Prima impresie: Pantene Pro-V Brunette Hair Colour Intensive Treatment

12.11.10

Acum ceva vreme am citit pe blogul Zuzelor despre acest tratament pentru parul brunet de la Pantene Pro-V (gama Brunette care in Romania nu exista) si ca un facut la cateva zile am citit intr-o revista tot despre acest tratament care a fost declarat produsului anului la categoria "hair treatment" in 2007. Si mi-am adus aminte de masca de par de la John Frieda care nu se mai produce si la care mi-a ramas gandul. Si m-am gandit sa incerc tratamentul asta. Am gasit un vanzator pe ebay si am lasat produsul in urmarire cateva saptamani pana m-am hotarat sa-l iau.

A ajuns saptamana trecuta, dar d-abia aseara l-am incercat. Dupa spalare, am aplicat o cantitate generoasa pe tot parul, am masat si l-am lasat sa actioneze 5 minute, dupa care m-am clatit. Parul a devenit foarte matasos, are aspect de par sanatos, este stralucitor (dar nu cat sa te orbeasca) si miroase foarte frumos deci ma declar multumita.

Dar nu se compara cu masca de la John Frieda care miroasea a ciocolata si facea minuni, insa e un tratament bun. O sa continui sa-l folosesc si am sa fac un review peste ceva vreme.

P.S.: Este primul produs din stanga.



3 comentarii

  1. Pai este un produs bun, tocmai de aia nu se gaseste la noi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. si de ce orice e bun , la noi nu se gaseste????!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ambalajul :)... cred ca ar fi al 2-lea motiv pt care as cumpara-o daca as gasi-o la noi.

    Intr-o perioada foloseam intensiv gama pentru par ondulat/cret Panten Pro-V. Imi placea ca la final parul putea fi usor de pieptanat si avea chiar si un usor volum... pana intr-o zi cand pur si simplu parul meu nu mai "raspundea" in niciun fel. Incepea sa se ingrase si nici urma de volum.
    Am schimbat gama, iar cand am revenit la aceasta, rezultatele nu au fost la fel de convingatoare ca prima data cand am folosit-o... prin urmare am renuntat la prod. Panten Pro-V momentan.

    Aceasta masca-tratament insa, pare interesanta, totusi nu cred ca ar face "minuni" nici pentru parul meu.

    RăspundețiȘtergere