Review: Kerastase Creme-Richesse Intensive Repair Treatment

27.11.10

Acum mai bine de o luna scriam despre masca de par de la Kerastase (gasiti aici prima mea impresie dupa folosire) si spuneam ca am sa revin cu impresii dupa o perioada de folosire. De atunci am folosit-o constant - o data pe saptamana - si acum sunt in masura sa fac un review obiectiv.

Mentin cele spuse anterior (imi lasa parul matasos si suplu si cu aspect sanatos si e o placere s-o folosesti), insa acum pot spune ca nu as 48 de dolari pe ea din simplul motiv ca n-am observat sa-mi fi imbunatatit vizibil conditia parului. Da, ii confera un aspect sanatos si stralucire, e matasos dupa folosire si foarte placut la atingere, dar merita asta 48 de dolari? Nu, nu cred - sunt pe piata si alte produse care fac asta cu bani mai putini.

Nu-mi pare rau ca am cumparat produsul, imi place sa-l folosesc si-mi place ce face parului meu, insa n-as da atatia bani pe o masca chiar daca scrie Kerastase pe ea (trebuie sa fiu cinstita si sa spun ca am citit ca face minuni in cazul parului ars de soare si distrus de produse chimice - decolorare, vopsire succesiva, etc.; nu a fost cazul meu si probabil ca d-aia rezultatele nu au fost spectaculoase).

Nu exclud pe viitor posibilitatea sa incerc alte produse Kerastase, insa preturile mi se par exagerate.


2 comentarii

  1. Da, din pacate pretul este cam piperat, sunt multe tratamente naturiste cu rezultate mai bune...

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am avut masca asta dar nu am dat 48 dolari pe ea ci in jur de 100 lei...am luat-o din Spania. Insa eu nu am fost multuimta de ea sunt blonda si chiar am nevoie de hranire si reparare dar tratamentul asta a fost cu mult sub asteptari.

    RăspundețiȘtergere