Update free shipping Sigma - dezamagire

25.11.10

Dupa ce Emi mi-a spus ca a vazut pe contul Sigma de pe Facebook ca exista o suma minima de 50 USD pentru a se incadra comanda la Free Shipping, m-am uitat din nou pe contul lor si nu am vazut nimic referitor la asta (nu stiu unde e mentionat pe Facebook), dar am intrat si pe site si intr-adevar exista comanda minima 50 USD pentru a se incadra la "free international shipping".

Au procedat urat, in mailul cu oferta si in ce au publicat ieri nu era nicaieri aceasta mentiune (m-am uitat in mod special dupa asta ca in general ofertele de acest tip au conditii), dar pot sa inteleg ca nu au cum sa trimita gratuit o comanda care contine o pensula de 9-10 dolari, insa era normal sa anunte de la inceput, nu sa procedeze asa.

Banuiesc ca multe sunteti dezamagite si eu sunt (vroiam doar 2 pensule care nu fac 50 USD nici pe departe). Am vazut ca au anuntat o oferta speciala si pentru luni (Cyber Monday), dar n-au mentionat exact despre ce e vorba.

12 comentarii

  1. mda, exact, e dezamagitor, si eu am vazut acest lucru acum cateva minute ! Ma pregateam sa-mi iau Duo Fibre :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu visam la doua pensule de pe site,era prea frumos sa fie adevarat...
    Totusi am putea sa unim si poate atingem 50$,cam dificil stiu...

    RăspundețiȘtergere
  3. pai acuma nu stiu motivul pentru care nu a fost scris in oferta...dar era logic ca zilele acestea sa fie oferte de genu.
    si Cyber Monday e un fel de inceput de traditie la americani...de exemplu ei au vinerea asta Black Friday si se continua cu oferte pe tot weekendul si desigur si luni vor continua
    de ce?simplu americanii au thanksgivingul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar shippingul dureaza pana la 2 luni?Mi se pare enorm de mult.Si optiunea de 10 zile costa peste 30 dolari?
    Tie in cat timp ti-au ajuns cand ai comandat?
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  5. fetelor, imi pare rau ca sunteti dezamagite, si eu sunt.

    Ma simt un pic vinovata ca am zis aici si e lumea dezamagita :(

    Eu incerc sa mai conving niste prietene sa facem comanda impreuna ca sa ajungem la 50 $ si sper sa nu ne ia si vama sau alte taxe.

    Cu drag,

    Emi

    RăspundețiȘtergere
  6. Da... oare dc nu ma mira fazele astea :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Profitand de oferta free shipping, fac azi o comanda pe care vroiam sa o fac de mult timp. Insa E25 (217), care o vroiam, nu mai e pe stoc si trebuie sa aleg intre 224 si 222. Poti sa imi spui parerea ta, te rog?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi place 224 mai mult (cea de la Sigma e diferita de cea de la MAC, fiind mai mica, si este mai aproape de 217 in ceea ce inseamna blending), 222 este mult mai inalta si mai precisa. Depinde si pentru ce o vrei: daca vrei blending 224, daca vrei ceva de precizie 222.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda, era prea frumos sa fie adevarat :( ... se gandesc ei tot la buzunarul lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru raspuns, dar m-am cam grabit sa fac comanda sa nu pierd oferta si apoi am vazut ca ai raspuns. Am ales 222. Poate e mai bine, pentru ca 217 oricum o vreau pe viitor si macar nu o sa semene intre ele. Poate o vor avea si pe www.myashop.ro si o iau de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fetele, cum eu inca visez la pensulele Sigma, iata ce am gasit pe net:
    This coupon code is a little different than the last. With this coupon code, you get 10% off of your TOTAL order regardless of what's in your cart. :)

    The coupon code is "ELLE"

    Merge, am testat eu. Vedem care va fi oferta pt Cyber-Monday

    RăspundețiȘtergere