NOTD: S-he Stylezone 437

16.11.10

Va spuneam acum ceva vreme ca mi-am luat intr-o seara niste oje din DM si spuneam eu la momentul ala ca una dintre ele e maro - asa am vazut-o eu in seara aia in magazin - si culmea e ca nu eram singura, deci nu pot sa zic ca am fost eu chioara, de vina cred ca a fost lumina artificiala.

Maroul meu s-a dovedit a fi un rosu inchis cu particule aurii si rosii - mi se pare oja perfecta pentru sarbatori. Si cum am zis ca e mai bine sa nu spui niciodata "niciodata", asta e si dovada: n-as fi crezut in veci ca am sa port culoarea asta si sa-mi mai si placa. Da, imi place!


1 x OPI Natural Nail Base Coat
2 x S-he Stylezone 437 (quick dry)
1 x Alessandro Top Coat

Este a doua oja S-he Stylezone quick dry (9,99 ron in DM) pe care o incerc si sunt absolut incantata de ea. Aplicare perfecta si usoara in 2 straturi, uscare rapida si rezistenta de admirat. Pensula pot sa zic ca m-a deranjat un pic, dar nu atat de mult incat sa devina o problema.

Nu stiu cat de bine se vede culoarea in pozele mele, asa ca va invit sa o admirati aici.

6 comentarii

  1. Oooof... și eu îți sunt datoare cu un review :-< Îmi cer scuze pentru neseriozitatea mea, dar trec printr-o perioadă groaznică cu facultatea asta. Am de făcut foarte multe proiecte și referate și tot felul d prezentări. Joi am ultimele două prezentări și scap :X Și evident că va fi gata și review ul :X

    Foarte frumoasă oja. Și eu cred că ai văzut-o maro din cauza luminii pentru că în poza pusă de tine se vede cam aceeași nuanță ca și pe unghii ;)))) Dar este foarte frumoasă :X Cred că este mai frumoasă așa decât dacă ar fi fost maro :))) Și mie mi se întâmplă uneori ca din greșeli să fac niște alegeri mult mai bune ;))
    Sper totuși să găsești și una maro pe placul tău. Pup! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. As numi-o scarlet...nu-s eu fana sidefului si glitterului din oja, nu pe unghiile mele, insa chiar imi place. Ai senzatia ca arde mocnit dar intens si consistent, potrivita anotimpului rece sa incalzeasca priviri.

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu multe oje S-he din DM,sunt chiar foarte bune,rezista mult si culori frumoase.thanks!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu sunt multumita de rezistenta ojelor S-he, au o gama de culori diversificata si faine, si culoare ta este frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt inebunita dupa ojele s-he stylezone: le-am descoperit prin croatia, ungaria cred. am ceva produse de la ei, creioanele nu mi-au placut. sunt o pasionata a produselor magazinelor dm ce vin din germania. am sampon, masti marca balea. cat despre oje, am albastru, verde, mov cu sidef sau fara. si culmea e desi au un pret super ok, chiar si rezista....

    RăspundețiȘtergere