Ham-Ham va cere ajutorul!!!

9.11.10

Cred ca ati mai citit anuntul asta si pe alte bloguri, dar este un strigat de ajutor al unui catel care are nevoie de stapani si nu cred ca este prea mult daca scriu si eu despre el.

"Astazi am gasit un catel pe strada, este baietel,  pare a fi inca pui,este micut. Cred ca este de talie mica, seamana foare bine cu un soricar. Este foarte afectuos, se tine numai dupa mine de cand l-am gasit. Din pacate eu nu pot sa-l tin, am doi caini, un bichon si un lup german, amandoi fiind foarte posesivi, el la cat este de mic n-are nicio sansa, trebuie sa am incontinuu grija sa nu-l atace ceilalti. Insa el pare foarte dornic sa socializeze cu alti catei asa ca ma gandesc ca ar merge perfect si intr-o familie in care se mai afla alti caini, doar sa nu fie caini agresivi. Nu i-am pus inca un nume, as vrea sa-si gaseasca cat mai repede o familie si acestia sa decida cum sa-l numeasca. Nu vreau sa ajunga din nou in strada, merita o soarta mai buna si oricine ar fi foarte norocos sa il aiba in familia sa.

Poze puteti gasi aici.


Cine ma poate ajuta ma gaseste la numarul de telefon 0741972844 sau pe mail simy_lost@yahoo.com "


Un comentariu

  1. Da, tocmai l-am citit pe alt blog... doamne, ce frumusel e!!! mi-as dori foarte tare sa-l pot lua, dar Emma a mea este incredibil de agresiva cu oricine se apropie de mine.

    RăspundețiȘtergere