Pe scurt: Concealer MAC

5.11.10

Am inceput cu fondul de ten si continui cu concealer (am incercat 4 din cele 5 care sunt pe piata - Pro Longwear, ultimul aparut, nu l-am incercat si nici nu ma tenteaza). O sa le iau in ordinea in care le-am incercat.

Select Cover-Up Concealer


Cel mai usor dintre ele (light camouflage for the skin - asa suna reclama) - ar trebui sa lumineze zonele intunecate (cearcane), sa acopere urmele de pe ten si sa uniformizeze textura tenului, lasandu-l perfect. Imi pare rau sa spun ca eu n-am vazut nimic din toate astea. Am folosit un tub de 10 ml si inca jumate dintr-altul (din incapatanare ca era laudat si nu intelegeam de ce la mine nu merge). Nu a acoperit nimic pe fata mea si sub ochi n-am putut sa-l folosesc ca mi se strangea inestetic. Stiu ca sunt persoane foarte multumite de el, insa in cazul meu nu a functionat.

Precizare: intre produsele Pro exista si acest corector in varianta colorata (colour corrector) si am nuanta yellow. Acesta imi place - este foarte pigmentat si e necesar un varf de ac sa acoperi o pata rosiatica (la asta folosesc eu galben - sa acopere rosu de pe ten)


Studio Sculpt Concealer

L-am luat impreuna cu Studio Sculpt Foundation sperand sa obtin tenul perfect. Nu este un concealer rau, dar nici nu pot sa-l laud. De ce? Desi textura este una cremoasa si se aplica usor, mi se pare ca incarca tenul si daca ai linii fine, direct acolo se strange si arata oribil. Nici nu se pune problema sa fie folosit pe zona de sub ochi, ci doar ca sa acopere cosurile si alte semne, insa doar le diminueaza, nu le camufleaza. Nu l-as mai cumpara pentru ca nu ofera full coverage (cum se lauda) si nici nu rezista pe fata toata ziua.


Studio Finish Concealer


Cred ca ati citit/ auzit de foarte multe ori ca este un concealer nemaipomenit si ca e un "must-have". Ce m-a atras pe mine sa-l cumpar? Are SPF 35 si se lauda ca acopera orice (de la tatuaje la alunite si alte semne din nastere si este ideal pentru persoanele care au pete sau diverse discolorari ale pielii). Din ce-am incercat de la MAC este cel care acopera cel mai bine, insa este departe de a acoperi tatuaje si alte semne vizibile. N-as spune nu-l cumparati pentru ca este un concealer bun, insa nu va asteptati sa acopere imperfectiuni majore.


Select Moisturecover Concealer


M-a atras pentru ca il lauda Muhsine (pe care eu o urmaresc de mult timp si a carei pareri le consider interesante) si m-am gandit ca ar fi un concealer bun pentru cearcane si mi-ar trebui o nuanta NW (tenta roz sa lumineze zona inchisa de sub ochi), insa nu l-am cumparat. Si intr-o zi Epurica mi-a zis ca are NW20 si ca e prea inchis pentru ea si eu aveam un produs pe care il vroia ea si am facut schimb si am ajuns sa-l folosesc. Si imi place. Textura lichida si aplicatorul  il fac perfect pentru zona de sub ochi si face o treaba bunicica in a diminua aspectul cearcanelor. Nu este cel mai bun pe care l-am folosit, insa pentru cineva cu cearcane nu foarte accentuate poate fi foarte bun.

Concluzia ar fi ca ultimele 2 (Studio Finish si Selectmoisturecover) merita sa le acordati atentie daca sunteti in cautarea concealerului perfect.

14 comentarii

  1. Studio Finish Concealer il vreau de cand l-am vazut... sa inteleg ca merita, nu? :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru acoperit tatuaje, cicatrici, absolut orice este super Estee Lauder Maximum Cover :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, stiu ce face Maximum Cover :), eu ziceam cu ce sa lauda Studio Finish. E bun, merita incercat, insa exista si altele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand mi-am facut wish list-ul pentru Mac am exclus FDT si concealer-ul pentru ca nu am auzit tocmai cele mai bune lucruri despre ele! Parerile tale vin sa intareasca cele auzite!
    Astept sfaturile legate si de restul produselor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai am cumparat Studio Finish Concealer-ul de la Andreea [Lady's Blush], sper sa faca o treaba buna pentru cearcanele mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Monica - Pisica albastra5 noiembrie 2010 la 22:42

    in ceea ce priveste concealerele, chiar sunt foarte interesata: am cearcane pronuntate, adanci, genetice si ocazionale cosuri pe care daca apar, le cam zgarman (cred ca e cel mai mare "pacat" cosmetic pe care il fac), deci m-ar interesa sa stiu si iti multumesc anticipat daca vei dori sa-mi dai raspunsul: care din corectoare si de la ce firma te-au multumit pe tine cel mai mult. ma intereseaza mai ales puterea de acoperire, dar si ideea de a intra in textura tenului, nu de a ramane la suprafata ca o masca, ca o vopsea, sau de a se "aseza" in liniile fine de expresie. mentionez de asemenea ca nu am probleme cu roseata, pe mine cearcanele ma chinuiesc cel mai tare :(
    iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica, intre reviewuri gasesti parerea mea despre Undercover Pot de la Laura Mercier care contine Secret Camouflage si Secret Concealer, despre care am spus in nenumarate randuri pe blog ca este cel mai bun din ce-am incercat eu pana acum. Eu vreau sa incerc Creamy Concealer de la Bobbi Brown sa vad daca cumva imi place mai mult decat cel de la Laura Mercier.

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica - Pisica albastra5 noiembrie 2010 la 23:31

    am gasit postarea, iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. Il am si eu pe dl Studio Finish Concealer si am scris putin de el aici:
    http://katynel.blogspot.com/2010/10/review-primer-de-ochi-anticearcan-mac.html
    Nici eu nu m-am riscat sa imi aleg singura nuanta, noroc ca am avut parte de un ochi specializat care mi-a recomandat fix ce imi trebuia. Incep sa il iubesc pe zi ce trece mai mult pentru ca am mai folosit in unele zile si altceva (Revlon, Loreal, Guerlain) si cu ocazia asta am putut face diferenta mai bine, nu din amintiri ...

    RăspundețiȘtergere
  10. http://cosmetice-profesionale.com/ Ce parere ai despre acest site? Ti se pare fake produsele? Ma uitam la unele oje OPI, aveau capacul alb ?!
    Astept parerea ta despre site, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deea D., capacul la ojele OPI este argintiu - asa au ojele din Designer Series (eu nu stiu sa existe oje OPI cu capac alb).

    Nu stiu nimic despre siteul respectiv, din ce se vede in poze par reale. Insa preturile sunt mari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie oja OPI mi se pare ieftina, eu dau 37-39 de unde o cumpar acum... Sper, insa, sa nu fie fake cea de pe site...

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, magazinele MAC - sunt 2 in Bucuresti si unul in Timisoara

    RăspundețiȘtergere