TAG 20 intrebari ciudate

1.11.10

Am primit acest tag de la Adyna si Michellinne si desi e ciudat si are niste intrebari care in functie de cum le citesti pot fi serioase sau aruncate la misto, o sa raspund la intrebari fara sa ma gandesc prea mult. Luati raspunsurile ca atare.

1. Ești într-o situație unde drepturile individului nu există. Trebuie să alegi între Umilință și Bătaie. Tu ce alegi și de ce?
Umilinta - daca scap de acolo intreaga, am sansa sa razbun Umilinta (razbunarea e arma prostului, poate, dar cateodata te unge la suflet).

2. 3+4= 5 este posibil?
Daca traiesti in Romania, mai mult ca sigur.

3. Dacă cineva, mâine, îți pune pe masă 1 milion de euro și îți spune să-l omori pe cel mai bun prieten/ă, ai face-o?
NU pentru ca daca am invatat ceva in viata atunci stiu ca orice se plateste in viata si toate ti se intorc (bune sau rele, se intorc cumva in viata ta). Si daca nici asta nu m-ar opri, m-as mustra constiinta si n-as mai dormi noaptea si la cat apuc eu sa dorm, chiar ar fi o problema. Insa daca pentru a salva o persoana draga mie intr-o situatie limita (si cand spun limita, ma refer la ceva extrem) ar trebui sa omor pe cineva (presupunem ca acel cineva nu e un inger) cred (spun, cred, nu am de unde sa stiu cu certitudine) ca as fi capabila sa omor.

4. Spui întotdeauna adevărul?
Nu, dar atunci cand mint, o fac zambind. :)

5. Ești la un pas să îți realizezi cel mai mare vis. Pentru a reuși, trebuie să faci un compromis pe care în mod normal nu l-ai face. De reținut este faptul că dacă nu faci acel compromis, s-a zis cu visul tău pentru totdeauna. Ce faci?
Partea rationala din mine raspunde: toata viata e formata din compromisuri (unele mai mari, altele mai mici, unele mai importante, altele mai putin dureroase) deci da - ca sa obtii ceva, de cele mai multe ori facem compromisuri (care pot fi sub diverse forme).
Partea orgolioasa din mine raspunde: nu as face vreun compromis care sa-mi calce in picioare principiile de viata si cum sunt genul de om care crede cu tarie in el si in ceea ce poate, va spun ca as gasi o modalitate sa-mi realizez visul fara sa sacrific ceva major in viata mea.

6. Ai înșelat, furat vreodată?
Da! Da! Si am sa o mai fac! (nu ma refer la a da in cap cuiva sau sa pacalesti pe cineva)

7. Ce părere ai despre zicala: ¨Creează-i unui om DORINȚA și se va fute pe ele de principii, vise, etc”?
Depinde de calitatea omului (insa daca ma gandesc ca e capabil sa calce orice in picioare pentru o dorinta, mi-e greu sa ma gandesc la el/ ea ca fiind OM).

8. Ți s-a făcut vreodată o observație negativă în pat? Dacă da, care a fost aceasta?
Depinde cum privesti aspectul "negativ": mi s-a spus ca e bine cateodata sa uiti ca ai limite (in tineretile mele), nu am luat-o ca pe ceva negativ, ci ca pe o dorinta.

9. Ești în situația de a decide într-o situație fără ieșire. Trebuie să ordoni moartea unui milion de oameni pentru a salva alte 5 miliarde. Dacă nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toți. Care e decizia ta?
Desi sunt omul care ia decizii si trece la fapte, nu as putea sa decid soarta altor oameni. Probabil ca mi-as ridica privirea spre cer si as cere sa se intample ceea ce era deja scris si eu oricum n-as putea sa schimb: as lasa lucrurile sa-si urmeze cursul (toata viata m-am luptat cu situatii imposibile, acum am puterea sa recunosc ca sunt lucruri pe care nu le putem schimba oricat ne-am stradui).

10. Ce aplicație/formulă matematică ne poate da răspunsul =123456789?
Cea pe care o aplic eu dimineata cand sunt trezita brusc din somn cu un telefon sunand la o ora nepotrivita si trag aer sa nu ii zic ceva de "dulce" celui/ celei de la capatul firului.

11. Pentru ce sumă ți-ai închiria timp de o săptămână partenera/ul?
Pentru suma pentru care m-ar inchiria si el.

12. Dacă nu ai avea ce mânca, ai da în cap cuiva?
Poate unuia care a furat de la alt amarat. Dar fiind cam pitica, nu cred ca as avea vreo sansa decat daca am scaunelul cu mine.

13. Când ai făcut ultima oară sex și cu cine? 
Ai uitat sa ma intrebi si unde si de ce!

14. Îți prinzi partenerul în pat cu o altă persoană în timpul unui act sexual. Cum reacționezi?
Le urez distractie placuta si intorc spatele si ies cu capul sus. Dupa care imi mananc unghiile de ciuda, fac crize de nervi, plang ca proasta si fac planuri de razbunare, dupa care ma calmez si-mi dau seama ca omul  respectiv nu valoreaza nimic si imi continui viata fara sa mai privesc vreodata in urma.

15. Dacă ai fi Dumnezeu pentru o zi, care ar fi primele 7 lucruri pe care le-ai face?
Cand Dumnezeu o sa considere ca e cazul sa ii iau locul, banuiesc ca o sa fiu suficient de desteapta incat sa stiu care mi-e locul.

16. Dai bani la cerșetori?
Da, daca omul respectiv trezeste in mine o emotie; insa prefer ca atunci cand simt sa fac o fapta buna sa ajut un batran care nu are de nici unele, doar bun simt si nu cere (si sunt destui in jurul nostru, e suficient sa ne uitam in jurul nostru).

17. Mâine e sfârșitul lumii. Ai 24 de ore la dispoziție. Ce ai face în aceste 24 de ore?
As iubi.

18. Ești într-o celula de 2/2 cu încă un partener de 10 ani. În tot acest timp ai fost pus/ă la cele mai groaznice chinuri posibile. Într-o zi ți se oferă posibilitatea de a scăpa de toate acestea. Trebuie doar să-i oferi cele mai groaznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani. Ce alegi? Să te chinuie în continuare sau să-l chinui tu pe colegul de celulă?
Daca cel din celula cu mine este OM, nu as putea niciodata sa ii provoc durerea pe care am trait-o si eu.

19. Într-o zi te sună cineva și îți spune că știe cel mai groaznic secret al tău. Dacă nu-i dai ce și cât vrea, va spune tuturor. Dacă s-ar afla, acel secret ar distruge tot ce ai clădit, ai pierde totul. Ce vei face în continuare?
Daca am cladit ceva solid, nici un secret nu va distruge ce am cladit.

20. O părere personală obiectivă despre autorul care ți-a trimis leapșa. Minim  50 de caractere.
He, he ... asta a fost cireasa de pe tort!

Va provoc sa alegeti o intrebare si sa-mi lasati raspunsul.

2 comentarii

  1. Hei, acum am terminat si eu si te-am nominalizat si pe tine :D Deci ma treci si pe mine acolo mai sus da? :>

    RăspundețiȘtergere
  2. deci cat imi place cum ai raspuns la toate dilemele astea cognitive! :)

    RăspundețiȘtergere