Ramble, update & giveaway Gosh

26.11.10

Asta este o postare 3 in 1 pentru ca azi totul va fi facut in viteza. Am reusit sa dorm 1 ora si jumatate dimineata (deja organismul meu nu mai rezista la programul asta, dar din pacate nu am alta solutie) intrucat ieri i-am micsorat doza de medicamente lui Ricky (dupa o discutie cu medicul pentru a vedea exact cat rezista si cum trebuie procedat in continuare) si prin urmare de ieri de la ora 19 cand am ajuns eu acasa pana azi la 11 cand am plecat de acasa, nu a reusit sa stea intins nici macar 5 minute adunate si in permanenta a stat langa mine cu ochii in ochii mei (nu am cuvinte sa descriu in ce hal ma macina neputinta de a-l ajuta cand imi cere disperat ajutorul - am ajuns intr-o faza destul de urata pentru ca refuza sa mai ia pastilele si e un adevarat chin sa i le dau). Dupa-amiaza voi ajunge cu el la cabinet sa ii faca ceva intravenos sa-l ajute sa se calmeze putin pentru ca ne e frica sa nu ii cedeze inima de la efortul de a respira si de la atata oboseala. Asta a fost partea de ramble.

Acum partea de update se refera la fondul de ten Gosh despre care am scris ieri. Cand am ajuns ieri acasa, mi-am analizat cu atentie fata si vreau sa va spun ca tenul meu era la fel ca dimineata cand am plecat (impresionant pentru ca nici cu fonduri de ten mult mai scumpe, nu arata fata asa dupa 10 ore de purtare si o zi nu tocmai usoara - pacat ca nu mi se potriveste culoarea).

Un al doilea update ar fi ca ieri mi-am luat Cicaplast de la La Roche Posay pe care l-am vazut atat de laudat in ultima vreme pentru ca m-am trezit cu niste zone uscate si cu 2 cosuri pe fata si sunt curioasa daca este atat de bun pe cat este de laudat. O sa va tin la curent cu ce face acest produs.

Si acum sa trecem la giveaway: intrucat fondul de ten de la Gosh chiar mi se pare bun, e pacat sa-l tin eu in sertar aiurea. L-am folosit o singura data ieri cu pensula, deci e ca si nou (nuanta mea e 150 Buff la Colorstay/ NC20 la MAC - fondul de ten s-ar potrivi cuiva care este intre NC25 - NC30).

Daca doriti sa-l incercati (nu are sens sa-l cereti daca aveti tenul ca al meu, nu aveti cum sa-l faceti sa mearga pe un ten deschis, din pacate - lasati sansa asta cuiva care chiar il poate folosi), lasati un comentariu la postarea asta care sa inceapa cu "Il vreau eu" (fiti atente la asta ca asa voi contoriza participarile) si duminica dupa pranz voi alege o castigatoare cu ajutorul www.random.org dintre comentariile participante si o voi anunta pe blog (daca castigatoarea nu ma contacteaza cu datele de livrare in 24 de ore, voi alege pe altcineva).

37 de comentarii

  1. Nici nu iti imaginezi cum ma simt cand aud ca Ricky se simte rau, eu sper sa isi mai revina cat de cat macar.

    Nu stiu daca are rost sa particip ca e posibil ca fdt sa fie inchis pentru mine, MAC NW25 e o idee inchis acum si nu stiu daca e diferenta, in afara de subton roz/galben, intre NC si NW. Poate stii tu mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi s-ar potrii ivory de la revlon, deci nici o sansa aici :) oricum e bine de stiut ca e bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu dc a ajuns comentariul initial...dar si eu l-as vrea daca crezi ca e ok culoarea pentru un ten mediu masliniu.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Il vreau eu! Si da....cred ca mi s-ar potrivi culoarea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. buna!
    foarte dragut din partea ca organizezi astfel de giveaway-uri!!:)
    eu folosesc 180-sand beige de la revlon si cred ca mi s-ar potrivi acest fdt Gosh.
    chiar mi-ar pacea sa il incerc!
    btw "il vreau eu" :P
    pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Il vreau eu cred ca o sa mi se potriveasca perfect. Pana acum nu am mai avut nici un prodush de la gosh insa abia astept sa ii fac un test si un review de toata frumusetea si sa ii ofer atentia pe care o merita. Asa ca.. la sfarsitul giveawayului sper sa fiu the lucky winner.

