Tag: My Perfect Imperfections

13.11.10

Am primit tagul asta de la Cristina (am impresia ca mi-a mai dat cineva acest tag ieri, insa nu-mi amintesc acum - durerea de cap ma chinuie in continuare) si m-am gandit ca e un tag bun de weekend.

Reguli:
1. Enumera 3 "defecte" fizice, imperfectiuni care te deranjeaza.
2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza/iti plac, modul in care te fac sa te simti.
4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
5. Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.

Defecte/ imperfectiuni care ma deranjeaza? Nu stiu daca la anii astia ma mai deranjeaza ceva, am invatat sa ma accept asa cum sunt si sa scot in evidenta ce e mai atragator, fara sa mai bag in seama lucrurile pe care candva as fi vrut sa le schimb. Dar candva ma enervau:
- unghiile de la maini (mereu mi s-a parut ca mama are unghii frumoase, lungi si vroiam sa le am ca ea - in timp am primit complimente privind unghiile mele si mi-am dat seama ca era doar o exagerare a mea)
- ultimele 2 degete de la picioare (degetul mic si cel de langa el) - sunt mai "grase" ca restul degetelor (mostenire de familie) - acum nu ma mai deranjeaza
- gura (mi s-a parut mereu prea mica pentru fata mea rotunda) - acum nu ma mai deranjeaza atat de mult, imi plac buzele mele, deci nu mai conteaza ca am gura mica
Ca sa fiu eu mai cu mot, am si un bonus la categoria asta: genunchii, mai exact cicatricile din genunchi (cand aveam 6 ani mi-am taiat genunchii intr-un geam aruncat de o inconstienta de vecina - sunt cusuta la ambii genunchi si cicatricile mi-au ramas amintire eterna)

3 lucruri care imi plac la mine? Nu stiu daca ma pot limita la 3 (modesta, stiu), dar o sa incerc:
- sanii - un atu de care am profitat mereu 
- parul - cand eram mica aveam parul inele inele si negru si toata lumea credea ca-s pui de arab (eram si foarte bronzata ca-mi placea soarele), de-a lungul timpului mereu a fost admirat parul meu cel negru si cret
- ochii - mai exact modul in care imi pot exprima trairile cu ajutorul lor (ochii mei pot mangaia sau pot arde)

Asa cum am spus si mai devreme, am invatat sa ma accept asa cum sunt si sa scot in evidenta calitatile, fara sa ma mai deranjeze prea mult defectele (reale sau inchipuite).

Cum cred ca v-ati obisnuit deja, n-am sa respect regulile pana la final, dar puteti sa-mi spuneti ce va place sau displace la voi printr-un comentariu la postarea asta.

6 comentarii

  1. ha, uitasem de genunchii mei. si eu am cicatrici pentru ca am cazut cu ei in cioburi, iar cand au prins coaja am cazut din nou in genunchi. asta prin clasa I. asta e :) vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca majoritatea avem cicatrici pe genunchi, inclusiv eu..
    cred ca-mi plac vreo 3 lucruri la mine, printre care sanii mei, la fel ca tine. uneori te ajuta un bust mai generos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am și eu o cicatrice la genunchiul stâng. Eu, spre deosebire de tine, am căzut în groapa de gunoi când eram mică :D Era fix în fața blocului și eu alergam cu niște prietene. Ne jucam... ”sticluța cu otravă”, parcă. Și cred că n-am observat că se termină pământul sub mine şi... buf, în groapa de gunoi! ;)))

    Pup! :(:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey Camelia.. de ce nu pui niste poze cu tine.. atat de mult imi doresc sa sa stiu cum arata perosana din spatele randurilor.. plzzz...:D


    App, te urmaresc zilnic... ador blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am niste simple cicatricii, eu am urmele de la cusaturi (am fost cusuta pe viu).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ionny, am mai spus pe blog ca nu am de gand sa arat anumite aspecte din viata mea (tin de intimitatea mea si sunt lucruri care nu vreau sa fie "publice" din motive personale si profesionale).

    RăspundețiȘtergere