Azi imi place ... Nina by Nina Ricci

4.11.10

Azi mi-am schimbat din nou parfumul (in ultimele 2 saptamani am folosit Omnia Crystalline de la Bvlgari - care simt ca nu ma mai reprezinta deloc) si imi place la nebunie: este vorba de Nina de la Nina Ricci. Mi se pare fresh si combina foarte bine aromele florale cu cele fructate.

Cum este descris parfumul:

"A new modern-day, magical and enchanting fairy tale.
Nina, a pretty and refreshing heroine, a modern-day, romantic fairy ... She wanted an original fragrance, a cent like no other. An elixir, a promise of enchantment with a radiant power of seduction. Designed and created by Nina Ricci, the fragrance of secret dreams is born.

A new enchanting designer perfume that blends temptation, femininity and modernity. A fragrance with a sparkling and spontaneous flight that blossoms into a juicy and caramelised middle note. A soft and delicate breath of seduction provided by the silky and reassuring embrace of light woods. The fragrance of temptation."

Da, sunt de acord - chiar ma face sa ma simt speciala. Imi place sticla, imi place cum miroase pe mine si cum ma face sa ma simt (ceea ce pentru mine este foarte important).


Mi-a dat o prietena o sticluta de 30 ml acum vreo 2-3 ani (o primise cadou la munca si nu i-a placut) si mi-a placut atat de mult ca mi l-am cumparat singura dupa aia si-l voi mai cumpara. Daca nu l-as fi primit, nu cred ca as fi stat macar sa-l miros in magazin ... si as fi pierdut un parfum care ma incanta.

Si ca tot am vorbit de parfumuri, am si o intamplare nefericita de povestit. Va spuneam acum ceva vreme ca astept sa vina frigul sa ma intorc la Hypnose de la Lancome ... a devenit imposibil dintr-o prostie de-a mea. Acum cateva saptamani am aruncat niste sticle de parfum care erau aproape goale sau goale (nu stiu de ce le mai tineam) si am scos sticla noua de Hypnose din sertar sa o pun langa celelalte parfumuri si cred (spun cred ca nu-mi amintesc ce s-a intamplat) ca am aruncat atat sticla goala, cat si pe cea plina, pentru ca parfumul nu mai exista in casa. Imi vine sa ma zgarii pe ochi si acum cat de ametita am putut sa fiu!!

18 comentarii

  1. Hypnose e parfumul meu preferat :D! Mai am din sticla putin, asa ca m-am rasfatat in Duty-Free si mi-am luat Burberry - The Beat. I'm a sucker for good perfumes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, felicitari pentru noile 'hainute' ale blogului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nina e parfumul meu preferat; i-am ramas fidela de 2 ani de zile insa acum ma gandeam sa il schimb cu un parfum ceva mai aspru ( m-am obisnuit prea mult cu parfumul asta incat aproape ca nu il mai simt cand ma dau cu el)
    Imi place noul aspect al blogului; e mult mai luminos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador parfumul asta :x

    Si imi place si noul look al blog-ului, e mai vesel, initial m-am gandit ca am nimerit in alta parte :))

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte dragut noul skin al blogului

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca azi sunt si eu mai luminoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. parfumul a fost,este si va fi pentru mine o sursa inepuizabila de buna-dispozitie..si cu fiecare parfum nou incep sa ma"transform" si sa scot la lumina feminitatea,prospetimea,zambetul,melancolia..sau copilaria!:D:D:D
    te pup dulce,Camelia!:*:*:*
    si iti doresc o zi fantastic de frumoasa..

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place tare mult cum miroase acest parfum dar am inceput sa il simt la fiecare pas si parca incepe sa mi se para banal precum era intr-o perioada isteria cu "Light Blue" de la D&G.

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow! Imi place f. mult background-ul!;) Sa nu cumva sa-l schimbi! :) :P

    Parfumelul arata f. bine, ingenioasa sticluta :)...si din cate spui cred ca miroase fenomenal... insa se mentine mirosul mai multe ore? este mai puternic sau "lejer"?

    O prietena este innebunita dupa Nina Ricci / Premier Jour care, desi are si note dulci, si mie imi place :) .. singurul minus: nu se mentine prea mult pe parcursul zilei ...desi este EDP.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow, imi pare rau pentru Hypnose!:(
    Eu la cat is de obsedata de parfumuri nu cred ca puteam sa fac asa ceva, ma uitam de sapte ori cred ca nu mai fie vreun strop in vreo sticla.:))))
    Nina by Nina Ricci imi place si mie de mor. E un parfum deosebit. Parca simt miros de mar in el.
    Ce imi place cum arata noua fata a blogului, e mai vesela.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anda, nici eu n-as fi crezut ca e posibil, dar ceasu' rau mi-a demonstrat altceva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place Nina, dar a fost doborat in topul meu tot de un parfum Nina Ricci: Ricci Ricci :x
    Este mai prietenos skinul acesta, cu toate ca nici cel vechi nu ma impiedica sa te citesc :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nina e preferatul meu de 3 ani si la fel ca black_beauty m-am indragostit de Ricci Ricci.. insa Nina are ceva special..
    si mie imi place mult noua fata a blogului :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Monica - Pisica albastra4 noiembrie 2010 la 16:12

    Hypnose este parfumul meu preferat!
    il port chiar acum.
    imi pare foarte rau de pierderea ta...chiar ca a fost ceasul rau, asa e cateodata...

    eu nu am incercat Nina, dar vad ca avem gusturi asemanatoare la parfum (Hypnose este clar parfumul meu de toana-iarna!), asa ca voi face tot posibilul sa-l incerc. poate ma indragostesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow! Coincidenta! Avem acelasi gusturi la parfumuri! Am cumparat de 2 ori atat Hypnose, cat si Nina by Nina Ricci! Hypnose is my all time favorite! Desi de fiecare data incerc un alt parfum intodeauna revin la Hypnose! Ar trebui sa faci un top al parfumurilor preferate! Sunt curioasa cate din topul tau se regases si in al meu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Orkide, este top 5 parfumuri - cauta eticheta top.

    RăspundețiȘtergere
  17. mai presus de Nina, imi place Ricci rici... in sticulta visinie.. nu stiu daca l-ai incercat dar mie mi se pare demential..:X il ador...


    cat despre noua fata a blogului... parca cealalta era mai fian.. imi place mai mult dark..:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie, sincer, nu mi-a placut Hypnose de la Lancome. Prea dulce pentru gustul meu. Nu mi-a placut nici mult laudatul J'Adore de la Dior. Prefer de 2x mai mult Organza de la Givenchy (multumesc, Camelia, ca mi-ai dat ocazia sa-l testez. Nu il stiam.), care are si el note dulci si e destul de "intepat", insa nu ma face sa-l resping. Gusturile difera, oricum...

    RăspundețiȘtergere