Happy moments

11.10.10

A venit iar momentul de "clipe fericite". Ce mi s-a intamplat frumos saptamana trecuta?

1. Nepotul meu care m-a vazut dupa o lunga perioada de timp (e ocupat rau cu gradinita si 'prietenii vorbitori') m-a pupat de m-a albit si ma mangaia cu drag pe fata si se uita asa fericit la mutra mea de parca vazuse cine stie ce.

2. Faptul ca in vise inca ma pot intalni cu oameni dragi sufletului meu si visele nu mi le poate lua nimeni.

3. Mi-am cumparat o rochie pe care pusesem ochi de acum cateva luni si mereu am amanat s-o cumpar pe motiv ca am destule, ca ce-mi mai trebuie .. intr-o seara m-am hotarat sa mi-o iau si n-am mai ezitat.

Voua ce vi s-a intamplat frumos in saptamana ce tocmai a trecut?

7 comentarii

  1. Doamne cât de frumos ai spus că visele nu ţi le poate lua nimeni :X Superb! Şi eşti norocoasă să ai aşa un nepoţel :X

    Pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - Pisica albastra11 octombrie 2010 la 22:44

    -am inceput facultatea si am primit carnetul de student...din nou! :))))
    -am rezolvat o gramada de incurcaturi birocratice si acte care ma bantuiau de luuuuni de zile (eeh, saptamana tercuta s-au rezolvat multe intr-o zi!)
    -am asistat la primul eu spectacol de stand-up comedy
    -am baut primul White Russian din viata mea
    -am cunoscut persoane noi
    -am gatit feluri de mancare noi (am avut timp si chef de experimente culinare si ne-au iesit excelent)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost la nunta verisoarei mele:) si a fost tare emotionant si la fel am revazut locurile copilariei mele, am dus un buchet de flori bunicilor mei si in acelasi timp am "inchis" intr-un cufar frumos si luminos toate amintirile mele si le tin acolo pentru momente de nostalgie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Postarea asta a venit la fix, tocmai azi! Eu azi am avut un happy moment in momentul in care am intrat in clinica, la facultate si in sfarsit am tratat primul meu pacient! :)) A scapat cu viata :))) Ma simteam asa mandra de mine, de parca as fi fost medic si m-am subestimat cand credeam ca nu stiu mai nimic din anii trecuti, dar mi-am dat seama ca am stiut sa raspund la intrebarile doctoritei! Happy day for me :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Nepotelul tau e un scump:x:x eu nu prea am avut momente fericite intrucat sunt racita si am si glezna luxata dar sper sa imi revin rapid.
    Ce rochita ti-ai cumparat:d? Cum arata? poate pui o poza:d

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai si cel mai larg zambet pe care l-am avut a fost pentru ca... am visat frumos, la fel ca si tine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti norocoasa ca visezi..Eu nici in vise nu pot sa ma intalnesc cu cea mai importanta persoana din viata mea, iar in realitate nu ma mai pot intalni de mult timp cu el..Mie mi-a luat cineva din vise, pentru ca visez foarte foarte rar. Nici macar pe iubitul nu pot sa-l visez, desi mi-e dor de el pentru ca ne desparte distanta.

    RăspundețiȘtergere