Review: Liz Earle Cleanse & Polish

29.11.10

Nu are sens sa mai repet ce-am spus deja la prima postare despre sistemul Cleanse & Polish de la Liz Earle (gasiti aici toate detaliile) pentru ca mentin fiecare afirmatie facuta si postarea asta nu va face decat sa confirme ca este un produs exceptional si ca toate laudele care i se aduc sunt meritate.

Curata orice urma de machiaj (cel mai bun produs folosit de mine pana acum pentru demachierea fetei), lasa tenul curat si hidratat (panza de muselina are si efect exfoliant si prin folosire zilnica, starea tenului se imbunatateste) si prin folosirea zilnica (e indicata folosirea si dimineata si seara, eu nu l-am folosit decat seara) tenul devine mai luminos si porii se micsoreaza.

Singurul lucru care ma deranjeaza este ca panza trebuie spalata dupa fiecare utilizare (e greu cu una singura, e indicat sa ai mai multe si sa folosesti prin rotatie astfel incat sa ai in permanenta panza curata si timp sa le speli pe celelalte - cand folosesti produse waterproof sau foarte pigmentate, nu este suficienta o simpla spalare de mana, trebuie spalata la masina sa se distruga microbii).

Intentionez ca pe viitor sa-mi iau acest sistem de curatare si de asemenea tonicul din aceeasi gama (Instant Boost Skin Tonic) pentru ca mi se par exceptionale produsele si, spre deosebire de altele care sunt laudate aiurea pe youtube si pe bloguri de afara, chiar isi fac treaba si merita toate laudele care li se aduc.

4 comentarii

  1. Buna Camelia,

    Am facut o comanda sapatamana trecuta si sunt curioasa in cat timp va ajunge.

    Ai comandat de pe site-ul oficial Liz Earle stica full size, sau acest review este la cel travel size cumparat de pe ebay?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mya, de pe ebay am cumparat, nu de pe siteul Liz Earle.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ajunga repede!
    De abia astept sa il testez...sper ca voi impartasi aceeasi parere cu tine:)

    Merci pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. Thank you for sharing. Your post worth of reading. Waiting for new posts. buyincoins

    RăspundețiȘtergere