NOTD: Nubar Spark

24.11.10

Am reusit mai devreme sa-mi fac niste poze la unghii sa vedeti cum arata oja de la Nubar pe unghii (din cauza blitzului si a luminii nu tocmai bune de la mine din birou in poza se vad toate efectele holografice ale ojei, pe unghii culoarea e un pic mai cuminte, in sensul ca nu se vede tot acel glitter din poza).

O sa profit de ocazie sa fac si un mini review la oja Nubar - n-am incercat decat Spark (cand au ajuns ojele mi-a placut Jewel mai mult, insa pe unghii imi place mai mult Spark pentru o purtare de zi cu zi, Jewel se preteaza mai curand la o ocazie speciala) dar mi-a placut pensula, cum s-a aplicat si cum rezista pe unghii. Este o oja foarte buna, o sa-mi mai iau pe viitor oje de la Nubar. Cele 2 oje pe care le-am luat eu sunt din colectia Prisms (holografice) si sunt sclipicioase (o sa fac si NOTD cu Jewel care e mama sclipiciului insa nu este ceva de prost gust ca sa vedeti cum arata), insa am vazut in celelalte colectii si nuante mai cuminti.


1 x OPI Natural Nail Base Coat
2 x Nubar Spark
1 x Seche Vite

Later edt: M-am gandit sa pun o poza si cu sticla sa vedeti cum arata si sa mentionez ca oja arata asa pe unghii dupa 3 zile de purtare.

7 comentarii

  1. Pare mai inchisa in sticluta dar pe unghii arata bestial.
    Abia astept review si la cealalta nuanta.De unde le-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Amalia, de pe ebay - gasesti linkul catre vanzator la postarea cu Seche Vite.

    RăspundețiȘtergere
  4. me likey :D imi place f mult si cealalta nuanta
    cat te-a ajuns in total cu tot cu transport?

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar se merita. Am sa imi cumpar si eu nuanta Jewel

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie una nu-mi prea place nuanta ojei de mai sus, dar daca rezista pe unghii, nota 10+. Nu mai comentez!

    Ai cumva o oja in nuanta vijiniu-inchis?:) Mi-ar placea sa faci o poza sa vad cum apare pe unghii daca ai.:) Mi s-a pus pata pe nuanta asta. Cred c-o sa-mi iau pana la urma una... cand se pune pata, se pune.:))

    RăspundețiȘtergere