TAG: Things I like but barely use

1.11.10

Shopperita mi-a trimis acest tag aseara si desi nu am acasa camera (am dus-o la munca dimineata cu un scop si am uitat-o acolo), o sa scriu aceasta postare in seara asta ca daca nu fac asta acum, nu stiu cand mai apuc s-o fac (o sa incerc sa gasesc pozele produselor pe net pentru a va face o idee).

Regulile le puteti citi pe blogul ei, eu nu stiu cat am sa le respect (stiti bine ca nu s-au inventat inca regulile pe care sa le respect eu) dar pot sa va spun niste lucruri pe care le ador, mi le-am dorit foarte mult, dar arareori le port/ utilizez. Si lista mea ar arata cam asa:

- geanta Guess pe care am dat o gramada de bani, am visat la ea de o gramada de ori, dar o iau foarte rar

Am cautat 30 minute o poza cu geanta ca a mea, n-am gasit nici una si nu-mi amintesc cum se cheama modelul - imi sta "pe creier" ca nu-mi amintesc, insa nu mai am rabdare sa caut

- pensula MAC 226 - "o vreau, o vreau" dar nu o folosesc niciodata


- o perna de masaj pentru zona gatului si umerilor - am fost asa incantata de ea (si sunt si acum), dar parca n-am timp niciodata s-o folosesc
 
- MP4 Sony player - sta pe noptiera si il folosesc de 5 ori pe an



- colierul cu catel - imi place mult, dar nu l-am purtat niciodata



- Jack La Lanne's Power Juicer (l-am primit cadou) - de 2 ori pe an apuc sa-mi fac suc natural din fructe/ legume desi chiar as avea nevoie


- stepperul - il folosesc cateii pe post de jucarie


- ochelari de soare Gucci - stau in carcasa lor si acum

si lista ar putea continua, dar ma opresc aici.

Voi cu ce va laudati la capitolul asta?

7 comentarii

  1. Eu ma "laud" cu o pereche de ochelari de vedere de la Bvlgari pe care mi i-am dorit enorm, au dat ai mei o groaza de bani pe ei si nu ii port mai de loc. Stiu ca nu e bine ce fac, dar nu ma pot obisnui sa port mereu ochelari. Sunt constienta de prostia mea, dar tot continui sa persist.

    Mai am si cateva hainute pe care mi le-am cumparat si stau in dulap ca noi. La fel mai patesc si cu pantofii. De multe ori ii iau prea inalti pentru ca ador modelul si nu ma gandesc la cat de practici sunt. Ajung sa ii port de doua-trei ori si dupa uit de ei complet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-as mai vrea si eu perna de masaj...
    Am si eu o bicicleta de apartament care sta pe post de cuier. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut asta cu "inca nu s-au inventat regulile pe care sa le respect eu":)))

    si mie imi face cu ochiul perna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigh... ce m-as "lauda" si eu cu un scaun de birou cu functie de masaj... :)

    Eu la capitolul lucuri ravnite si ulterior nefolosite stau "bine" :) in ceea ce priveste articolele de incaltaminte si imbracaminte. Cum apuc sa-mi cumpar ceva, zici ca-i facut... imediat vad altceva mult mai "interesant" si uit de cumparaturile anterioare. Am avut multe discutii "intense" pe tema asta cu cei aproape mie. :)

    Bine ca mi-ai amintit de storcatorul meu de fructe si legume. Am un Mulinex foarte bun. Chiar recomand aceasta masca.... storcator pe care il am de cca 1 an si daca l-am folosit de 7-8ori este chiar mult. :)) Dar de acum tot o sa gasim citrice si fructe exotice de tot felul si deja nu mai avem scuza in a folosi storcatorul, de acord? :)

    Nu stiu voi, dar mie imi plac aceste fructe mai mult toamna-iarna decat in celelalte anotimpuri.

    Frumosi foc ochelarii de soare Gucci. Pacat ca nu-i porti! :P Ar trebui sa-mi dau si eu comanda o pereche, insa cu dioptrii... hmm... trebuie revizuit bugetul intai. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. masca = marca :) ooops! Moulinex-ul e pus pe sotii :P...or nu!?!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Te invidiez pentru Juicer si MP4 :) Eu le am pe wish list :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Păi eu nu ” mă laud ” cu nimic la capitolul ăsta , am puține chestioare și pe alea pe care le am le tot folosesc , că n-am de unde alege :))

    RăspundețiȘtergere