Alerta: Free Worldwide Shipping pe siteul Sigma

24.11.10

Tocmai am primit un mail de la Sigma in care ma anuntau ca vinerea aceasta (Black Friday) au transport gratuit si pentru comenzile internationale.

Eu intentiones sa-mi iau 2 pensule si oferta asta a picat mai mult decat bine. Daca aveati in plan sa cumparati ceva, asta e momentul.

Va face ceva cu ochiul?

Later edit: pe contul lor de Facebook apare ca trebuie introdus codul BF2010 pentru free shipping deci nu uitati de el.

18 comentarii

  1. oooooooooo daaaa! De cand asteptam momentul asta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Really? Really? Nu-mi vine sa cred!! Yaaay!! Mi-as mai lua o pensula.:) Thanks a lot!

    RăspundețiȘtergere
  3. exceptional :) ..parca nu imi vine sa cred...deci nu exista limita de pret? ca nu m-am lamurit.... multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu este mentionata nici o limita in oferta primita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow... vreau si eu. Stiu ca tu ai facut mai demult un totorial despre pensulele Sigma. sa arunc un ochisor si sa vad ce mi-ar mai trebui. Eu ma laud pana acum cu o singura pensulica de la bare Escentuals de ochi, usor in unghi, nu stiu care e denumirea completa, care insa naparleste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hey!
    Am vazut ca ai mai multe postari despre pensulele Sigma,le-am citit,dar cum sunt noua ptr Sigma ma cam uit crucis :))Ce am ochit eu sunt SS-uri,iar pe site-ul lor vad doar F-uri.
    So...as avea nevoie de un sfat.Vreau sa-mi cumpar 2 foundation Brush si nu stiu pe care sa le aleg.
    M-am gandit sa-mi iau cea "obisnuita"(F60) si una gen stippling si aici m-am pierdut :))
    F50,F80,F82,F84?
    Pleasee...a little help :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Vechea numerotare Sigma era cu SS, acum au schimbat denumirile si pensulele sunt cu F, insa sunt aceleasi pensule. O sa fac astazi un update la postarea cu pensulele Sigma cu noua numerotare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Camelia,
    As vrea sa-mi iau si eu o pensula Sigma pentru blush - ce-mi recomanzi? Eu m-am gandit la F40, ce parere ai? Multumesc.Elena

    RăspundețiȘtergere
  9. Elena, F40 este buna atat pentru blush, contur si highlight (eu personal nu apelez prea des la pensule de genul asta, dar este o alegere buna fiind multifunctionala). Poti sa te uiti si la F10 (care este o pensula clasica pentru blush) sau la F84 din noua gama Sigmax care este tot o pensula oblica (asta imi face si mie cu ochiul).

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ,Camelia In primul rand doresc sa-ti multumesc pentru aceasta postare,este extrem de binevenita pentru mine,si te-as ruga mult, mult sa-mi recomanzi o pensula sigma pentru aplicat fardul de pleoape si una pentru blending (eu ma gandeam la E35 si E55 dar un sfat de la tine mi-ar prinde foarte bine). Cu multumiri,Gabi

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, Gabi, sunt foarte bune alegerile tale. Am de facut o singura precizare: E35 e buna pentru un blending mai exact (daca pot spune asa) si o aplicare mai exact a culorii (de exemplu V din coltul ochiului); o alta pensula buna pentru blending este E40 care face un blending mai - nu-mi gasesc cuvintele la ora asta, am o durere de cap ingrozitoare - larg (in sensul ca daca aplici din greseala prea multa culoare, E40 te va ajuta sa "imprastii" culoarea, in timp ce E35 nu va face asta). Imi cer scuze daca nu ti-am dat cel mai bun exemplu dar ma chinuie durerea de cap, insa sper ca ai inteles ce-am vrut sa spun. Camelia

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc foarte mult ! Multa sanatate,Gabi

    RăspundețiȘtergere
  13. Sper ca nu vin cu vesti alarmiste dar pe pagina de facebook scrie asa "Black Friday special: FREE SHIPPING on all national and international orders! Nov 26th only! Enjoy and share with friends! :DMinimum $50 purchase Code at checkout: BF2010"

    Careful! Eu o sa vad ce-o fi maine!

    @Camelia: spuneai ca nu ai platit taxe vamale la acest colet, da?

    Merci,

    Emi

    RăspundețiȘtergere
  14. Emi, ieri nu era vorba de nici o suma minima, dar e posibil sa se fi gandit oamenii mai bine si sa fi schimbat ceva astazi. O sa verific si eu din nou si daca e cazul sa fac un update.

    Eu am spus ca nu am platit eu taxe, nu ca nu se platesc taxe (eu n-am avut valori foarte mari la colete).

    RăspundețiȘtergere
  15. M-am uitat si eu din nou pe Facebook si nu vad nicaieri suma minima 50 USD. Unde ai vazut-o tu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Uite aici http://www.facebook.com/group.php?gid=146889865328035#!/group.php?gid=146889865328035&v=wall

    Sper ca e pagina corecta, sincer sunt cam putini followeri, dar n-am gasit alta.

    Cum eu sunt la inceput cu taxele vamale si restul, unde as putea gasi legislatia ca sa nu mai intreb mereu daca se plateste sau nu taxa? Nu mi-a placut niciodata sa pisez lumea la cap - sper insa ca tu ai rabdare cu mine.

    Cu drag, Emi

    RăspundețiȘtergere
  17. Informatia data de tine a fost corecta, insa pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Sigma nu apare, insa pe siteul lor da - am scris un update despre asta dupa ce-am verificat ce mi-ai zis tu (pagina de mai sus e cea a Sigma Affiliate Program, nu pagina oficiala, insa informatia e corecta).

    Nu ai unde sa citesti - vamesul interpreteaza cum vrea, legislatia noastra nu are nimic clar - teoretic platesti vama la orice produs cumparat de la o persoana juridica din afara spatiului UE daca coletul are valoare mai mare de 45 euro si spun teoretic pentru ca vamesul iti poate spune ca pretul de pe factura este subevaluat si sa calculeze la ce valoarea vreaa.

    Eu iti pot spune din experienta proprie ca nu am platit niciodata vama pentru coletele cu valoarea in jur de 60-70 dolari (am platit vama in vreo 2 sau 3 dati cand am luat cosmetice de peste 200 dolari si erau prea multe si a considerat vamesul ca fac comert cu ele).

    Uite aici un link (http://www.doilei.ro/2007/06/14/stiri-vama-calcul-taxe-vamale-taric/) care sper sa te ajute.

    Eu nu sunt adepta metodei "taci si va fi bine" insa daca ii vorbesti frumos vamesului si ii spui ca n-ai stiut ca exista de taxe vamale si ca sunt pentru uzul tau personal si data viitoare vei stii la ce sa te astepti, nu ai de ce sa ai probleme si sa te taxeze.

    RăspundețiȘtergere