O privire prin sertar ... Sally Hansen Medicated Cream (Cuticle Remover)

22.11.10

Zilele trecute cautam ceva in faimoasele mele sertare si am dat intamplator peste o punga care habar n-aveam ce contine si acum o pot numi punguta cu minuni Sally Hansen. Mai exact am gasit cateva produse Sally Hansen luate de pe ebay anul trecut si de care am uitat (o sa cititi in perioada urmatoare si despre: Smudge Repair, Nourishing Cuticle Remover, Insta Dri si alte cateva).

Primul produs pe care l-am incercat este, asa cum v-ati dat seama, Medicated Cream Cuticle Remover, care este ambalat intr-o sticluta ca cele pentru oja si are o pensula identica.

Cum spun ei ca se foloseste? Se aplica in jurul unghiei si sub unghie, se lasa sa actioneze 2 minute, se curata cu un betisor, dupa care se clatesc mainile bine cu apa si sapun.

Cum am procedat eu? Am aplicat intai la baza unghiei, dupa care in jurul unghiei si ce-a mai ramas am aplicat sub unghie (la mine zona aia necesita atentie) si am lasat sa actioneze 4-5 minute (pe cutie scrie maxim 5 minute) dupa care am folosit un betisor (v-am aratat ce fel de betisoare folosesc eu in postarea cu cumparaturile ieftine de pe ebay) si am impins, curatat, etc. tot ce nu trebuia sa fie acolo. Dupa asta mi-am clatit bine mainile si unghiile si am revenit cu un scrub de corp si am aplicat pe toata mana si am insistat pe unghii, iar la final am clatit bine mainile si am putut sa-mi fac unghiile fara sa mai fie nevoie sa mai insist la vreo unghie sau sa-mi fac alte probleme privind cuticulele sau pielea moarta din jurul unghiei (eu din lipsa de vitamine - am carete la asimilare, am ceva piele moarta si uscata in jurul catorva degete).

Ca sa fiu sigura ca nu vorbesc prostii si chiar isi face treaba bine, l-am incercat si pe mama zilele trecute (am procedat la fel cum am procedat si in cazul meu, cu scrub si tot tacamul) si a fost incantata de rezultate.

Concluzia: ma declar pe deplin multumita de acest produs si in mod sigur va deveni indispensabil in rutina mea de ingrijire a unghiilor (se foloseste simplu si rapid si rezultatele sunt vizibile imediat).

Un comentariu