Happy moments

22.11.10

Desi saptamana trecuta a fost una de cosmar (problemele grave ale lui Ricky ne-au facut sa trecem prin niste momente groaznice) si au fost nopti cand n-am dormit nici 2 ore adunate, azi m-am trezit mai plina de viata si mai optimista. Problemele inca nu s-au terminat, dar simt nevoia sa scriu postarea asta pentru a prinde curaj si a-mi "incarca bateriile".

1. In weekend Ricky a dat semne ca se simte mai bine si a mancat cu pofta si a incercat chiar sa se joace (nu a reusit ca a obosit imediat, dar important a fost ca a avut intentia) asta dupa ce zile intregi toti in jurul meu renuntasera la lupta si incercau sa ma faca sa inteleg ca nu poate fi ajutat si ca inima lui nu va rezista.

2. Aseara am facut un mini maraton de filme cu mama, am ras si am mancat floricele (tinand cont ca Ricky era linistit si a reusit sa doarma cateva ore bune).

3. Nu e un lucru anume ci faptul ca azi am putut zambi dupa o saptamana in care am asistat neputincioasa la suferinta si durere si n-am putut sa fac nimic (m-am uitat de atatea ori in ochii lui si i-am spus ca nu e singur si ca stiu ca sufera, dar ca nu pot face mai mult decat am facut deja, incat au fost momente cand am simtit ca am imbatranit subit).

Am convingerea ca ii va fi bine si vor veni si dimineti cand ma va trezi iar cu latraturi si pupaturi si chef de joaca (el ar fi vrut si dimineata insa saritura in pat l-a obosit atat de tare, inca a trebuit sa se intinda si sa-si "traga" sufletul).

Voi ce-ati trait in saptamana ce a trecut?

6 comentarii

  1. Multa sanatate lui Ricky. Sa auzim numai lucruri bune. :)

    Si eu trec prin momente grele. Tatal meu e bolnav si trebuie sa faca o operatie grea dar e amanata de alte complicatii. E primul an in care nu ma bucur ca vin sarbatorile pt ca nu stiu daca ma voi distra...
    In afara de asta, incerc sa imi gasesc un job dar nici aici lucrurile nu sunt prea roz.

    P.S. Mi-ai facut pofta de floricele. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Shopperita, multa sanatate tatalui tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur sa aflu ca Ricky e mai bine si ca tu ai reusit sa mai zambesti. sper ca lunea viitoare sa ne spui ca Ricky e perfect sanatos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper sa se simta din ce in ce mai bine Ricky. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai revenit cu "happy moments". Am citit postarea ta de saptamana trecuta si m-am intristat mult... dar n-am stiut ce sa-ti spun. Ma bucur ca ai gasit din nou motive sa zambesti.

    Iti doresc o seara cat mai frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa sanatate ii doresc lui Ricky! Sper sa se face bine!:*

    RăspundețiȘtergere