Guest review: Michellinne - set OPI Go Goth

19.11.10

Gasiti mai jos reviewul lui Michellinne la setul de oje OPI castigat la Giveaway 200.

"Acum ceva timp am câștigat pe blogul Cameliei setul Go Goth, cu 4 minioje OPI. Am fost foarte încântată de faptul că, în sfârșit puteam să încerc și eu mult lăudatele oje OPI; deci am plecat din start cu ideea că sunt foarte bune. Am avut o perioadă foarte aglomerată și din acest motiv nu am reușit să mă mai ocup de manichiură așa cum o făceam înainte. Acesta ar fi și unul dintre motivele pentru care am întârziat atât de mult cu acest review... sorry girls! :-s

Așadar, voi începe cu lucrurile care mi-au plăcut:
- rezistența lor. Aceste oje rezistă pe unghii foarte mult... Eu am ținut una din nuanțe, pe unghii, 8 zile :D V-am spus deja că am fost foarte ocupată în ultima lună și nu mi-am permis să îmi schimb culoarea unghiilor zi de zi. Așadar am stat cu nuanța "unripened" pe unghii 8 zile. După aceste zile, oja nu sărise dar îmi crescuse unghia și cuticulele și se vedea tare urât.
- faptul că se usucă în câteva secunde. Într-adevăr, ojele astea se usucă foarte repede. Până îmi făceam unghiile la mâna dreaptă, cele de la mâna stângă erau deja uscate. Datorită faptului că nuanţa "obscurity" este mată, practic poţi să "vezi" când s-a uscat definitiv pentru că îşi schimbă consistenţa şi culoarea.
- faptul că pensula nu lasă "dungi". Ştiţi că majoritatea  lasă nişte linii inestetice pe unghii, fapt ce vă determină să aplicaţi şi cel de-al doilea strat. Aceste pensule nu lasă urme, însă la două dintre cele 4 oje am fost tentată să aplic şi cel de-al doilea strat pentru a obţine culoarea din sticluţă. Aveam impresia că sunt prea şterse.
- culorile sunt superbe. Una singură este mată iar celelalte 3 sunt tare "sclipicioase". În lumină, nuanţa "unripened" se vede ca şi cum ar fi un negru cu particule verzi şi albastre. Toate cele 4 culori sunt deosebite în felul lor.

Nu-mi place:
- faptul că sticluțele sunt micuțe. Nuanțele sunt superbe și nu sunt sigură că le pot găsi în magazin și la mărimea normală; mai ales că au fost special făcute pentru Halloween.

Cam asta a fost prima mea experiență cu ojele OPI și pot să vă spun că sunt foarte bune și merită să investești în ele. Mulțumesc Cameliei pentru faptul că mi-a oferit ocazia de a le încerca.
Scuze pentru faptul că unghiile mele arată puțin "obosite", dar au fost tare maltratate în ultimele două zile. Și manichiura lasă puțin de dorit, dar am vrut să vă arăt care sunt nuanțele și cum se văd pe unghii. Sper să vă fie de ajutor acest review!
V-am pupat! Michellinne"






7 comentarii