Alerta: Essie in Romania

4.11.10

Epurica ma tenteaza de cateva zile cu cateva oje (tot incearca sa ma corupa si am rezistat eroic pana acum, desi pofte am avut multe), iar azi a zis sa-mi dea lovitura finala: m-a anuntat cu surle si trambite "Avem Essie in Romania".

Gasiti detalii aici. (Epurico, te-am avertizat!)

Mie tot mi-e gandul la Playa del Platinum si la multe altele.

Voi ce dorinte Essie aveti?

7 comentarii

  1. Am descoperit si eu asta acum cateva saptamani la Nail Expo. Pe langa Essie si China Glaze au reprezentant in Romania. Din pacate, importatorul nu aduce toate colectiile China Glaze. Pretul unei oje este 20 ron, ceea ce mi se pare ok.

    Imi place noul template :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Cate vesti bune ne dai astazi Camelia! Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am vazut zilele astea o masina pe care scria essie.ro si am fost super fericita! cand am intrat eu pe site pretul era de 27 ron, dar oricum, este super!

    RăspundețiȘtergere
  4. care este reprezentantul lui china glaze la noi? ca eu la ei salivez de ceva vreme....

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm...eu mai nou ravnesc la 2 lacuri de unghii Essie: "Bordeaux" si/sau la "Heart my JR Jewels":) ..eu care nu acceptam decat lacul incolor sau pe cel in nuante pastelate, nicidecum in nuante tari.:)) Cum isi schimba ideile omul!:))

    Multumim pentru anunt,fetelor!;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hey! Si noi avem Essie, toata gama completa; oje, tratamente, creme. Pentru persoane fizice ojele sunt la 33 de lei, pret de salon, iar pentru comenzi mai mari 27 de lei. Astept propuneri de colaborare pentru cei interesati la sorina.fendissima@yahoo.com.
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere