Prima impresie: Dior Capture Totale High Definition Serum Foundation

17.11.10

Azi am incercat fondul de ten care mi-a ajuns ieri (am luat varianta travel size 10 ml de pe ebay - am dat in jur de 50 ron, cred - pe strawberrynet am vazut fondul de ten de 30 ml la 266 ron, deci a fost super ok) pentru ca m-a intrigat rau "serum foundation" si trebuia sa vad eu cu si ce si de ce si pentru ce.

Mi se pare fenomenal ca nu se simte pe fata (l-am aplicat cu degetele si a fost necesara o cantitate mica de tot, deci cred ca cei 10 ml imi vor ajunge cateva saptamani), nu se vede ca ai fond de ten, tenul ramane hidratat si luminos. Textura nu mi-a adus aminte de nici un ser (este lichid, insa nu curge ca Sheer Glow), habar n-am la ce se refera high definition pentru ca (si este PENTRU CA) acoperirea nu prea exista. Lumineaza tenul, il uniformizeaza, se adapteaza foarte bine la culoarea tenului si ii da un aspect sanatos, dar nu acopera nimic - nici roseata, nici cearcane (nu sa le stearga, dar sa ai curaj sa iesi fara anticearcan - cum am facut eu in ultima vreme cu Diorskin Nude), nici semne, nici ... nimic.

O sa revin cu un review peste ceva vreme (nu cred ca il voi folosi frecvent pentru ca nu ma ajuta cu nimic acum) si am sa vorbesc mai pe larg despre ce-mi place si ce nu-mi place, insa senzatia pe ten este fenomenala si nu incarca deloc fata, insa acoperirea este ca si inexistenta.


7 comentarii

  1. poti,te rog sa imi recomanzi vanzatorul de la care l-ai achizitionat? as vrea sa il incerc, insa vreau de asemenea sa am garantia ca produsul este unul original.. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce am "gugalit" acum repede, nu prea e descris ca un fond de ten ci mai mult un ser anti-aging cu factor de protectie care ar imbunatati aspectul tenului dupa o folosire indelungata. Probabil e un fel de crema coloranta care se adreseaza unui ten matur care oricum nu mai are parte de imperfectiuni(cosuri, puncte negre) ci are nevoie de o uniformizare si netezire...
    Il poti utiliza ca baza pentru alt fond de ten ce iti place , macar pentru faptul ca are SPF 15

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, l-am gasit la cineva pe ebay si l-am cumparat, nu vinde fonduri de ten.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu suna prea bine daca nu acopera mare lucru... cred ca ar fi bun pentru fetele cu tenul foarte curat. Kiss

    RăspundețiȘtergere
  5. Katyna, e prea pigmentat sa il pot incadra la o crema coloranta (eu am incercat din Capture Totale mai multe produse, inclusiv serul si nu este nici macar pe aproape) si cu toate astea nu acopera - e si foarte adevarat ca eu n-am incercat sa aplic un al doilea strat, poate se schimba situatia. Trebuie sa il mai incerc si in alte combinatii inainte sa dau un verdict (intotdeauna scriu prima impresie pentru ca este util in timp sa vezi ce descoperi sau ce se schimba la un produs).

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca or acest fdt., or un fluid nuantator ar fi acelasi lucru. Si eu-s de parere ca ar putea fi potrivi celor cu tenul f. curat sau uscat.

    RăspundețiȘtergere