. Ma bucur sa citesc parerile voastre si m-a facut sa zambesc si pe mine intamplarea din autobuz.

    RăspundețiȘtergere
  15. Azi am mai fost martora la un moment demn de notat si povestit. Stateam la coada la doctor cand au venit o doamna cu un copil (tocmai venisera cu metroul din cate am inteles din susoteli), iar doamna il intreba pe fiul ei: "Cu ce am calatorit?". El raspunde: "Cu dragoste!". Momentul a facut asteptarea de 4 ore mai dulce.

    Gata, nu mai monopolizez discutia asta, promit! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumos, Iulia. Momentele astea sterg orice suparare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Duminica trecuta, catelusa mea a fatat si a avut probleme destul de mari, iar 3 din cei 4 puiuti au murit. Apoi, mamica a facut febra, a luat tratament, iar de 2 zile eu zambesc non-stop pt ca e jucausa, cere afara, mananca bine, se poarta exact ca inainte sa faca pui...si cel mic e foarte bine. Asa ca te inteleg cu Bella, si eu am innebunit de tristete zilele astea gandindu-ma ca o pot pierde. Ea e una dintre cele mai mari surse de fericire din viata mea. Le tin pumnii celor 2 sufletele ale tale sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere