E-bay Shopping

20.10.10

M-am gandit ca titlu sa pun acestei postari, dar n-am avut nici o idee demna de pus in practica, asa ca m-am limitat la e-bay shopping. Despre ce vreau sa scriu de fapt: despre produsele din Asia care se pot lua la preturi de nimic de pe ebay, produse la care poate nici nu ne-am fi gandit ca exista sau ca le vinde cineva.

Ce mi-am luat eu in ultima vreme?

Mask Mixing Bowl - il gasiti intre 2 si 3 dolari cu free shipping si pentru banii astia primiti un castronel de plastic, 3 "linguri" de masura, o paleta de amestecat masca si o pensula de aplicat masca pe fata. Atat castronul si accesoriile lui sunt utile (mai ales pentru cele ce obisnuiesc sa-si faca masti in casa), cat si pensula de aplicat masca (se aplica exact cantitatea de produs necesara, se intinde mult mai bine (eu si inainte foloseam o pensula, insa de alt tip, aceasta e mult mai buna)



50 x DIY Fiber Facial Mask
- astea le-am luat gandindu-ma la mastile Skinlite (sheet type), am dat in jur de 2-3 dolari cu free shipping si pentru bani astia am primit 50 masti de fata si 50 pentru zona de sub ochi. Va puteti prepara orice masca in casa (sau puteti folosi un tratament lichid de orice fel), inmuiati masca si apoi o aplicati pe fata. Este relaxant, curat (pe mine intotdeauna m-a oprit de la a-mi prepara masti pe baza de fructe si legume gandul ca voi face mizerie in jurul meu si imi va curge pe gat, etc.)



3 in 1 Mascara Applicator Guide Tool Eyelash Comb - nu mi-a venit inca, dar am dat pe el 1 dolar si ceva, din nou free shipping si l-am luat din 2 motive: aplicarea de mascara pe genele de sub ochi (niciodata n-am reusit sa aplic fara sa ma murdaresc - am o forma mai ciudata la aceste gene) si pentru ca anumite perii ale unor mascara imi dau batai de cap la ochiul stang (din nou forma ciudata) si pentru ca nu am niciodata timp sa folosesc o cartela/ card/ alte chestii vazute pe youtube sau citite pe net. Si faptul ca mai are si un pieptene micut pentru gene in capat nu poate fi decat un plus.



100 x Orange Wood Stick Cuticle Pusher Remover - nu cred ca mai trebuie sa spun la ce folosesc, astea mi le-am cumparat in nenumarate randuri (am corupt-o si pe mama sa le foloseasca), utile in casa omului si pentru alte scopuri decat cel initial. Pretul in jur de 2-3 dolari.



Magic Spiral Hairpin - le-am vazut intr-un video de pe youtube al lui Sam (pixiwoo) acum ceva vreme si m-am gandit atunci ca ar fi utile cand vrei sa-ti faci un coc ciufulit dar care sa arate stylish, insa n-am stat sa caut si le-am vazut intamplator la un vanzator si am zis ca trebuie sa le am. Am dat 1 dolar pe 2 bucati si mi se par foarte utile cand nu stii cum sa-ti aranjezi parul, nu ai nici timp si nici idei multe.



Topsy Tail Hair Braid Ponytail Stylish Maker Tool - astea le-am de ceva vreme si sunt de genul celor de mai sus, doar ca-ti permit sa-ti faci o "coada de cal" mai stylish si cu putina imaginatie le poti folosi si la alte coafuri. Pretul a fost tot in jur de 1 dolar.



Singurul aspect negativ la cumparaturile de acest gen este timpul de asteptare, fiind trimise din Asia si gratuit, timpul de tranzit este de la 20 zile in sus si poate dura si mai mult de 1 luna. Dar tinand cont de preturi ... nu mai conteaza.

De-a lungul anilor mi-am luat mai multe prostioare de genul asta (si le zic prostioare ca asa le consider, insa chiar si asa, unele dintre ele sunt mai mult decat utile) si nu-mi amintesc sa fi fost dezamagita vreodata.

Voi faceti achizitii de genul asta? Ce anume va luati?

