Alerta: StrawberryNET Lancome Perfector GRATUIT

11.11.10

Am primit mai devreme pe mail de la StrawberryNET o oferta care mi s-a parut interesanta.

Pana pe 16.11 la cumparaturi de minim 25 dolari, primiti gratuit (in limita stocului disponibil) Lancome Perfector - 10 ml. Eu intentionam sa cumpar oricum niste seturi cadou din oferta de care am scris ieri, asa ca e tocmai bine.

Update: am facut comanda mai devreme si la iesirea din cos, am avut optiunea sa-mi aleg si unul din produsele oferite gratuit de la GOSH (mi-am ales un fond de ten spuma a carui valoare e 24,50 USD) - gasiti oferta pe site.


7 comentarii

  1. eu am facut ieri comanda dar nu am vazut sa aiba fondul de ten, doar cateva farduri, glossuri (cateva nuante ramase) creion de buze.
    de abia astept sa imi vina produsele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca au pus azi oferta cu fond de ten sau blush mineral ca este un bonus pentru clasificarea lor foarte buna (tu cred ca ai beneficiat de oferta de client nou).

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare....eu am pus un cod postal din zona unde stau. Trebuia cel al unui oficiu vamal??? :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Uh, tentanta oferta!!:) Multumim, Camelia.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Camelia. Produsele de pe Strawberry sunt originale in opinia ta? Eu am comandat in trecut un ulei normalizant pt ten gras de la Academie. Cand l-am primit am ramas ft dezamagita. Nu era in ambalajul lui era doar in cutiuta de transport aruncat in polistiren sau ce e ala, sticluta era plina de praf iar eticheta ii era dezlipita pe alocuri (lucru care se intampla la recipientele cu ulei cand e desfacuta sticluta si curge pe margini). Le-am dat e-mail imediat sa intreb de ce nu era in ambaljul original pt ca atunci cand l-am cumparat nu specifica nicaieri sa fie vandut fara ambalaj. Nu am primit nici un raspuns. Am ramas cu un gust amar mai ales ca nu imi face bine tenului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Agnes, eu n-am avut nici o problema cu produsele cumparate de la ei (o singura data mi-a ajuns un sampon curs, le-am trimis poza si mi-au trimis imediat altul). Am cumparat si eu produse de la ofertele lor fara ambalaj original (la inceputul mesajului tau, am crezut ca ai luat de la o oferta de acest fel) si nu am avut nici o problema si nici vreo indoiala ca nu sunt originale produsele (n-am cumparat parfumuri de la ei, deci nu stiu cum sunt parfumurile). Cred ca pur si simplu a fost ghinion in cazul tau!

    RăspundețiȘtergere