Ricky & UD Book of Shadows III in Sephora

26.11.10

Am fost cu Ricky la medic, a inceput injectiile cu cortizon sa-i ajute inimioara sa reziste (din pacate la asta se reduce tot in acest moment - cat de puternica e inima lui si daca va reusi sa treaca peste asta). Vor urma zile de injectii (habar n-am ce mi-a zis ca ii administreaza, se invartea totul cu mine cand mi-a spus ca nu poate decat sa-l ajute si sa speram ca va rezista) si hranire artificiala (are mai bine de 40 de ore de cand nu a dormit - este epuizat, a cazut din picioare de cateva ori pana acum si nu poate sta culcat sub nici o forma si vreo 30 ore de cand n-a mai mancat) si singurul care poate face o minune acum este Dumnezeu.

Vroiam sa va spun ca mi-am luat niste reviste sa-mi ocup timpul la noapte (pentru ca probabil va fi o noua noapte de veghe) si m-am uitat fugar pe una din ele si erau niste propuneri de cadouri de la Sephora pentru sarbatori si acolo apare si Urban Decay Book of Shadows III la pretul de 194 ron (multe dintre voi m-au intrebat pe mail despre ea).

Sa aveti o noapte linistita!

11 comentarii

  1. Te admir pentru ce faci pentru Ricky, sa stii ca multi proprietari de animale mici nu fac lucrul asta, nu fac nici pe jumatate din cate faci tu pentru sufletelul ala mic. Ai incredere si o sa se faca bine, o sa vezi! :D
    te pup si bafta la noapte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - Pisica albastra26 noiembrie 2010 la 23:08

    Sa dea Dumnezeu sa fie bine!...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Camelia, ieri am fost si am discutat cu fetele de la sephora care s-au interesat temeinic si mi-au zis ca book of shadows 3 nu o sa mai ajunga, din motive de transport. Nu m-am prins foarte bine ce inseamna asta cert e ca au zis clar ca nu mai vine :((( am plans am dat din picioruse in magazin si pana la urma mi-am luat naked desi prima era BoS 3. Asa ca daca stiti voi altceva decat mine.. spuneti-mi ca fug imediat sa o iau, o vreau vreau vreau :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare tare rau pentru situatia prin care treci, stiu cum este sa ai un animal de companie pe care il iubesti ca pe ochii din cap. Sa speram ca Ricky va avea puterea sa se vindece pentru ca sunt sigura ca simte disperarea si amaraciunea din sufletul tau si ar vrea cu orice pret sa iti schimbe aceste stari. Desi este doar un animalut, are nevoie de sustinere mult mai multa decat un om.
    Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. o sarmanul catel, dar sunt sigura ca se va face bine la cata grije ai de el, trebuie sa se faca bine! legat de Sephora si BoS3 oare se gaseste vol2 la noi?ca eu pe ala am pasiune si nu prea l-am vazut pe nici unde :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa aveti amandoi o noapte usoara. Mi se strange inima cand citest ce scrii de saracu puiut. Multa sanatate si putere, pentru amandoi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti urez sa fie totul cat mai bine cu Ricky, sa aveti o noapte cat mai usoara si sa treceti cu bine si peste asta!

    RăspundețiȘtergere
  8. La cat de bine documentate sunt revistele de la noi... N-am nicio incredere. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu gasesc in magazine ceea ce era prezentat in reviste. Eu sper in continuare, probabil ca si eu ma voi consola cu Naked...

    Cat despre Ricky... Sanatate lui si putere tie sa ai grija de el!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca Ricky sa se faca bine!sa va ajute Dumnezeu!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Lui Ricky ii doresc multa sanatate si sa se faca bine, iar tie, putere sa ai grija de el!

    RăspundețiȘtergere