Prima impresie: Batiste Shimmer Dry Shampoo

25.11.10

Va spuneam acum ceva vreme ca o sa primesc de la Kata (fata care se ocupa de blogul samponuscat) unul din sampoanele nou aduse, respectiv gama Shimmer (in varianta gold - pentru par inchis la culoare si silver - pentru par deschis la culoare). L-am primit saptamana trecuta, dar din cauza problemelor cu Ricky nu am nici timp si nici chef sa-l incerc, insa cum aseara m-a cuprins o lene totala si nu mi-am spalat parul (desi ar fi trebuit), am zis ca e tocmai indicat sa-l incerc azi.

N-o sa va mai povestesc cum se foloseste si care e principiul de functionare (gasiti aici ce-am scris despre varianta Brunette si aici parerea Irinei care a incercat si ea samponul Boho castigat la giveaway). Am fost putin sceptica gandindu-ma ca o sa ma umplu de sclipici si o sa zica lumea ca a venit Craciunul mai devreme, dar am riscat.

Am aplicat samponul, m-am pieptanat si prima diferenta care am vazut-o fata de Brunette a fost ca parul meu a fost mult mai matasos, imi aluneca mana prin el si mi-a placut cum se simtea la atingere. Mi-era un pic frica sa ma uit in oglinda ca ma gandeam ca-s aurie toata, insa la lumina din casa nu se vedea pic de sclipici pe parul meu, insa pe maini aveam urme mici de glitter auriu (care s-a luat foarte usor cand m-am spalat pe maini). Cand am iesit din casa, in soare, se vedeau urme de sclipici in parul meu, insa nu ceva deranjant sau care sa fie de prost gust.

Cred ca samponul asta este tocmai potrivit pentru sezonul de petreceri ce se apropie (intr-un minut ai par matasos si stralucitor fara sa devii un pom de Craciun), insa nu l-as recomanda pentru folosire zilnica datorita sclipiciului auriu/ argintiu.

Ma bucur ca am avut ocazia sa-l incerc si voi profita din plin de el in perioada sarbatorilor cand mereu se iveste o invitatie de ultim moment pentru care nu ai timp sa te pregatesti si un astfel de produs e tocmai bun.

Trimiteți un comentariu