30 de comentarii

  1. wow super! ce putini bani si ce chestii utile. trebuie sa ma apuc si eu de cumparaturi pe e-bay :))

    RăspundețiȘtergere
  2. super lucrusoarele!
    si foarte ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca mai stii imi poti spune vanzatorul? As vrea sa comand, nu prea am experienta cu Ebayul si m-as simti mai bine daca ar fi o sursa testata :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Simona, vanzatorul la care produs? (nu sunt luate toate de la acelasi vanzator)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am zarit si eu "Mask Mixing Bowl"-ul Mi se pare f. practic, mai ales ca vine si cu acele accesorii. Acesta insa nu se va folosi la prepararea mastilor continand argila pudra/cosmetica. Pentru aceasta din urma e indicat un bol din sticla sau portelan si ustensile de amestecat din lemn sau sticla/portelan.

    Cum este pensula de aplicat masca? iti place? iti usureaza munca/ se curata usor?

    DIY Fiber Facial Mask-urile se aplica usor umezite peste masca anterior aplicata pentru a impiedica raspandirea ei in toate partile?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am comandat portfardul de care-ti spuneam, care se vrea a fi "Clinique", insa bineinteles ca voi gasi o imitatie bunicica (sper) :) si mi-am mai comandat o imitatie de duo fiber "MAC", de care din nou sper sa nu fiu dezamagita ...sper sa nu zgarie sau sa "naparleasca" rau. Inca n-au ajuns. Le-am comandar de cca. 1 saptamana.

    Ai vazut cumva o "makeup mixing palette"? Am cautat si eu, insa nu mi-a atras atentia nimic din ce am gasit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, si am luat teapa cu un curs de lb franceza de la un tip din UK, curs care se gaseste si pe net free in format pdf. Credeam ca are si versiunea audio si de aceea m-a tentat, insa bineinteles ca tipul nu oferea asa ceva. Nu am dat pe el decat 1.5lire, deci mare paguba nu-i, insa mi-am invatat lectia, desi mi s-a atras atentia anterior de nenumarate ori in aceasta privinta. Asadar, fetelor, mare atentie la ce comandati... verificat de mai multe ori inainte de a plasa o comanda.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesante lucrurile!
    Imi plac mai ales chestiile de par. Sunt usor de folosit?

    Luna aceasta am facut si eu prima comanda pe ebay.. la .. cercei :) Am comandat de la acelassi seller de la care ti-ai luat si tu cerceii si astept sa imi vina. Momentan inca nu am mai comandat nimic..
    Vroiam sa te intreb.. toate aceste lucruri vin al posta vamala nu? (inclusiv cerceii)

    Imi plac posturile de acest gen.. ne mai dau idei :)

    Alexa

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna..ma interesa vanzatorul pentru Mask Mixing Bowl si 50 x DIY Fiber Facial Mask. Merci

    RăspundețiȘtergere
  10. ce faine sunt toate si asa ieftine! ar fi super daca ar fi si la noi asa

    RăspundețiȘtergere
  11. wow ce lucruri interesante! nici nu-mi treceau prin cap ca exista Fiber Facial Mask. sa mai postezi despre prostioare d-astea ca tare sunt interesante

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte dragute si ieftine!
    Imi plac mult chestiile alea pentru masca de fata!
    Si eu imi fac masti in casa si ma enerveaza cand mai curg. Nu stiam ca exista asa ceva.:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesanta postarea mai ales cand multe din lucrurile pe care ai dat atat de putin costa enorm la noi...
    O singura intrebare am,la un cost asa de mic al produselor si shipping gratuit,mai percepe vama vreo taxa?

    RăspundețiȘtergere
  14. Offtopic: mi-au ajuns produsele de la tine! Multumesc inca o data! Acum trebuie doar sa imi dau seama exact cum pot folosi cream base-ul :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Ada, se inmoaie in masca si se aplica pe fata. Se aplica usor masca cu pensula respectiva si se spala usor fiind sintetica.