    RăspundețiȘtergere
  7. Il vreau eu.
    Nu am tenul f inchis de la natura dar fac solar si sigur mi s-ar potrivi :D

    RăspundețiȘtergere
  8. imi pare rau pentru Ricky, ii doresc sa se faca mai bine :)
    mereu esti draguta si faci giveaway-uri, astfel fetele pot testa niste produse minunate. eu nu ma incadrez aici, am tenul foarte alb si cred ca am subtonuri roz. asa cred, am nevoie de ajutor aici :))

    RăspundețiȘtergere
  9. il vreau eu!mi s-ar potrivi la fix nuanta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Il vreau eu:D
    eu folosesc culoarea 220 natural beige vara si 180 sand beige iarna la Colorstay si sigur mi se potriveste nuanta:P
    te pup si multa sanatate lui Richy:* am si eu o pisicuta acasa si stiu ce inseamna sa fie bolnavior:(

    RăspundețiȘtergere
  11. Il vreau eu:)
    Folosesc nuanta 180- sand beige de la revlon si cred ca mi s-ar potrivi:*
    Te urmaresc cu numele Dedeea

    RăspundețiȘtergere
  12. Il vreau eu! :D

    Cred ca mi s-ar potrivi, port 180 la Colorstay.
    Sanatate pentru Ricky si liniste pentru tine... :*

    RăspundețiȘtergere
  13. il vreau eu
    am o nuanta mai inchisa la ten fata de tine..

    RăspundețiȘtergere
  14. il vreau eu pt. ca incerc cu disperare sa gasesc ceva care sa mi se potriveasca.am tot folosit fdt clinique (sand).multumesc, oricum!
    sanatate multa pt. Ricky!

    RăspundețiȘtergere
  15. Regret sa aflu ce se petrece cu catelushul tau.:( Sper sa reusiti sa-i restabiliti starea ... dar parca prea multe socuri in ultima vere.:( Sper sa-i reziste inimioara!

    RăspundețiȘtergere
  16. vere = vreme, scuze Camelia ... cu gandul la starile schimbatoare ...uf...

    RăspundețiȘtergere
  17. De fiecare data cand intru pe pagina ta, sper sa gasesc vesti bune despre Ricky... imi pare tare rau, stiu cat te pot afecta rugamintile acestea mute. Trebuie sa te consolezi, totusi, cu ideea ca tu chiar faci tot ce poti sa il ajuti. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Il vreau eu!

    Ps: nici nu-ti dai seama cat astept ziua cand ne vei spune ca Ricky se simte mai bine, mi se umezesc ochii imediat cand aud/vad animale care sufera.

    RăspundețiȘtergere
  19. Il vreau eu...
    Chiar imi pare rau pentru catelusul tau...si sper din tot sufletul sa se faca bine...Mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  20. chiar ma intereseaza si pe mine Cicaplast :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Il vreau eu!

    Eu am un ten mai inchis la culoare (dar nu exagerat de masliniu), cu subton galben si mi s-a parut ca mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  22. il vreau eu!
    mereu am folosit fdt cu culoare medie , sa zic asa.la matte morphose mi se potriveste nuanta 200 , banuiesc ca si acesta pe care ai placerea sa il oferi mi s-ar potrivi!

    Multa sanatate lui ricky , cel mai mult conteaza ca ,in aceste momente grele ptr el, are un suflet cald care ii arata iubire si nu trece singur prin asta!

    RăspundețiȘtergere
  23. Il vreau eu

    Caut de mult timp un fond de ten spuma care sa ma convinga.

    RăspundețiȘtergere
  24. Il vreau eu :)

    M-am asigurat ca mi s-ar potrivi nuanta :D Si daaaa :>

    RăspundețiȘtergere