Happy moments

1.11.10

E luni si ar trebui sa fie momentul de "happy moments" din saptamana trecuta, insa chiar nu am cu ce sa ma "laud" de data asta: am fost fericita cand Ricky a reactionat la tratament, insa a fost doar de scurta durata, acum se simte rau din nou. Si nici Bella nu e mai bine, are iar o eruptie de la alergie si nu stiu iar cauza - cred ca pana la urma tot la analize ajungem.

Chiar nu-mi amintesc vreun alt moment cu adevarat bun de saptamana trecuta, insa nici rea nu pot sa zic ca a fost. A fost o saptamana normala cu mai multe lucruri urate decat frumoase. Mai sunt si d-astea in viata.

Voi cum v-ati descurcat?

2 comentarii

  1. Camelia, sper ca catelusii tai se vor simti mai bine! Fii optimista! Noi vom fi alaturi de tine! Si eu am avut probleme cu catelusul meu acum ceva timp, dar cu tratamentul corespunzator si-a revenit, desi mi-a fost frica sa nu il pierd. Sa ne tii la curent!

    Eu nu mi-am inceput saptamana foarte bine (tata a avut un accident aseara in drum spre Bucuresti, din fericire doar masina e sifonata). Saptamana care a trecut a fost una normala, plina de rutina (work, work si more work), iar in weekend m-am bucurat de o seara departe de tot alaturi de logodnicul meu. Am fost la munte un pic si ne-am relaxat. Cam atat!...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau pt Ricky si Bella.. sper sa se faca bine.. Saptamana mea a fost ca si la tine.. una normala.. am o senzatie ca saptamana asta o sa fie ceva mai buna:>

    RăspundețiȘtergere