Review: Mario Badescu Facial Spray

1.11.10

Daca masca pentru fata de la Mario Badescu nu mi-a placut in mod deosebit si nu o voi mai cumpara, nu acelasi lucru am de spus despre Facial Spray With Aloe, Herbs and Rosewater. Imi place mai mult decat Fix+, este mult mai usor de cumparat si va fi un produs care va exista mereu in arsenalul meu de beauty.

Ce-mi place:

- senzatia de prospetime care o ofera imediat dupa aplicare
- mirosul de trandafiri
- fixeaza foarte bine machiajul
- modul in care distribuie produsul (pulverizeaza exact cat trebuie si unde trebuie - cu Fix+ de la MAC am avut nemultumiri legate de asta)
- poate fi folosit in orice moment pentru a calma si racori pielea
- l-am folosit pe post de toner, de spray de fixare, de apa de spalat fata, pulverizat pe pensula pentru a aplica pigmentii, pe par pentru a da stralucire (n-a facut vreo minune, dar a facut parul sa arate mai sanatos si lucios) - usor de aruncat in geanta si luat peste tot pentru a fi folosit la nevoie
- ajuta la calmarea imediata a pielii iritate/ agresata (m-a muscat un caine de mana, nu foarte rau, dar cat sa-mi lase semne si sa-mi dea sangele - nu aveam altceva la mine si am aplicat sprayul asta si si-a facut bine treaba: a dezinfectat cat de cat locul si mi-a calmat usturimea)

Ce mi-ar fi placut sa faca? Sa aiba un efect mai indelungat de calmare a pielii iritate.

Zilele astea de la schimbarea brusca de temperatura, imi lacrimeaza un ochi si ma mananca de mor pata de pe pomete (care s-a inrosit din nou de la lacrimi), daca pulverizez sprayul ma calmeaza pe moment, insa efectul nu este de durata - mi-as fi dorit sa tina mai mult efectul.

Si poate mi-ar fi placut sa nu fie asa banal ambalajul (dar pentru mine aspectul asta nu este asa important).

Imi place si il voi recumpara in mod frecvent pentru ca mi se pare un produs foarte bun si versatil.

Adio Fix+ de la MAC, bun venit spray facial de la Mario Badescu!

3 comentarii

  1. Camelia, chiar ma gandeam sa imi achizitionez Mac Fix+ sau sealer-ul de la MUFE (am uitat cum se numeste), dar se pare ca si Mario Badescu e foarte bun. Nu stiam ca are si sealere!

    Ma bucur ca am reusit sa citesc aceste randuri! Imi esti de mare folos cand vreau sa aflu detalii despre cosmetice pe care doresc s ale achizitionez. Imi place ca esti foarte obiectiva si sincera in review-urile tale.

    Mario Badescu e foarte laudat afara. Cum ai reusit sa cumperi produse de la acest brand? Sunt disponibile si la noi in tara?

    Te pup dulce, Roxie!

    RăspundețiȘtergere