    RăspundețiȘtergere
  16. abygail90, nu ai ce taxe sa platesti la ce vine din Asia - nu au factura in colet, iar la cat de mici si usoare sunt chestiile astea, nici nu se mai deschid plicurile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dee Dee, baza inainte de blush pentru a rezista mai bine, ca iluminator pe pometi, iar daca ai pleoape uscate, poti s-o folosesti si ca baza de ochi. Si acum mi-a venit in cap ca se poate folosi si ca gloss (eu n-am incercat varianta asta, dar cred ca merge).

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona, idul vanzatorului cu mastile este cel ce se vede pe fundalul pozei cu betisoarele )lily...), celalalt produs nu mai stiu de unde l-am luat. Am cautat dupa denumire si am ales cel mai ieftin pe care l-am gasit.

    RăspundețiȘtergere
  19. Camelia, merci pt rasp. de mai sus. ;)

    Astazi mi-a sosit pensula Sigma F80. La Posta Vamala am avut surpriza sa gasesc si coletul cu makeup bag-ul Clinique expediat din Singapore pe 15 oct. Sunt uimita cat de repede a ajuns! Ma gandeam ca o sa astept cel putin trei saptamani. Makeup bag-ul nu pare a fi imitatie, este de buna calitate si nu miroase a "chinezisme"... (stii tu, mirosul specific anumitor prod. fabricate in China, de calitate indoielnica.)

    Pensula Sigma nu m-a impresionat deloc. M-asteptam sa fie WOW! + ca are un miros chimic. Insa, pare a fi usor superior calitativa comparativ cu pensulele CS. Insa, la o prima vedere, nu pot spune ca da, merita cei 65ron (incl. transportul).

    RăspundețiȘtergere
  20. Ada, banuiesc ca tu ai primit pensula F80 (eu am pensula originala - vechea 197), iti spun sincer ca nu m-ar mira sa fie diferita (sa o fi modificat atunci cand au schimbat numerotarea - mai ales cu acum tot insista cu SigMax - ideal pentru high definition, de care inainte nu au pomenit si se presupune ca este aceeasi pensula). Nu vreau sa intru in detalii, dar asta e banuiala mea.

    In ce priveste portfardul, toate companiile isi produc accesoriile in Asia, nu are de ce sa nu fie ok.

    RăspundețiȘtergere
  21. m-ar interesa sellerul pentru Magic Spiral Hairpin. l-as pune pe al meu sa-mi construiasca asa ceva da nu cred ca se poate. asa ca mi-as comanda, ca intotdeauna mi-am dorit un messy bun

    RăspundețiȘtergere
  22. Monica - Pisica albastra21 octombrie 2010 la 16:52

    uuuu! instrumentele alea de tortura a parului arata tare interesant! trebuei sa caut pe youtube sa vad ce se poate face cu ele ca nu-mi imaginez nici procedeul, nici rezultatul final :)))
    poate ne arati tu si in felul asta mai inaugurezi o rubrica :)

    RăspundețiȘtergere
  23. si eu vreau betele alea.. dar mai lungi.. peste tot unde am vazut sunt prea scurte..

    RăspundețiȘtergere
  24. Schumitza, id vanzatorului este cel ce se vede pe fundalul de la bete.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna!
    Imi doresc sa cumpar si eu Topsy Tail Hair Braid Ponytail Stylish Maker Tool si nu am gasit pe site-urile romanesti.
    nu am cumparat niciodata de pe un site strain si sincer imi e putin teama.
    Daca ai timp, poti sa imi explici si mie in linii generale cam care e procedura? Ma refer la timpul de asteptare, daca platesti in avans si daca trebuie sa iti faci un cont special si daca ai avut vreodata probleme. Am vazut ca ai scris ca transportul e gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  26. Q88, uite aici o postare in care am explicat cum se poate cumpara de pe ebay (http://coltulcameliei.blogspot.ro/2010/09/pareri-despre-ebay.html), sper sa-ti fie de folos, daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  27. hei :) eu sunt off topic, dar vroiam doar sa te intreb, atunci cand comanzi de pe e-bay, si e free shipping, platesti doar pretul afisat acolo sau sunt si o groaza de taxe ascunse? si cum e, vine acasa, la posta, se plateste ramburs?? multumesc anticipat! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim, nu exista nici o taxa ascunsa - coletele din Uniunea Europeana vin la posta normala, restul la vamala.

    RăspundețiȘtergere