Ebay & Strawberry Shopping

5.11.10

Cum va ziceam zilele trecute, mi-am comandat cateva produse de pe ebay si de pe strawberry, dar n-am apucat sa mai zic nimic de ele, asa ca azi m-am decis sa va povestesc ce mi-am luat, urmand sa revin cu impresii dupa folosirea lor.

De pe strawberry mi-am luat baza intensificatoare pentru mascara de la Lancome - Cils Booster pe care am mai avut-o si mi-a placut. Am dat pe un tub in jur de 36 ron. O sa ii fac un review cat de curand.



De pe ebay mi-am luat mai multe produse pe care de-abia astept sa le incerc.

Mi-am luat un mini set de la Liz Earle Clean & Polish (cu muslin cloth) de care am mai vorbit pe blog si pe care de-abia astept sa-l incerc (mi l-a adus postasul azi dimineata - din nou bravo Posta Romana, l-am comandat marti seara si azi mi-a ajuns - asa ca voi incepe sa-l folosesc) si in cazul in care imi place, imi voi lua varianta full size.



Mi-am mai luat:

-scrub pentru fata cu caise de la o tipa care face produse naturale (in trecut am mai avut niste creme de la ea, iar una din creme a fost minune pentru o prietena de-a mea care are psoriazis; la comanda asta m-a dezamagit cu un produs si astept sa vad daca isi indreapta sau nu greseala si dupa aia am sa vorbesc despre ce-am incercat de la ea)
- scrub pentru corp de la Boots cu migdale, fistic si ulei de masline
- exfoliant de la No.7 pe care intentionez sa-l folosesc cu serul cu vitamina C de la Lancome (care mi-a ajuns de ceva vreme, dar n-am reusit sa-l folosesc pana acum)
- mascara transparenta de la W7 pe care o folosesc pentru sprancene (si de care am mai scris pe blog)
- mini fond de ten Capture Totale High Definition Serum Foundation de la Dior (n-am rezistat tentatiei)
- niste mini produse de corp de la Boots - Mediterrannean
- 2 oja Nubar, top coat Seche Vite si o oja crackling (ultima din China ca cea de la Barry M am gasit-o la niste preturi infernale)
- cercei si inele de la vanzatorul din Hong Kong

si uitasem: mi-am luat niste ulei esentiale si glicerina sa-mi fac sprayuri de camera (cand ajung si ma apuc de treaba, o sa va povestesc).

Acum ca am stat sa le insir, mi-am cam luat ceva produse. Nu mi-am dat seama ca s-au adunat atatea in ultimele 2 saptamani.

Voi pe ce ati cheltuit banii?

Precizare: nu mi-au ajuns toate aceste produse, sunt pe drum deci nu pot pot sa pun poze sau sa emit pareri; la cele care au ajuns deja am precizat ca le-am primit.

9 comentarii

  1. pantofi:D:D:D hainutze si strictul necesar la capitolul beauty:)k deja s-au adunat prea multe si as vrea sa le epuizez pe acestea inainte de a mai"investi"in altele;));))sa le folosesti cu multa placere!:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam review la baza pentru gene Lancome. :D
    Eu am mai cheltuit in ultimul timp prea mult dar ma mananca palma sa dau o comanda Elf. Sa vad.. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar fi placut sa faci si poze la toate :d sa avem si noi o idee vizuala.
    Eu nu am mai cumparat pt mine mai nimic, doar cele pt giveaway, dar am deschis o postare unde astept sugestii de magazine online.
    Mini produsele sunt luate de pe ebay?

    RăspundețiȘtergere
  4. Katyna, produsele le-am luat in ultimele zile, nici nu am intrat in posesia lor inca.

    RăspundețiȘtergere
  5. te rog sa scrii review despre fdt dior capture.te rog mult!multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. da, da, da.. astept treaba cu spray-ul de camera :D

    RăspundețiȘtergere
  7. de la ce vanzatori cumperi de pe e-bay?

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu as vrea sa stiu care e vanzatorul cu mini produsele cosmetice - eu sunt lenesa :D si nu termin mai niciodata cosmeticele, asa ca ma tenteaza produsele mini

    RăspundețiȘtergere
  9. Cautati pe ebay.co.uk dupa seturi Boots si or sa va apara diversi vanzatori care le-au primit si nu le vor sau le-au primit gratuit la niste produse cumparate si le vand. Nu le-am luat dintr-un magazin anume de pe ebay, ci de la cineva care nu le vroia din cine stie ce motiv si le-a vandut (nu avea mai multe seturi ca sa aiba vreun sens sa spun de la ce vanzator le-am luat).

    RăspundețiȘtergere